Ya kızlar daha 4 aydır evliyiz ve eşimin bu denli ilgisizliği çok can sıkmaya başladı arkadaşlarıyla daha çok vakit geciriyor. Akşam 6 bucukta işten geliyor 7 buçukta tekrar çıkıyor camiye ordanda arkadaşlarıyla kahvede oturuyor yani saat 10 buçukta geliyor uyuyoruz. Ben zaten bütün gün evde tekim canım sıkılıyor bide korkuyorum tek kalmaya akşamları ama umru değil. Geliyorum 10 dkya falan diyor ama 1 saat sonra evde pazar günleri tatili 11 gibi uyaniyoruz 12 buçukta tekrar camiye diye cikiyor arkadaşlarına takılıyor 6 gibi geliyor yani benimle o kadar zaman gecirmiyor çok sıkılıyorum artık arada kızlarada bakıyo kızınca bakmadım diyo sürekli ben artık napicagimi bilmiyorum pazar günü bu yüzden kavga ettik bı yere gitmiş ama bana gitmiycem dedi arkadaşının karisi bana fotoğrafını attı hani gitmicekti sorsana dedim oda seni kandırmış diyo dedi aradim ağzıma geleni söyledim eve gelince de aynı şekil ben sana söyledim gidicem dedi şimdi yüzüme bakmiyo 5 gündür konuşmuyoruz yemek hazirlatmiyo kendisi hazırlayıp yiyo yanı bundan eminim bugün bosanalim desem boşanır bunu hissettiriyor sevgiliyKen verdiği değeri hissettirdiği sevgisi yok ama bi insan nasıl değişir 4 ayda böyle sıkıntıya gelemiyo gerçi rahatı seviyo o ama napabilirim