İlgili değil de en azından eskisi gibi yumuşak olsun istiyorum eğer bi sorunumuz olduğunda yanıma gelip konuşsun istiyorum ama o beni görmezden geliyormalesef evlenmeden once erkekler acayip ilgili oluyo evlenince hepsi bitiyo biz kadinlar hep ilgili olsunlar istiyoruz ama olmuyo baya erken baslamis ama sizin degisim ben oyle durumlarda yaninda hic aglamam bastan beri o yuzden arada takilir guclu kadin osmanli kadini filan der aglamayin sizde bisey olmamis gibi davranin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim çok değişti
- Konu Sahibi Pucitoo
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- koca eş problem
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?belki başkasından hoşlanıyordur bilemiyorum ortada bir sebep yokken böyle davranamazBaşkasına yok sürekli bakıyorum telefonuna şifresini değiştirmemiş
Dırdır ediyosun diyor sebebi bu dırdır dediğim eve geç kaldığında neden geç kaldın ya da neden yalan söyledinbelki başkasından hoşlanıyordur bilemiyorum ortada bir sebep yokken böyle davranamaz
- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.365
- 598
kadinlar da asker.oluyor , zorunlu askerliktrn bahsetmemis ki konu sahibi"Bir iç güveysi eksikti" konunda nişanlının erkek kardeşi olmadığı, 3 tane kız kardeşi olduğu yazıyor. Bu konunda da kardeşi askere gidecekti diyorsun. Hangisi doğru?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bi-icguveysi-eksikti.1007231/
- 10 Ekim 2016
- 1.843
- 2.504
- 83
kadinlar da asker.oluyor , zorunlu askerliktrn bahsetmemis ki konu sahibi
Askere gitmek deyince erkeklerin yaptığı vatani görev anlamına geliyor, görümcesinin astsubay olduğunu sonradan ekledi.
- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
sebebini guzel bi sekilde sorsaniz daha yolun basi nasil olcakki boyleİlgili değil de en azından eskisi gibi yumuşak olsun istiyorum eğer bi sorunumuz olduğunda yanıma gelip konuşsun istiyorum ama o beni görmezden geliyor
- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
sebebini guzel bi sekilde sorsaniz daha yolun basi nasil olcakki boyleİlgili değil de en azından eskisi gibi yumuşak olsun istiyorum eğer bi sorunumuz olduğunda yanıma gelip konuşsun istiyorum ama o beni görmezden geliyor
- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
Konuda kız kardeşi ast subay olmak için diyor.."Bir iç güveysi eksikti" konunda nişanlının erkek kardeşi olmadığı, 3 tane kız kardeşi olduğu yazıyor. Bu konunda da kardeşi askere gidecekti diyorsun. Hangisi doğru?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bi-icguveysi-eksikti.1007231/
- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
- 10 Ekim 2016
- 1.843
- 2.504
- 83
Konuda kız kardeşi ast subay olmak için diyor..
Sonradan düzenledi konusunu.
Sanırım haklısınız boşanmak çözüm değilEvliliği ilk aylarda nasıl yaşarsan hep öyle sürer gider.. herşeye ağlama karşısında güçsüz çaresiz olduğnu hissettirme. Güzelce konuş olmuyorsa bunu kabul edene kadar yüz verme. Susmak en güzel cevaptr. Umursama yoksay bak nasıl üstüne düşecek.
Bunlar normal mi yani eşine böyle davranmakAnormal bir şey yok ortada evlilik gerçek yüzünü biraz erken göstermiş sadece