Eşim çok değişti

Düşünüyorum ama normal zaman da o kadar iyi ve sevecen ki ama bi hata yapıp nedenini sorunca küplere biniyor anlayamıyorum allak bullak oldum

Normal zamanda herkes iyi. Onemli olan, o "anormal" zamanlarda takinilan tavir.

Balayinda hangi sudan sebepten dolayi hungur hungur aglatti sizi?

maddi durumu nasıl eşinizin? sanki bana hep parasal mevzularda yalan söylüyor ya da sinirleniyor gibi geldi. daha kardeşinin gitmesine 1 hafta varken onu görmek için balayını kısa kesmesi,fotoğraflarda tablo yaptırmaması,siz sinirliyken duvar kağıdına verdiği parayı düşünmesi...

garip kafalar yani. ama siz de garipsiniz. her şey ağlayarak mı çözülür? adam bıkmış da olabilir.

+1000

üzgünüm ama adam seni artik sevmiyor ya da hayatinda baska biri var bu telini kurcala

Kızlar zaten orda demiş ya kız kardeşi astsubay olacak demiş. "kız kardeş"

Aman sakın hamile kalmayın bari.tartışmadıgınız sakin bir anda alın karsınıza konusun yaptığı hataları söyleyin böyle giderse yuvamız yıkılır yazık degilmi diyin ama şakın tartışmayın güzel bi dille anlatın.seni seviyorum olmaz falan derse biraz daha zaman verin sizde kendi hatalarınızı düzeltin herşeye aglamayın mesela.ama yok yüne parlar boşan ozaman falan derse zaten evliliği sürdürmeye gönlü Yok demektir

Herşeye ağlamıyorum çok dolunca ağlıyorum

Maddi durumu iyi çok zengin bi aile çocuğu ama son 2 senedir biraz borçları var bazı şeyleri ikimizinde maddi durumundan dolayı ertelemek zorunda kaldık 2 sene boyunca destek oldum ona sinirlenince bambaşka biri oluyor aslında asla para sakınmaz

Evlenmeden önce bireyle aynı evi paylaşabilse keşke huyunu suyunu öğrenebilse. Adam derece değişmiş . Bence sende onun gibi umursamaz ol yoksa hergün ağlarsın

Evlenmeden önce bireyle aynı evi paylaşabilse keşke huyunu suyunu öğrenebilse. Adam derece değişmiş . Bence sende onun gibi umursamaz ol yoksa hergün ağlarsın
Böyle hayat sürmez ki hem ben çok takıyorum 2 aylık evliyiz neden böyle oluyor diye

Çocuk gibi ağlama bir problemin olunca güçlü dur.o seni görmezden geliyorsa sende görmezden gel izle birsüre.olgunlaşmaniz lazim.bunlarda geçecek inşaallah öğreneceksin.

Ben de yanımda ağlayıp duran, yalvarmamı bekleyen birine bi müddet sonra tepkisiz kalırım bu ne. Konunuzda kaç defa ağlasam dayanamazdı önceden ağladım ağladım geçiyor

Böyle hayat sürmez ki hem ben çok takıyorum 2 aylık evliyiz neden böyle oluyor diye
Alışma sürecidir belki . Zamanla yerine oturur . Çoğu yeni evlilikler böyle burdan okuduğum kadarıyla .

malesef evlenmeden once erkekler acayip ilgili oluyo evlenince hepsi bitiyo biz kadinlar hep ilgili olsunlar istiyoruz ama olmuyo baya erken baslamis ama sizin degisim ben oyle durumlarda yaninda hic aglamam bastan beri o yuzden arada takilir guclu kadin osmanli kadini filan der aglamayin sizde bisey olmamis gibi davranin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…