Eşim çok yakışıklı

Bu topiğin benzerlerini ilerleyen günlerde de farklı farklı konularda açacam arkadaşlar orayada beklerim. Eşim çok zeki, Eşim çok genç,Eşim çok saçlı v.b.

Aneksunamoon; görev icabı filan deyon..007 james in türkiye şubesi mi yoksam..Gizli acan hesaaabı

Bu topiğin benzerlerini ilerleyen günlerde de farklı farklı konularda açacam arkadaşlar orayada beklerim. Eşim çok zeki, Eşim çok genç,Eşim çok saçlı v.b.

çok saçlımı? işte şimdi çok yaraladın benimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kocan yakışıklıysa sevinde kimseye söyleme:))) önemli olan senin onun yanına yakışman. anladığım kadarıyla adamda çok havaya girmiş:))) valla yakışıklık şu bu boş allah huy güzelliği versin.ve hiçbirzaman eşimin benden güzel olmasını istemem ben güzel olayım o bana hayran olsun ben ona olacağıma.

1.bizle dalga geçiyorolabilir 2. bu kız kendi hayal dünyasında. 3. körler ülkesinde şaşılar padişah olduğu yerde

İşte budur yaaa Beni anlayan bir arkadaş daha.Tşk ederim canım.Aslında bizlere özel bir topic daha açmalıyım Kendime çok güveniyorum diye :) Güvenmeyen bizleri anlamaz

Konuyu Toplam 37 Kullanıcı okuyor. (37 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir) Masumiyett, 2006model, anaksunamoon, AquaBarbie, balım., birgül38, bukett,
bumuyani
, chess, DENıZKOYDUMADIMI, DontWorryBeHappy, ELaMeHMeT,
epaq
, erinona, extreme, Fancy, ferda34, gulsah035, gunce,
gurbaa prenses
, iklimtuana,
ikrar
,
JJuLiEtt
, Kalemiti,
kar
, kuzularim, lirik güzel, lllalll, mavis_3434, meldam, merve200, moon, NILUFERSAHH, sanmur06, senayda, sessiz fırtına,
T&S kılıç

ooooooooooooooooooooo ne konu ama behhhh..raytingler tavanda:zemuszemus

güzelim al sana koca....cesaretin yok ise atıp tutmayacaksın ...varsa cesaretin o an çıkacaksın meydana ...böyle böyle yapıp sonra mırın kırın etmek yok ...şimdi sakın depresyona girme ama ok,koy kocanı bakarız ,sevindirik olursun...... eşim sarışın mavi gözlü 1.80 boy anaksumoon cum bilgine kaydirigubbakcemile3 alıntı yapmayın silecem

Son düzenleme:
ışte budur yaaa Beni anlayan bir arkadaş daha.Tşk ederim canım.Aslında bizlere özel bir topic daha açmalıyım Kendime çok güveniyorum diye :) Güvenmeyen bizleri anlamaz

canım sen şaşırmışın hepten, sen kendine güvenmiyon ki kocana güveniyonkaydirigubbakcemile3

Bu sözler insanın kendisini kandırmasıdır.Herkes öncelikle tipe bakar.Huy güzelliği kadar dış görünüşde önemlidir.Çocuklarımın çirkin olmasını istemem.Kocanın tipi önemlidir.Huyu da çok güzel diyecem şimdi ama korkuyorum sizden yaa

Sen öööle zannet..Bende ööle düşünerek idare eder koca aldım..Ama nerden bilebilirdim ki, bir gün bir hatun KK da kocam çok yahuşuklu diye topik açacak ve gerçekler yüzüme tokat gibi çarpacak diye...
2 gündür herüfümü başımdan nasıl atsamın dedine düştüm..Sırf benim de yahuşuklu bi kocişim olsun deyü...:
kedi:

ışte budur yaaa Beni anlayan bir arkadaş daha.Tşk ederim canım.Aslında bizlere özel bir topic daha açmalıyım Kendime çok güveniyorum diye :) Güvenmeyen bizleri anlamaz

Ben olsam eşimden önce kendi güzelliğime güvenirdim.kaydirigubbakcemile3 Kendine güvenen bir kadın eşine söylenilen iltifatları duyunca kara kara düşünmezdi.kaydirigubbakcemile3

anaa koydu resmini cidden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

varmisiniz hepimiz kocalarimiz veya sevgililerimizle birlikte fotolarimiz koyalim
koymayanin kocasi cirkin olsun :roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…