Evde sürekli tartışıyor musunuz? Sürekli adama gittin ettin baktın kızlara diye baskı yapıyor musunuz? Belki huzursuz oluyordur evde o yüzden gidiyordur. 4 ayda değişmesi garip açıkcası.
Evleneli neredeyse 8 ay olacak eşim bensiz bir yere gitmiyor. Sürekli evde güzel vakit geçirsin diye elimden gelini yapıyorum. Birkikte oyun oynuyoruz film izliyoruz yemem falan filan derken saat gec oluyor.
Sizde bişeyler mi yapsanız acaba eve bağlayacak. Daha kaliteli zaman gecirebilmek için.
Mesela eşim işten geliyor hazırlanıyorum o gelmeden kapıdan hadi yemeğe gidelim diyorum. Yada güzel yemekler hazırlayıp güzelce giyinip saçlarımı falann yapıp dikkatini çekiyorum.
Sizde dikkatini size yöneltecek şeyler yapsanız. Çünkü çok yeni evlisiniz şimdiden eve alıştırın yoksa çoook zorlanırsınız.
Allah yardımcınız olsun.
bazı erkeklere bunlar kâr etmiyor inanın , saclarimi yapardım , makyajımı , güzel yemekler , şahane sofralar, renk renk mumlar....
Çok mutlu oluyordu ama arkadaşları kahvedeyken akli onlar da oluyordu , evet benim icin dayanıyordu , kalıyordu , fedakarlık yapip gitmiyordu, ama akli sürekli onlarda oluyordu ben de kıyamıyordum ona git 2 saat kal gel ben de temizlik yaparım gelince film izler , birlikte vakit geçiririz derdim .
Çocuk gibi mutlu olurdu , beni öperdi , severdi , iyi ki varsın , iyi ki senin gibi anlayışlı biriyle evlendim derdi .
Eve gelirdi super vakit geçirirdik , ama hep boyle fedakarlık yaptığım icin.
Zamanla sıkıldım artik , akli oradaysa benimle birlikte olmaktansa onlar daha cazip geliyorsa gitsin dedim .
Her aksam gidebilir miyim derdi, git derdim . Eşi evde tek başına ve üstelik gece yarısına kadar , o düşünmüyorsa bunu ben nasıl ona anlatabilirdim ki bu durumu.
Yani anlayacağın bu bir alışkanlık meselesi , ona mukemmel bir hayat verdim , onun bana dediği şey su " bekar arkadaşlarım ne kadar şanslı , istediği zaman kahveye gidip gelebiliyorlar " o gün bıraktım artik ona gitme yanimda kal demeyi , ben ona bu kadar serbestlik sağlarken o hala bekar arkadaşlara özeniyordu.
Şimdi o bekar arkadaşları gibi oldu !
Çünkü ayrıldık .