Düşünüyorum ama normal zaman da o kadar iyi ve sevecen ki ama bi hata yapıp nedenini sorunca küplere biniyor anlayamıyorum allak bullak oldum
+1000maddi durumu nasıl eşinizin? sanki bana hep parasal mevzularda yalan söylüyor ya da sinirleniyor gibi geldi. daha kardeşinin gitmesine 1 hafta varken onu görmek için balayını kısa kesmesi,fotoğraflarda tablo yaptırmaması,siz sinirliyken duvar kağıdına verdiği parayı düşünmesi...
garip kafalar yani. ama siz de garipsiniz. her şey ağlayarak mı çözülür? adam bıkmış da olabilir.
Kızlar zaten orda demiş ya kız kardeşi astsubay olacak demiş. "kız kardeş"Önceki konun hakkında yorum yapmadım, iki konun arasındaki çelişkiyi sordum. Görümcenin astsubay olarak göreve başlaması askere gitmek değildir önce bu farkı öğren, konunda açıkça belirt, biz müneccim değiliz. Konu açıyorsan yorum yapmak için istediğimi sorabilirim.
Güncel konuna gelince, eşin seni sevmiyor. Ayrıca kaba bir insan. Ben olsam bu adamdan ne çocuk yaparım ne de daha fazla evli kalırım. Onun gibi bir insan için kendini yıpratmaya değmez.
Evet maalesef mükemmel biriydi benim de anlamadığım o ne değişti birden bireSimdi bu adam evlilikten once mukemmel biri miydi cidden?
Herşeye ağlamıyorum çok dolunca ağlıyorummaddi durumu nasıl eşinizin? sanki bana hep parasal mevzularda yalan söylüyor ya da sinirleniyor gibi geldi. daha kardeşinin gitmesine 1 hafta varken onu görmek için balayını kısa kesmesi,fotoğraflarda tablo yaptırmaması,siz sinirliyken duvar kağıdına verdiği parayı düşünmesi...
garip kafalar yani. ama siz de garipsiniz. her şey ağlayarak mı çözülür? adam bıkmış da olabilir.
Maddi durumu iyi çok zengin bi aile çocuğu ama son 2 senedir biraz borçları var bazı şeyleri ikimizinde maddi durumundan dolayı ertelemek zorunda kaldık 2 sene boyunca destek oldum ona sinirlenince bambaşka biri oluyor aslında asla para sakınmazmaddi durumu nasıl eşinizin? sanki bana hep parasal mevzularda yalan söylüyor ya da sinirleniyor gibi geldi. daha kardeşinin gitmesine 1 hafta varken onu görmek için balayını kısa kesmesi,fotoğraflarda tablo yaptırmaması,siz sinirliyken duvar kağıdına verdiği parayı düşünmesi...
Böyle hayat sürmez ki hem ben çok takıyorum 2 aylık evliyiz neden böyle oluyor diyeEvlenmeden önce bireyle aynı evi paylaşabilse keşke huyunu suyunu öğrenebilse. Adam derece değişmiş . Bence sende onun gibi umursamaz ol yoksa hergün ağlarsın
Bana sinyalleri vermiştir gibi geliyor, 2 yıl kisa bi zaman degil..Evet maalesef mükemmel biriydi benim de anlamadığım o ne değişti birden bire
Alışma sürecidir belki . Zamanla yerine oturur . Çoğu yeni evlilikler böyle burdan okuduğum kadarıyla .Böyle hayat sürmez ki hem ben çok takıyorum 2 aylık evliyiz neden böyle oluyor diye
Verdi ama bu derece kötü değildiBana sinyalleri vermiştir gibi geliyor, 2 yıl kisa bi zaman degil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?