- 28 Eylül 2017
- 46
- 4
- 1
- Konu Sahibi Periimasalii
-
Şuan eve geldi mesela yine soruyorum yermisin bişeyler hazırlıyimmi hayır ben kendim hazırlar yerim diyo baktım kalkmadı ben gittim kendim yedim biraz oyalandim öyle geldim içeriye arkamdan da o gitti şimdi yemeyeayni evin içinde 2 yabancıyız sanki nefret ediyo benden akşam da ben yanında uyumuycambazı erkeklere bunlar kâr etmiyor inanın , saclarimi yapardım , makyajımı , güzel yemekler , şahane sofralar, renk renk mumlar....
Çok mutlu oluyordu ama arkadaşları kahvedeyken akli onlar da oluyordu , evet benim icin dayanıyordu , kalıyordu , fedakarlık yapip gitmiyordu, ama akli sürekli onlarda oluyordu ben de kıyamıyordum ona git 2 saat kal gel ben de temizlik yaparım gelince film izler , birlikte vakit geçiririz derdim .
Çocuk gibi mutlu olurdu , beni öperdi , severdi , iyi ki varsın , iyi ki senin gibi anlayışlı biriyle evlendim derdi .
Eve gelirdi super vakit geçirirdik , ama hep boyle fedakarlık yaptığım icin.
Zamanla sıkıldım artik , akli oradaysa benimle birlikte olmaktansa onlar daha cazip geliyorsa gitsin dedim .
Her aksam gidebilir miyim derdi, git derdim . Eşi evde tek başına ve üstelik gece yarısına kadar , o düşünmüyorsa bunu ben nasıl ona anlatabilirdim ki bu durumu.
Yani anlayacağın bu bir alışkanlık meselesi , ona mukemmel bir hayat verdim , onun bana dediği şey su " bekar arkadaşlarım ne kadar şanslı , istediği zaman kahveye gidip gelebiliyorlar " o gün bıraktım artik ona gitme yanimda kal demeyi , ben ona bu kadar serbestlik sağlarken o hala bekar arkadaşlara özeniyordu.
Şimdi o bekar arkadaşları gibi oldu !
Çünkü ayrıldık .
sebebi ne peki bu davranışlarının ?Şuan eve geldi mesela yine soruyorum yermisin bişeyler hazırlıyimmi hayır ben kendim hazırlar yerim diyo baktım kalkmadı ben gittim kendim yedim biraz oyalandim öyle geldim içeriye arkamdan da o gitti şimdi yemeyeayni evin içinde 2 yabancıyız sanki nefret ediyo benden akşam da ben yanında uyumuycam
Onun sebebi genelde şu sevgili olduğunda kavga falan pek olmuyor o Yüzden onun her halini göremiyorsun. Aslında Kişiliği böyle ama evlenince tanıyorsun tam olarak2 yıldır beraberiz böyle değildi sevgiliyken
Hem suçlu hem güçlü işte benim böyle yapmam gerekken o yapiyorsebebi ne peki bu davranışlarının ?
Bence alin karşınıza konusun neden böyle davranıyorsun , bir sıkıntın mi var , benle ilgiliyse bilmek istiyorum de .
Ayrı uyumak çare degil yarın yine böyle davranacak .
Siz daha cicim aylarindasiniz.
Bu aylarda evli ciftler basbasa olur genelde her vakit bulduklarinda.
Hemen simdi git yanina konus.
Bu durum ne zamana kadar boyle gidecek?
Biz yeni evliyiz farkinda misin? Falan de.
Konus acikca.
Boyle olamaz
Öyle bildiğimiz kahvelerden değil bu kahvede değil aslında bı cami var onun bahçesinde masa sandalye bı de kapalı alan var gençler adamlar orda oturuyolar sohbet falan ediyorlar ordan cikmiyo işteKahve ne ya, 60 yaşında emekli mi bu, genç olup kahve de oturanlar da kusura bakmasın dedikodu karı kız gözlemek için oturuyorlardır, biliyorum çünkü kahvehanelerin önünden geçilmiyor bazen böyle öküzler yüzünden, yeni evli çok saçma yaptığı size saygısı yok belli siz de kendinize yeni uğraşlar bulun, kurslara gidin
Duzelmez demeyin benim babam da bi aralar isten gelir kahveye giderdi haftada 3 gun filan ,baska yere gitmediginden eminiz cunku koylulerimizin hepsinin gittigi kahve herkes goruyo yani.. ama simdi kirkta 1 gider onda da bi iki saat anca oturur gelir. belli bi zaman sonra o da sıkıyor ama onun sıkılmasini da bekleyecek degilsiniz tabii..
Gerçekten hak veriyorum şuan size sonuna kadar. Siz zaten elinizden gelenin fazlasını yapmışsınız. Sizin yerinizde başkası olsa bu toleransı göstermezdi ben dahil. Belki bundan şımardı belki başta izin vermeseniz soğuyacaktı. Sizde ne yapacaksınız şaşırmışsınız. Allah yardımcınız olsun.bazı erkeklere bunlar kâr etmiyor inanın , saclarimi yapardım , makyajımı , güzel yemekler , şahane sofralar, renk renk mumlar....
