Hergün dışarı çıkma sorunu

Yemin ederim boyle konularda sadece cocuklara uzuluyorum, cunku siz yetiskinsiniz siz bakacaksiniz caresine o cocuk degil kocaniz zaten berbat sizde bu berbat kocayla aranizin iyi oldugunu mu dusunuyorsunuz cocugumu o hisse maruz birakan adamla, sizle zevk almiyorum diyen adamla aram nasil iyi olsun olamaz yani net… tek sorun bu diyorsunuz da adami gormuyorsunuz ki sorun olsun adami gorseniz ne sorunlar cikar.

Aranız iyi falan değil kusura bakmayın. Ama burada en çok üzüldüğüm kızınızın keşke ben olmasaydım demesi. O adam ne iyi bir baba ne de iyi bir koca, kendinizi kandırmayın. İyi bir baba ailesiyle vakit geçirmek için fırsat yaratır, gerekirse uykusuz kalır ama ailesiyle ilgilenir. O ADAM İYİ BİR BABA DEĞİL.

Arkadaşlar merhaba eşim akşamları 7’ye doğru işten çıkıyor eve hergün 8 buçuk 9 a yakın geliyor / cumartesi 3 te işten çıkıyor akşam 8 gibi geliyor ortalama pazar günü kahvaltıdan 2 saat sonra çıkıyor akşama doğru geliyor 4 yaşında kızımız var cumartesi yarın beraber çıkarız diyor ama mırın kırın ediyor sizinle zevk almıyorum napcaz dışarda zaten evde beraberiz diyor her hafta sonu aynı sorunu yaşıyoruz diyor eevlenmeseydin diyorum bilmiyordum evlilik böyle diyor kızım ağlıyor baba benide çıkar diye babanene bırakym seni diyor kıza dışarda daha rahat vakit geçirsin diye öyle parklarda çay bahçelerinde zaman geçiriyor bunu ona söylediğim zaman bana çirkeflik yapıyorsun negatıif algı yaratıyorsun diyor bugün bunu tartışırken kızım ağlayarak keşke ben olmasaydım dedi kahroldum aramız iyi ama bu dışarı sorununu asla aşamıyoruz ona göre sorunu ben yaratıyorum bu konuda biz kızımla çıkıyoruz tel sorunum beraber ailece yada baba kız günü gibi bişey yapmaması ve her zaman ki gibi bizi annemlere kadar bırakıp kendi çıktı
Aranızın iyi olduğuna emin misiniz?

X