- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi anaksunamoon
-
görende yunan büstü sanır, burhan altıntopa benziyo bence:umursamaz:
Kızlarrrrr yavaş yaa Valla yetişemedim hızınıza.Hepinizi tek tek cevaplamak lazım şimdi yoksa üzülürsünüz ama genel bir cebaplama yapacam;
1-İlk flörttüm değil
2-Evleneli 3 yıl yeni oldu
3-Mesleğinin gizliliği itibariyle fotosunu koyamam aynı zamanda da eşimin fotosunu koymak gereksiz zaten siz ne düşünürseniz düşünün o benim için number one kaydirigubbakcemile2
4-Afganistan'da yaşamıyoruz ama yakında öyle bir yerlere gidecez görev icabı o zaman ne yaparım diye de kara kara düşünüyorum
görende yunan büstü sanır, burhan altıntopa benziyo bence:umursamaz:
Peki bir arkadaş onu okuyunca aklıma geldi.Size ip ucu, tutun ucunu kaydirigubbakcemile3 Arka Sokaklarda ki birini benziyor ama saçları uzunken ve sakalı varken.Bunu da ben değil iş arkadaşları söylemişler kendisine.Birgün eve geldi benim için böyle dediler dedi bende amannn sende kendini ne zannediyorsun hiç alakan bile yok deyince üzüldü kocişim ama ne yapayım havalara girmesin değilmi akannehir
Peki bir arkadaş onu okuyunca aklıma geldi.Size ip ucu, tutun ucunu kaydirigubbakcemile3 Arka Sokaklarda ki birini benziyor ama saçları uzunken ve sakalı varken.Bunu da ben değil iş arkadaşları söylemişler kendisine.Birgün eve geldi benim için böyle dediler dedi bende amannn sende kendini ne zannediyorsun hiç alakan bile yok deyince üzüldü kocişim ama ne yapayım havalara girmesin değilmi akannehir
önemli olan kocanin yakisikli olmasi deil kocanla senin görüntü itibariyle birbirinize uyumunuz bikerem yerimseniben
ondanda gectim huyu güzel olsun :)
ay çok komıksın ya orda arkadas azgınıstanmı demışsen bunu bıle afkanıstana cektın ya helal olsun
Hepinize iyi niyetlerinizden dolayı tşk ederim.Bakmaları hoşuma gidiyor çünki o beni seviyor :)
hani erkekler sidik yarışı yaparlar yhaa
budaa o hesap olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?