Eşim çok yakışıklı

ay çok komıksın ya orda arkadas azgınıstanmı demışsen bunu bıle afkanıstana cektın ya helal olsun

süpersiniz kızlar.....karnıma ağrılar girdi gülmekten.azgınistannnn hehe...ayyyy koptumya...

önemli olan kocanin yakisikli olmasi deil kocanla senin görüntü itibariyle birbirinize uyumunuz bikerem yerimseniben
ondanda gectim huyu güzel olsun :)

havalara girmesin mi geçmiş olsun bence, çoktan atmosfere çıkarmışındır sen onun havasınıkaydirigubbakcemile3

Ne kadar zekiyim,öngörülüyüm ya.kaydirigubbakcemile34-5 sayfa öncesinden Arka Sokaklar'daki polis gibi demiştim.kaydirigubbakcemile3

kıskanmayınnn lmaznun kocası sizinkilerden yakışılıklı die aaaa gitmeyin üstüne arkadaşın sırnaşık şeysırnaşık şey .. nolmuş yani siz kaçırmışsanızzlaelaelaelaelae:roflol::roflol:

verdiğin eşgal çok karışık biraz açamazmısınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hepinize iyi niyetlerinizden dolayı tşk ederim.Bakmaları hoşuma gidiyor çünki o beni seviyor :)

senı tebrık ederım .. bende senınle aynı duşuncedeyım.. kendıne guvenın benı mutlu ettı .. bence her kadın senın gıbı ozguven sahıbı olmalı.. bende cok guzelım ve o benım o benı sevıyor dıyebılmelı..

ayrıca maşallahhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…