E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi anaksunamoon
-
zannimca durum sundan ibaret.ozetleeeee
koyunun olmadigi yerde keciye abdurrahman celebi derlermis sırnaşık şey
Bu topiğin benzerlerini ilerleyen günlerde de farklı farklı konularda açacam arkadaşlar orayada beklerim. Eşim çok zeki, Eşim çok genç,Eşim çok saçlı v.b.
senı tebrık ederım .. bende senınle aynı duşuncedeyım.. kendıne guvenın benı mutlu ettı .. bence her kadın senın gıbı ozguven sahıbı olmalı.. bende cok guzelım ve o benım o benı sevıyor dıyebılmelı..
ayrıca maşallahhhhhhhhhh
yok canım ya tek kişi şeediyo kimse yarıştırmıyo:roflol:
ugur pektaşı kastediyosan yakısıklı kocanla mutluluklar :roflol:
ışte budur yaaa Beni anlayan bir arkadaş daha.Tşk ederim canım.Aslında bizlere özel bir topic daha açmalıyım Kendime çok güveniyorum diye :) Güvenmeyen bizleri anlamaz
Bu topiğin benzerlerini ilerleyen günlerde de farklı farklı konularda açacam arkadaşlar orayada beklerim. Eşim çok zeki, Eşim çok genç,Eşim çok saçlı v.b.
kocan yakışıklıysa sevinde kimseye söyleme:))) önemli olan senin onun yanına yakışman. anladığım kadarıyla adamda çok havaya girmiş:))) valla yakışıklık şu bu boş allah huy güzelliği versin.ve hiçbirzaman eşimin benden güzel olmasını istemem ben güzel olayım o bana hayran olsun ben ona olacağıma.
kocan yakışıklıysa sevinde kimseye söyleme:))) önemli olan senin onun yanına yakışman. anladığım kadarıyla adamda çok havaya girmiş:))) valla yakışıklık şu bu boş allah huy güzelliği versin.ve hiçbirzaman eşimin benden güzel olmasını istemem ben güzel olayım o bana hayran olsun ben ona olacağıma.
ışte budur yaaa Beni anlayan bir arkadaş daha.Tşk ederim canım.Aslında bizlere özel bir topic daha açmalıyım Kendime çok güveniyorum diye :) Güvenmeyen bizleri anlamaz
ooooooooooooooooooooo ne konu ama behhhh..raytingler tavanda:zemuszemus
güzelim al sana koca....cesaretin yok ise atıp tutmayacaksın ...varsa cesaretin o an çıkacaksın meydana ...böyle böyle yapıp sonra mırın kırın etmek yok ...şimdi sakın depresyona girme ama ok,koy kocanı bakarız ,sevindirik olursun...... eşim sarışın mavi gözlü 1.80 boy anaksumoon cum bilgine kaydirigubbakcemile3 alıntı yapmayın silecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?