Çok mutlu oluyordu ama arkadaşları kahvedeyken akli onlar da oluyordu , evet benim icin dayanıyordu , kalıyordu , fedakarlık yapip gitmiyordu, ama akli sürekli onlarda oluyordu ben de kıyamıyordum ona git 2 saat kal gel ben de temizlik yaparım gelince film izler , birlikte vakit geçiririz derdim .
Çocuk gibi mutlu olurdu , beni öperdi , severdi , iyi ki varsın , iyi ki senin gibi anlayışlı biriyle evlendim derdi .
Zamanla sıkıldım artik , akli oradaysa benimle birlikte olmaktansa onlar daha cazip geliyorsa gitsin dedim .
Her aksam gidebilir miyim derdi, git derdim . Eşi evde tek başına ve üstelik gece yarısına kadar , o düşünmüyorsa bunu ben nasıl ona anlatabilirdim ki bu durumu.
Yani anlayacağın bu bir alışkanlık meselesi , ona mukemmel bir hayat verdim , onun bana dediği şey su " bekar arkadaşlarım ne kadar şanslı , istediği zaman kahveye gidip gelebiliyorlar " o gün bıraktım artik ona gitme yanimda kal demeyi , ben ona bu kadar serbestlik sağlarken o hala bekar arkadaşlara özeniyordu.
Çünkü ayrıldık .
Gerçekten hak veriyorum şuan size sonuna kadar. Siz zaten elinizden gelenin fazlasını yapmışsınız. Sizin yerinizde başkası olsa bu toleransı göstermezdi ben dahil. Belki bundan şımardı belki başta izin vermeseniz soğuyacaktı. Sizde ne yapacaksınız şaşırmışsınız. Allah yardımcınız olsun.bazı erkeklere bunlar kâr etmiyor inanın , saclarimi yapardım , makyajımı , güzel yemekler , şahane sofralar, renk renk mumlar....
Çünkü ayrıldık .
Onun alttan alicagi bı durum olmuyo çünkü genelde onun yüzünden çıkıyo bu tartışmalar kisakniyorum falan ya diyolarki boşver o kıskansin seni ama onun kiskancagi biseyde yapmıyorum alttan ala ala böyle oldu canım zaten sabır falan kalmadığı için yazdım buraya 4 ayda böyle şeyler olmamalı benceYa okuyunca sizin yerinize üzüldüm biz evliliğimizin ilk yılı çok kavga ettik ama her haftasonu bi plan yapıp geziyorduk eşim bekar arkadaşlarıylada görüşüyor ben ilk başta istemiyordum sonradan dedim ben böyle yaptıkça o daha çok gidecek ve huzurumuz bozulacak bende eve çağır dedim şimdi o bekar arkadaşları benimde arkadaşım oldu eve geliyorlar sohbet muhabbet güzel geçiyor bize de değişiklik oluyor sende eşinin o kahvede olan arkadaşlarını çağırabilirsin ve eşinle oturup konuş sıkıntılarını anlat biz neden evlendik böyle ayrı ayrı yaşayacaksak de çok zor bir durum bazen biri deli oluyorsa biri Veli olmalı o sinirlenince sen alttan al canım inşallah düzelirsiniz
ya tabiki de erken canım o seni kıskansın diyolar ama her erkek bir değil sorunlarını konuş en iyisi ama bağırıp çağırmadan olgunlukla anlat inşallah anlar diyelim beraber birşeyler yapmak istediğini söyle böyle küslük yapmayalım de sen yaklaş belki oda senden bir adım bekliyordurOnun alttan alicagi bı durum olmuyo çünkü genelde onun yüzünden çıkıyo bu tartışmalar kisakniyorum falan ya diyolarki boşver o kıskansin seni ama onun kiskancagi biseyde yapmıyorum alttan ala ala böyle oldu canım zaten sabır falan kalmadığı için yazdım buraya 4 ayda böyle şeyler olmamalı bence
İnşallah canım napiyim artık alttan almakta bı yere kadar kendi hatasını biliyo bı özür bile dilemiyo herşey olacağına varirYa tabi
ya tabiki de erken canım o seni kıskansın diyolar ama her erkek bir değil sorunlarını konuş en iyisi ama bağırıp çağırmadan olgunlukla anlat inşallah anlar diyelim beraber birşeyler yapmak istediğini söyle böyle küslük yapmayalım de sen yaklaş belki oda senden bir adım bekliyordur
Allahım darısı başıma inşallah. Benimki de umutsuz vaka gibi görünüyor ama belkıde düzelir ya bı ihtimal insallagbenimki umutsuz vaka kafasına tencere indirsem 2 gram aklı da uçup gidecek.eşine saygısından dinleyen kendine çeki düzen veren adamlara hayranım.
İçime kurt düştü gece gece evet yok nerden bildinNasıl ya neden sana yemek hazırlatmıyor ? Normalde kolay kolay demem ama, bence al karşına konuş, sevmiyorsa, istemiyorsa neden sürdüreceksin bu evliliği bir de o anlatsın. Bana sanki işin içinde başka bir şey var gibi geldi. Eğer cinsellikte yoksa bence sen bu olayı iyice bir düşün, eşinle konuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?