Görümcem astsubay oldu ayrıca önceki konularım hakkında fikir sormadım bi kadın olarak yardım istedim bana yardımcı olacaksanız teşekkür ederim olmayacaksanız lütfen moralimi daha çok bozmayın"Bir iç güveysi eksikti" konunda nişanlının erkek kardeşi olmadığı, 3 tane kız kardeşi olduğu yazıyor. Bu konunda da kardeşi askere gidecekti diyorsun. Hangisi doğru?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bi-icguveysi-eksikti.1007231/
Görümcem astsubay oldu arkadaşlar unutmuşum yazmayıAmaç?
Diğer konunuz'da hiç erkek kardeş yok ama bu konunuz'da asker'e gidecek bir kardeş çıkıyor ortaya.
1 2 ay önce de öyleydi ama telaştan strestendir dedimNe yani evlendin ve birdenbire daha balayinda kurbagaya mi dönüştü?
Görümcem astsubay oldu ayrıca önceki konularım hakkında fikir sormadım bi kadın olarak yardım istedim bana yardımcı olacaksanız teşekkür ederim olmayacaksanız lütfen moralimi daha çok bozmayın
Bence konuya ekleme yapın direk algı erkek =asker geliyorGörümcem astsubay oldu arkadaşlar unutmuşum yazmayı
Nişanlıyken iyiydi normaldi herşey yine biraz değişme vardı ama göz ardı ettim anladım bende nasıl böyle biri oldıBence konuya ekleme yapın direk algı erkek =asker geliyork.bakmayın...
Eşiniz nişanlıyken nasıldı ki?
Bunca kısa zaman da değişmesi muhtemel mi sizce?
Yok önemli değil unutmuşum o kadar harap oldum ki yazarken gözlerim dolu dolu yazdımBence konuya ekleme yapın direk algı erkek =asker geliyork.bakmayın...
Eşiniz nişanlıyken nasıldı ki?
Bunca kısa zaman da değişmesi muhtemel mi sizce?
Ağlamak istemsiz bişey öyle bırak deyince hadi ağlamayayım deniliyor muSonsuza kadar sizin ağlamalarinizi cekecek degildi heralde?
Nerede boyle herseye aglayan, herseye trip atan ve Onun pesinde dolanan adam gorsem sonu boyle oluyor. Adam bıkıyor. :)
Ağlamayı bırak artık, tek tavsiyem.
Düşünüyorum ama normal zaman da o kadar iyi ve sevecen ki ama bi hata yapıp nedenini sorunca küplere biniyor anlayamıyorum allak bullak oldumKopru ayi dayi uclusu.Cocuk yapmadan bir an once bosanin.
evlenmemize 1 ay kala bi tuhaflaştı neyse stres dedim uzatmadım ama yalan söylemeye başladı bana saçma sapan sebeplerden yalan söylemeye başladı balayı için otel ayarladı 1 hafta dedi ama 4. Gün çıkışımız verildi neden yalan söyledin diyorum kız kardeşi ast subay olacaktı Ankara’ya gidecekti onunla vakit geçirmek istiyormuş e bana söylese anlayışla karşılardım ki ben zaten gitmesine daha 1 hafta vardı balayında Sudan sebepten ağlattı beni hüngür hüngür odadan çıktım sakinleşmek için ama arkamdan bile gelmedi odaya çıktığımda uyumuştu o kadar gücüme gitti ki evlendiğimizden beri tanıyamıyorum artık beni hiç umursamıyor en küçük şeyde kavga çıkarıp bağırıyor evden çekip gidiyor Eve gelince de odaya geçip uyuyor önceden özür diler yalvar yakar affettiren adam şimdi bana 3 gün küsüp evde sanki ben yokmuşum gibi davranıyor en küçük tartışmamızda lanet olsun seninle evlendiğim güne bıktım senden diyor gitmek istiyorum ama daha 2 aylık evliyim gidemiyorum bugün yine kavga ettik sabah ona çok güzel bi kahvaltı hazırladım uyandırdım sonra kardeşim aradı dış çekim fotoğraflarını alıvermesini söylemiştim almış ama tablo yok ki bi yanlışlık olmasın dedi halbuki tablo da içinde anlaşmıştı öyle demişti bana sordum sonra yaptırırız ya dedi saçmalama para verdik o kadar arkasını arayalım dedim attı telefonu önüme al ara sor be yeter dedi giyindi ben ağlıyorum neden böyle yapıyorsun ya sorunlarımızı çözelim neden kaçıyorsun dedim benim sorunum yok kendi sorununu kendin çöz dedi dışarı çıkmak istedi konuşalım diye gitmesine izin vermedim 2 aydın o kadar doldum ki bardağı fırlattım kırıldı ve bana dedi ki umarım duvar kağıdına bişey yapmamışsındır götüm çıktı onu yaptırana kadar dedi sinir krizi geçirdim resmen bıktım dedim en sonunda oda iyi boşanalım o zaman dedi ve çıktı gitti gece 12de geldi eve hiçbirşey yokmuş gibi oturdu pcyle oynadı ve uyudu ben evde yokmuşum gibi davrandı. Napıcamı şaşırdım gitmek çözüm değil biliyorum ama gitmek istiyorum siz olsanız ne yapardınız bana bi akıl verin
Bunlarin neresi normal. Senin de hatalarin var, aglamak gibi, bardagi firlatmak gibi ama onunkiler daha fazla. Yani ikiniz evlilik icin uygun degilsiniz.Düşünüyorum ama normal zaman da o kadar iyi ve sevecen ki ama bi hata yapıp nedenini sorunca küplere biniyor anlayamıyorum allak bullak oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?