- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
- Konu Sahibi Periimasalii
-
Kahvede dediğim caminin altında öyle gençlerin adamlarin oturduğu yer yani okey falan yok aslında ama bilmiyorum canım denemeye çalışayım ben bir teşekkür ederim
Ya dediğim gibi öyle bildiğimiz kahvelerden değil aliskanligida yok caminin bahçesinde kahve gibi yer masa sandalye var adamlar gençler oturup sohbet ediyorlar hiç empati yapmiyo hiç anlamıyo bı kere onun arkadaşının yanında tartışmış tık telefonda arkadaşıyla mesajlarını gördüm çocuk bile demiş nergisin canı sıkılıyo bütün gün evde tek onuda anla diye herkes farkında bı benimki degilAnladım canım.ne olduğunu yani önemli olan namaz kılmak.icin çıkıyor ya tamm birlikte kılalım bugün cemaatle kılmak zaten öğlen ikindiyi kiliyorsun son 2 de benimle kıl de ki çünkü konuştukça bu konu yüzünden kavga ettikçe bir işe yaramayacak 7 yıllık evlilik gozumun önünde düzeldi sen teşvik edeceksin malesef ki bu kahve alışkanlığını hiç anlamam ya
Ya dediğim gibi öyle bildiğimiz kahvelerden değil aliskanligida yok caminin bahçesinde kahve gibi yer masa sandalye var adamlar gençler oturup sohbet ediyorlar hiç empati yapmiyo hiç anlamıyo bı kere onun arkadaşının yanında tartışmış tık telefonda arkadaşıyla mesajlarını gördüm çocuk bile demiş nergisin canı sıkılıyo bütün gün evde tek onuda anla diye herkes farkında bı benimki degil
Arkadaşıyla beraberdi ben de evdeydim öyle telefonda tartıştık arkadaşı tesadüfen sahit olmuştu ama sağolsun hep beni savunuyo eşim 26 yani kucukde değilKaç yaşında eşiniz çok merak ettim arkadaşına kdr bu şekilde yazabilecek kdr kendini belli ediyor
kahve alışkanlığı ne kötü şey bir erkekte evde kalmktan sıkılması bu kadar erken ama cok tuhaf tabiki kavga mı ediorsunuz giyinip süslensen mesela camıde namazını kılmasa evde kılsa akşamları en azındanYa kızlar daha 4 aydır evliyiz ve eşimin bu denli ilgisizliği çok can sıkmaya başladı arkadaşlarıyla daha çok vakit geciriyor. Akşam 6 bucukta işten geliyor 7 buçukta tekrar çıkıyor camiye ordanda arkadaşlarıyla kahvede oturuyor yani saat 10 buçukta geliyor uyuyoruz. Ben zaten bütün gün evde tekim canım sıkılıyor bide korkuyorum tek kalmaya akşamları ama umru değil. Geliyorum 10 dkya falan diyor ama 1 saat sonra evde pazar günleri tatili 11 gibi uyaniyoruz 12 buçukta tekrar camiye diye cikiyor arkadaşlarına takılıyor 6 gibi geliyor yani benimle o kadar zaman gecirmiyor çok sıkılıyorum artık arada kızlarada bakıyo kızınca bakmadım diyo sürekli ben artık napicagimi bilmiyorum pazar günü bu yüzden kavga ettik bı yere gitmiş ama bana gitmiycem dedi arkadaşının karisi bana fotoğrafını attı hani gitmicekti sorsana dedim oda seni kandırmış diyo dedi aradim ağzıma geleni söyledim eve gelince de aynı şekil ben sana söyledim gidicem dedi şimdi yüzüme bakmiyo 5 gündür konuşmuyoruz yemek hazirlatmiyo kendisi hazırlayıp yiyo yanı bundan eminim bugün bosanalim desem boşanır bunu hissettiriyor sevgiliyKen verdiği değeri hissettirdiği sevgisi yok ama bi insan nasıl değişir 4 ayda böyle sıkıntıya gelemiyo gerçi rahatı seviyo o ama napabilirim
2 yıldır beraberiz sevgiliyKen bir telefonumla hemen gelirdi arkadaslarini bırakıp benim yanımdayken telefonu unuturdu ama şimdi elinden düşmüyor oyun oynuyor hep
2 yıldır beraberiz böyle değildi sevgiliykendemek ki eşini hiç tanımadan evlenmişsin.
Eve yakın amaEvlenince maskesi dusmus iste.
Madem oyle siz de her aksam onunla camiye gidin, ben de namazimi camide kilacagim diyin, herhalde tek basiniza eve yollamaz sizi.
