• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok değişti

malesef evlenmeden once erkekler acayip ilgili oluyo evlenince hepsi bitiyo biz kadinlar hep ilgili olsunlar istiyoruz ama olmuyo baya erken baslamis ama sizin degisim ben oyle durumlarda yaninda hic aglamam bastan beri o yuzden arada takilir guclu kadin osmanli kadini filan der aglamayin sizde bisey olmamis gibi davranin
İlgili değil de en azından eskisi gibi yumuşak olsun istiyorum eğer bi sorunumuz olduğunda yanıma gelip konuşsun istiyorum ama o beni görmezden geliyor

İlgili değil de en azından eskisi gibi yumuşak olsun istiyorum eğer bi sorunumuz olduğunda yanıma gelip konuşsun istiyorum ama o beni görmezden geliyor
sebebini guzel bi sekilde sorsaniz daha yolun basi nasil olcakki boyle

sebebini guzel bi sekilde sorsaniz daha yolun basi nasil olcakki boyle

Evliliği ilk aylarda nasıl yaşarsan hep öyle sürer gider.. herşeye ağlama karşısında güçsüz çaresiz olduğnu hissettirme. Güzelce konuş olmuyorsa bunu kabul edene kadar yüz verme. Susmak en güzel cevaptr. Umursama yoksay bak nasıl üstüne düşecek.

Evliliği ilk aylarda nasıl yaşarsan hep öyle sürer gider.. herşeye ağlama karşısında güçsüz çaresiz olduğnu hissettirme. Güzelce konuş olmuyorsa bunu kabul edene kadar yüz verme. Susmak en güzel cevaptr. Umursama yoksay bak nasıl üstüne düşecek.
Sanırım haklısınız boşanmak çözüm değil

Back