• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok ilgisiz

konuştunuz mu hiç bak ben evde yalnızım seni bekliyorum özlüyorum
camiye namaza gidip gelsen tamam ark. buluş ama belli bir gün ayırsan onlara
birbirimize zaman ayıralım

Eşiniz eve bağlanır düşüncesiyle hemen çocuk yapmayın sakın büyük hata yaparsın. Evine bağlı olan adam başından belli eder 4 aylık evlilik ve eve yeme içme ve uyku için gelen bir eş.

konuştunuz mu hiç bak ben evde yalnızım seni bekliyorum özlüyorum
camiye namaza gidip gelsen tamam ark. buluş ama belli bir gün ayırsan onlara
birbirimize zaman ayıralım
Evet iki üç kere öyle alıp karşıma konuştum ben bunlardan rahatsız oluyorum Yapma artık diye Tamam haklısın dedi anlıyorum dedi yapmayacağım dedi ama devam önceden saat on biri geçtikten sonra geri gelirdi ama şimdi onu Geçirmiyor

Eşiniz eve bağlanır düşüncesiyle hemen çocuk yapmayın sakın büyük hata yaparsın. Evine bağlı olan adam başından belli eder 4 aylık evlilik ve eve yeme içme ve uyku için gelen bir eş.
Yok daha neler Ben onun neyine güvenip çocuk yapacağım teyzesi kaynanam tutturmuşlar çocuk yap Torun sevelim kendilerine de söylüyorum daha güvenmeden olmaz şimdiden nasıl

Evet iki üç kere öyle alıp karşıma konuştum ben bunlardan rahatsız oluyorum Yapma artık diye Tamam haklısın dedi anlıyorum dedi yapmayacağım dedi ama devam önceden saat on biri geçtikten sonra geri gelirdi ama şimdi onu Geçirmiyor

arada bir her istediğini yapma misal yemek yapma yorgunum de geç
cinsellikte yapma ama nedenini söyle sen beni üzüyorsun geç geliyorsun ilgilenmiyorsun diyerek
erkeklerin beyni %80 onda oldukları için uygula derim

Napmayi dusunuyosun ve ne kadarlık evlisin
hiçbir fikrim yok açıkçası çocuk olunca düzelir diye hayal kurup hayal kırıklığı istemiyorum.

bana da haklısın der vazgeçmez belki sizinki zamanla evcilleşir.erkek adam sözünün eridir diye gazlayın.bizimki eri filan değil çünkü.sizinkinde yavaş da olsa iyiye gidebilir gibi benimki 3 gün dayandı çatladı normal davranınca.yavaş yavaş alıştıra alıştıra söyleyin yoksa.direk dırdır ediyorsun beni sıkıyorsun baskı kuruyorsun demeye başlar.

Ya kızlar daha 4 aydır evliyiz ve eşimin bu denli ilgisizliği çok can sıkmaya başladı arkadaşlarıyla daha çok vakit geciriyor. Akşam 6 bucukta işten geliyor 7 buçukta tekrar çıkıyor camiye ordanda arkadaşlarıyla kahvede oturuyor yani saat 10 buçukta geliyor uyuyoruz. Ben zaten bütün gün evde tekim canım sıkılıyor bide korkuyorum tek kalmaya akşamları ama umru değil. Geliyorum 10 dkya falan diyor ama 1 saat sonra evde pazar günleri tatili 11 gibi uyaniyoruz 12 buçukta tekrar camiye diye cikiyor arkadaşlarına takılıyor 6 gibi geliyor yani benimle o kadar zaman gecirmiyor çok sıkılıyorum artık arada kızlarada bakıyo kızınca bakmadım diyo sürekli ben artık napicagimi bilmiyorum pazar günü bu yüzden kavga ettik bı yere gitmiş ama bana gitmiycem dedi arkadaşının karisi bana fotoğrafını attı hani gitmicekti sorsana dedim oda seni kandırmış diyo dedi aradim ağzıma geleni söyledim eve gelince de aynı şekil ben sana söyledim gidicem dedi şimdi yüzüme bakmiyo 5 gündür konuşmuyoruz yemek hazirlatmiyo kendisi hazırlayıp yiyo yanı bundan eminim bugün bosanalim desem boşanır bunu hissettiriyor sevgiliyKen verdiği değeri hissettirdiği sevgisi yok ama bi insan nasıl değişir 4 ayda böyle sıkıntıya gelemiyo gerçi rahatı seviyo o ama napabilirim
benim esim olacak adam da arkadaşlarından ayrı duramıyordu .
İkimizde çalışıyorduk aksam yemeği yer kahveye giderdi , elin memleketinde hep tek başınaydım evde , onu sevdiğim icin kismamaya çalışıyordum .yeter ki mutlu olsun diye , hep fedakarlık yaptim , oysaki en az erkek de bizim kadar yapmalı .
Tek taraflı degil evlilik , adamın yaptığını görebiliyorum yine ayrılmak aci veriyor bana .
Bir yanım mutlu öyle bir hayattan kurtuluyor diye bir yanım ondan ayrılıyor diye aci çekiyor .