Hayır bide hem suçlu hem güçlü 2 gundurde kendisi yüzüme bakmiyo konusturmuyoSiz ona ne kadar ihtiyaciniz oldugunu hissettirirseniz, o o kadar sizden kaçar. Rahat birakcaksin. Sizde gezeceksiniz ayriyetten ilgi istedin diye zaman istedin diye 5gun kus kalmak hic hos degil. Bence disinizi gosterin asla konusmayin ne yemek ne su hazirlama getirme hic birsey. Ondan adim bekleyene kadar sen sakin adim atma..
Kahvede takılanlar genelde böyle oluyor. Pazar günü gezmek varken bu ne bağımlılık nedret ediyorum kahvehane tutkunu erkeklerden. Düzelmez bacım bu adam senelerce böyle gider. Düzelse ilk aylarda böyle yapmaz zaten.
HAHHAHA ablacım sürekli senin mesajlarına denk geliyorum yorumların çook hosuma gidiyor :)))
benimkinin cinsi bu 4senelik evliyim baktım bunun kahvesine topuna çok koşamıyorum sıkılıyorum sosyal faaliyet gezme tozma beni kesmiyor hayatı lunapark gibi yaşayamıyorum.artık anne olmaya karar verdim.çocuğumla ilgileneceğim.Ya kızlar daha 4 aydır evliyiz ve eşimin bu denli ilgisizliği çok can sıkmaya başladı arkadaşlarıyla daha çok vakit geciriyor. Akşam 6 bucukta işten geliyor 7 buçukta tekrar çıkıyor camiye ordanda arkadaşlarıyla kahvede oturuyor yani saat 10 buçukta geliyor uyuyoruz. Ben zaten bütün gün evde tekim canım sıkılıyor bide korkuyorum tek kalmaya akşamları ama umru değil. Geliyorum 10 dkya falan diyor ama 1 saat sonra evde pazar günleri tatili 11 gibi uyaniyoruz 12 buçukta tekrar camiye diye cikiyor arkadaşlarına takılıyor 6 gibi geliyor yani benimle o kadar zaman gecirmiyor çok sıkılıyorum artık arada kızlarada bakıyo kızınca bakmadım diyo sürekli ben artık napicagimi bilmiyorum pazar günü bu yüzden kavga ettik bı yere gitmiş ama bana gitmiycem dedi arkadaşının karisi bana fotoğrafını attı hani gitmicekti sorsana dedim oda seni kandırmış diyo dedi aradim ağzıma geleni söyledim eve gelince de aynı şekil ben sana söyledim gidicem dedi şimdi yüzüme bakmiyo 5 gündür konuşmuyoruz yemek hazirlatmiyo kendisi hazırlayıp yiyo yanı bundan eminim bugün bosanalim desem boşanır bunu hissettiriyor sevgiliyKen verdiği değeri hissettirdiği sevgisi yok ama bi insan nasıl değişir 4 ayda böyle sıkıntıya gelemiyo gerçi rahatı seviyo o ama napabilirim
benimkinin cinsi bu 4senelik evliyim baktım bunun kahvesine topuna çok koşamıyorum sıkılıyorum sosyal faaliyet gezme tozma beni kesmiyor hayatı lunapark gibi yaşayamıyorum.artık anne olmaya karar verdim.çocuğumla ilgileneceğim.
-hiç ilgilenme sende böyle çık gez arkadaşlarınla güzel yerlerde fotolar çek gözüne sok bunun. ben ona takıntımdan yapamadım sen yap bari soğursanda soğursan boşanırsan boşanırsın. kimse sana neden diyemez evde otursaymış kocalık yapsaymış.
evi otel gibi mi kullanacaksın de.kahve tutkun evliliğimizin sonunu getirir 10 dan önce evinde ol hiçbir kadın bunu kabul etmez de.kahve =kumar de.ben kumara gitmiyorum der.bir oynamaz iki oynamaz.birinin kötü yola sokmayacağı ne malum.
buranın kültüründe var gençler çalışmayıp parazit gibi kahvede pineklemekte.yaşlı dedeler oturur kahvede.
Ya kumar gibi bı korkum yok çünkü öyle bildiğimiz kahvelerden değil bu caminin altında Bahçede Masalar sandalyeler var aynı kahve gibi ama orada gençler yaşlılar oturuyorlar sohbet ediyorlar gitsin gitmesin demiyorum ama her şeyin bir sınırı var evli barklı adam o kadar saat dışarıda ne yapacak Biliyo Yani benim de sıkıldıgimi ama bilerek yapıyor kısasa kısas yap diyosun yani
Napmayi dusunuyosun ve ne kadarlık evlisinbizimki de aynı bacım. sınırı yok tam sopalık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?