- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.833
- 898
- Konu Sahibi anaksunamoon
-
41 kere maşallah ,tü tü tü tüüü...Herkesinki de çok yakışıklı maşallah,yıkılıyor burası yakışıklıdan geçilmiyor.:roflol:
chess balayında uçağınız düştü herhalde,şansa bak.kaydirigubbakcemile3
41 kere maşallah ,tü tü tü tüüü...Herkesinki de çok yakışıklı maşallah,yıkılıyor burası yakışıklıdan geçilmiyor.:roflol:
chess balayında uçağınız düştü herhalde,şansa bak.kaydirigubbakcemile3
evet arkadaşlar, kocaım hem yahuşuklu hem doktur, hem aktör tamamen simgolosun taktikleriyle kavuştum kocişime teşekkür ediyorum kendisine burdan:roflol::roflol::roflol:
Hey güzel allahim :Saruboceq: neden herkese esit akil dagitmazsin diye cok sormusumdur kendime ama bu aksam yanitini aldim.
ben geç kaldım wala, ama çocuklarım için çıktı aldım yazısını:roflol::roflol:
inşallah simgolos sayesinde senin kızlarında benim jack im gibi kocalar bulur kızzkaydirigubbakcemile3
pardon kocalar kavuşur dicektim:kedi:
Bunca yıldır cevabını yeni mi buldunuz ? :smiley-cool:
zemuszemusheyyyyyyyyyyyyytzemuszemus
:jeyyar:havada ucan:jeyyar:
:teytey:karada kacan:teytey:
varmi benim esimden daha yagusuklu gocasi olan
:roflol::roflol::roflol:
biri benimi çağırdı
:jeyyar:seninki haric cimcimem ikimizinkide yagusuklu ve tosunlar mübarek hem gazlarida var:jeyyar::roflol:
kısslar siz benim kocişimi görmediniz galibaaaaaaaa. atıp tutuyonuz bakıyomdaklava:
bir daha koyiiim resmini görmeyenler görsünde gözleri erkek görsün erkek:asigim:
http://images.habervitrini.com/haber...9084279988.jpg
benim kocam hem yahuşuklu hem doktur, bu fotoyu balayında çekmiştim canım benim:asigim:
kıskaaananlaar çatlasın:dilcikar:
bakmaya kıyamadım wala kapattım sayfayı hemen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?