Ya kızlar daha 4 aydır evliyiz ve eşimin bu denli ilgisizliği çok can sıkmaya başladı arkadaşlarıyla daha çok vakit geciriyor. Akşam 6 bucukta işten geliyor 7 buçukta tekrar çıkıyor camiye ordanda arkadaşlarıyla kahvede oturuyor yani saat 10 buçukta geliyor uyuyoruz. Ben zaten bütün gün evde tekim canım sıkılıyor bide korkuyorum tek kalmaya akşamları ama umru değil. Geliyorum 10 dkya falan diyor ama 1 saat sonra evde pazar günleri tatili 11 gibi uyaniyoruz 12 buçukta tekrar camiye diye cikiyor arkadaşlarına takılıyor 6 gibi geliyor yani benimle o kadar zaman gecirmiyor çok sıkılıyorum artık arada kızlarada bakıyo kızınca bakmadım diyo sürekli ben artık napicagimi bilmiyorum pazar günü bu yüzden kavga ettik bı yere gitmiş ama bana gitmiycem dedi arkadaşının karisi bana fotoğrafını attı hani gitmicekti sorsana dedim oda seni kandırmış diyo dedi aradim ağzıma geleni söyledim eve gelince de aynı şekil ben sana söyledim gidicem dedi şimdi yüzüme bakmiyo 5 gündür konuşmuyoruz yemek hazirlatmiyo kendisi hazırlayıp yiyo yanı bundan eminim bugün bosanalim desem boşanır bunu hissettiriyor sevgiliyKen verdiği değeri hissettirdiği sevgisi yok ama bi insan nasıl değişir 4 ayda böyle sıkıntıya gelemiyo gerçi rahatı seviyo o ama napabilirim
İkimizde çalışıyorduk aksam yemeği yer kahveye giderdi , elin memleketinde hep tek başınaydım evde , onu sevdiğim icin kismamaya çalışıyordum .yeter ki mutlu olsun diye , hep fedakarlık yaptim , oysaki en az erkek de bizim kadar yapmalı .
Tek taraflı degil evlilik , adamın yaptığını görebiliyorum yine ayrılmak aci veriyor bana .
Bir yanım mutlu öyle bir hayattan kurtuluyor diye bir yanım ondan ayrılıyor diye aci çekiyor .

hiçbir fikrim yok açıkçası çocuk olunca düzelir diye hayal kurup hayal kırıklığı istemiyorum.

bana da haklısın der vazgeçmez belki sizinki zamanla evcilleşir.erkek adam sözünün eridir diye gazlayın.bizimki eri filan değil çünkü.sizinkinde yavaş da olsa iyiye gidebilir gibi benimki 3 gün dayandı çatladı normal davranınca.yavaş yavaş alıştıra alıştıra söyleyin yoksa.direk dırdır ediyorsun beni sıkıyorsun baskı kuruyorsun demeye başlar.

Hesap sorunca üstüne düşmüş oluyorum sormadıgimda da ipini bırakmış oluyorum nasıl davranacağımı Ne yapacağım onları şaşırdım artık Aynı benimki gibi iki üç gün dayanır sonra yine çıkar yine devam eder

gülsem mi ağlasam mı kocama evlilik terapisti gibi yazdım yazdım. tebrik ederim tuğsem_10 destan yazmışsın demiş şaşkın.bende dedim hala isinle diyorsun o zaman kocam olma sadece x ol.çünkü dedimde sana bunları yüzyüze anlatmak için seni sandalyeye bağlayıp ağzını bağlamak lazım. sonra dedim 100 defa oku zihnin açılır beyazısık bulutu görürsün sapmadan bi yere o ışık bulutuna git :D :D

gülsem mi ağlasam mı kocama evlilik terapisti gibi yazdım yazdım. tebrik ederim tuğsem_10 destan yazmışsın demiş şaşkın.bende dedim hala isinle diyorsun o zaman kocam olma sadece x ol.çünkü dedimde sana bunları yüzyüze anlatmak için seni sandalyeye bağlayıp ağzını bağlamak lazım. sonra dedim 100 defa oku zihnin açılır beyazısık bulutu görürsün sapmadan bi yere o ışık bulutuna git :KK70: :KK70:
Ben de arada açıp buradaki yazıları okuyorum Bak bak dinle diyorum Tanıdık geldi mi diyorum Hayır hiç tanıdık gelmedi diyor gel de sinirlenme ağlanacak halimize gülüyoruz

2 yıl anlas bu evliliğin hayalini kur sonu büyük bir Hüsran olsun boşansam Ailemden bile tepki aldım bunun evleniyorum diye Şimdi gidip nasıl siz haklıymissinizz diyeyim ki

