• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok yakışıklı

Yapmayın yaaa 75 le 80 arasında 5 cm var banane bu benim topiciğim benimki daha yakışıklı işte.Size kızımın fotosunu koyayım mı ?

Esine nazar degmesinden korktugun icin onun fotosunu eklemiyorsun
ama kizininkini ekliyorsun...şakkıdı

Enteresan...
burdaki Bayanlarin gözü sadece erkekleremi degiyor aceba....:delphin:

BUDA BıZıM RESMıMıZ ÖNEMLı OLAN KIMIN DAHA GUZEL YADA YAKIŞIKLI OLDUGU DEĞıL BIRBıRMıZE YAKIŞMAMIZ AYNI YASTIGA BAŞKOYMAK ıÇıN SÖZ VERMEMıZ .EŞıM ÖLE ÇOK YAKIŞIKLI DEĞıLDıR ZATEN BEN ONU YAKIŞIKLIGI ıÇıN SEVMEDIM OLE OLSAYDI YOK YUZUNDE SıVıLCE ÇIKTI YOK AYAGI TOPALLADI DEYIP EŞıMı BıRAKMAM LAZIMDI CANIM EŞıM SBNı ÇOK SEVıYOUM 2 CıHANDA SENINLEYIM.

canım ya, işte samimiyet:asigim:

Son düzenleme:
hevesimiz kursagimizda kaldi zaten okadar met etti etti sonra resim yok
biz öyle guru guru lafa inanirmiyiz simdide kiziyla kandiriyo kaydirigubbakcemile3

http://img42.imageshack.us/i/zv7u10a1.jpg/

BUDA BİZİM RESMİMİZ ÖNEMLİ OLAN KIMIN DAHA GUZEL YADA YAKIŞIKLI OLDUGU DEĞİL BIRBİRMİZE YAKIŞMAMIZ AYNI YASTIGA BAŞKOYMAK İÇİN SÖZ VERMEMİZ .EŞİM ÖLE ÇOK YAKIŞIKLI DEĞİLDİR ZATEN BEN ONU YAKIŞIKLIGI İÇİN SEVMEDIM OLE OLSAYDI YOK YUZUNDE SİVİLCE ÇIKTI YOK AYAGI TOPALLADI DEYIP EŞİMİ BİRAKMAM LAZIMDI CANIM EŞİM SBNİ ÇOK SEVİYOUM 2 CİHANDA SENINLEYIM.

işte bu kadar!:lepi:mutluluğunuz daim olsun cnm..... en iyi ve yakışıklı koca karısını seven ve değer veren kocadır......oda bizlerde mevcut ..ne mutlu kocam herşeyim gururum diyebilene ...cesareti ve samimiyeti ile bunu paylşabilene ..kaydirigubbakcemile5.anaksumoon kafana taş attım ...elme dersem çık armut dersem yine çık kaydirigubbakcemile3

bız eŞımle Şu 4 yılımza ÖyleÇok sey sıgdırdıkkı kurtajımdan sonra kanamam Çok oldu eŞım ılĞılendı afedersınz eŞım temızledı eŞım amelıyat oldu sabah kadr yanındaydım gÖzume uyku gırmedı. EŞımın pansumanını ben yaptım.eŞımın kollarında hungur hungur agladım tŞÖrtu sırılsıklam oldu ben uyuduktan sonra kaltı tŞÖrtunu deĞıŞtırdı sız ne dıyosunz kardeŞım yaaa.
AŞk dedıĞın evlılık dedıĞın mıllet eŞıne guzel dedı yakıŞıklı dedı dıye hava atmak gurur duymak deĞıldır aŞk sevgı budur
emımınkı beım gıbı 1000.. Tane kk lı bayan Çıkar. Fedakarlırkta yarıŞa gır sen bıızmle zekıymıŞ guzelmıŞ ÇalıŞkanmıŞ geÇÇen bunları....

cem yılmazın dediği gibi, bu sınırlar içinde yakışıklısın işteee:roflol::roflol:
bence başlık sahibi bizi kekliyokaydirigubbakcemile3

Back