4 aylık evlilik 3 saat kahve 5 ayda 4 saat 6 ayda 5 saat derken ....b....kmu varmış evlenmiş hayırdır ne ayak:KK53:

her akşama bi etkinlik koy, evli arkadaşlarınız yok mu akrabalarınız gidip gelin, bu akşam şunlar gelcek de, yarın akşam şuraya davetliyiz de, yani maksat alışkanlığını kırmak, bekarlık hayatından çıkamamış, insan her pazar arkadaşlarıyla ne yapar ya
demekki evlenene kadar gönlünü hoş etmiş sonra bekarlık hayatına geri dönmüş

her akşama bi etkinlik koy, evli arkadaşlarınız yok mu akrabalarınız gidip gelin, bu akşam şunlar gelcek de, yarın akşam şuraya davetliyiz de, yani maksat alışkanlığını kırmak, bekarlık hayatından çıkamamış, insan her pazar arkadaşlarıyla ne yapar ya
demekki evlenene kadar gönlünü hoş etmiş sonra bekarlık hayatına geri dönmüş
İki tane va
4 aylık evlilik 3 saat kahve 5 ayda 4 saat 6 ayda 5 saat derken ....b....kmu varmış evlenmiş hayırdır ne ayak:KK53:
İnsanlar Evlenince daha mutlu olur biz sevgili iken daha mutluyduk yemin ederim

Evde sürekli tartışıyor musunuz? Sürekli adama gittin ettin baktın kızlara diye baskı yapıyor musunuz? Belki huzursuz oluyordur evde o yüzden gidiyordur. 4 ayda değişmesi garip açıkcası.

Evleneli neredeyse 8 ay olacak eşim bensiz bir yere gitmiyor. Sürekli evde güzel vakit geçirsin diye elimden gelini yapıyorum. Birkikte oyun oynuyoruz film izliyoruz yemem falan filan derken saat gec oluyor.

Sizde bişeyler mi yapsanız acaba eve bağlayacak. Daha kaliteli zaman gecirebilmek için.
Mesela eşim işten geliyor hazırlanıyorum o gelmeden kapıdan hadi yemeğe gidelim diyorum. Yada güzel yemekler hazırlayıp güzelce giyinip saçlarımı falann yapıp dikkatini çekiyorum.

Sizde dikkatini size yöneltecek şeyler yapsanız. Çünkü çok yeni evlisiniz şimdiden eve alıştırın yoksa çoook zorlanırsınız.
Allah yardımcınız olsun.

Evde sürekli tartışıyor musunuz? Sürekli adama gittin ettin baktın kızlara diye baskı yapıyor musunuz? Belki huzursuz oluyordur evde o yüzden gidiyordur. 4 ayda değişmesi garip açıkcası.

Evleneli neredeyse 8 ay olacak eşim bensiz bir yere gitmiyor. Sürekli evde güzel vakit geçirsin diye elimden gelini yapıyorum. Birkikte oyun oynuyoruz film izliyoruz yemem falan filan derken saat gec oluyor.

Sizde bişeyler mi yapsanız acaba eve bağlayacak. Daha kaliteli zaman gecirebilmek için.
Mesela eşim işten geliyor hazırlanıyorum o gelmeden kapıdan hadi yemeğe gidelim diyorum. Yada güzel yemekler hazırlayıp güzelce giyinip saçlarımı falann yapıp dikkatini çekiyorum.

Sizde dikkatini size yöneltecek şeyler yapsanız. Çünkü çok yeni evlisiniz şimdiden eve alıştırın yoksa çoook zorlanırsınız.
Allah yardımcınız olsun.

Ben de öyleyim süsleniyorum falan çok fazla tartışmamız da olmaz hani gelir yemeğini yer Televizyon karşısına geçeriz bir şeyler hazırlarım onlar yeriz Saat de ilerliyor zaten ne istediğini ben de bilmiyorum

Allah yardımcınız olsun.
bazı erkeklere bunlar kâr etmiyor inanın , saclarimi yapardım , makyajımı , güzel yemekler , şahane sofralar, renk renk mumlar....
Çok mutlu oluyordu ama arkadaşları kahvedeyken akli onlar da oluyordu , evet benim icin dayanıyordu , kalıyordu , fedakarlık yapip gitmiyordu, ama akli sürekli onlarda oluyordu ben de kıyamıyordum ona git 2 saat kal gel ben de temizlik yaparım gelince film izler , birlikte vakit geçiririz derdim .
Çocuk gibi mutlu olurdu , beni öperdi , severdi , iyi ki varsın , iyi ki senin gibi anlayışlı biriyle evlendim derdi .
Eve gelirdi super vakit geçirirdik , ama hep boyle fedakarlık yaptığım icin.
Zamanla sıkıldım artik , akli oradaysa benimle birlikte olmaktansa onlar daha cazip geliyorsa gitsin dedim .
Her aksam gidebilir miyim derdi, git derdim . Eşi evde tek başına ve üstelik gece yarısına kadar , o düşünmüyorsa bunu ben nasıl ona anlatabilirdim ki bu durumu.
Yani anlayacağın bu bir alışkanlık meselesi , ona mukemmel bir hayat verdim , onun bana dediği şey su " bekar arkadaşlarım ne kadar şanslı , istediği zaman kahveye gidip gelebiliyorlar " o gün bıraktım artik ona gitme yanimda kal demeyi , ben ona bu kadar serbestlik sağlarken o hala bekar arkadaşlara özeniyordu.
Şimdi o bekar arkadaşları gibi oldu !
Çünkü ayrıldık .

Back