- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
- 548
- Konu Sahibi Makyajkolik13
-
Konu sahibi Yazdıklarınız ciddi manada önem taşıyor. Eşiniz ve oğlu maalesef ilerde çocuğunuz olsa bile size hayatı zindan edecek gibi göründü gözüme. Oğlunun psikojik sorunları var.ve eşiniz size söz hakkı tanımlayarak hem oğluna hemde siz büyük bir kötülük yaptığının farkında bile değil.
Eşinizde bencil olduğu kadar saygısız bir adam.sevgisinden bile şüphe ettim açıkçası.
Üzgünüm ama fikrim bu yönde. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Üzülmeyin daha yaşınız çok genç..bosanirsaniz daha çok seven ve sevebileceginiz ayrıca gerçek anlamda sizin isteklerinize saygi duyan bir sürü kısmetini olacaktır..Amin inşallah yorumunuz için teşekkür ederım. Çevremde herkes acıyarak bakıyor bana, kendini yaktın diyorlar. Sevgi yetmiyormuş sürdürmek için karşılıklı anlayış, duygu lazm.
Sağlıklı değil mi bu çocuk?Yıkanamıyor kendisi hiç öğrenmemiş göstersem de yapamıyor. Ağlama moduna giriyor.
Öncelikle bu konuyla başlayın ben 13 yasinda ki erkek çocuğunu artik yikatamamYıkanamıyor kendisi hiç öğrenmemiş göstersem de yapamıyor. Ağlama moduna giriyor.
Sağlıklı değil mi bu çocuk?
Ozaman ciddi anlamda şımarık yetistirilmis çocuğu geçtim bence kendiniz için yikamayin düşünün ki sizinle esiniz arasında ki yaş farkı çocukla sizin aranızda var 13 yaşına kadar cinsellige ilgi başlar oz annesi gibi zaten hiç gormemis hem sizin hem onun iyiliği için bırakın tek başına yıkansın
Bakin eşinizin durumu neye benziyor biliyor musunuz
Ben annemi hic bir kadina değişmem onun icin 10 kariyi bosarim diyen barzolara benziyor
Sizin koca bunların baska laciverdi gençliğini curuttugune degmez
Çocuksuz evlilik elbette devam eder. Çiftlerin ortak kararıdır çocuk sahibi olmamak, herhangi bir sağlık sorunu vardır çocuk sahibi olmayı engelleyen. Ama sizin durumunuzda bu evlilik devam etmez. Mahkeme dahi bunu boşanma sebebi sayarken üstelikde. Eşiniz bencillikte tavan yapmış maşallah. Ne münasebet onun çocuğunu sevecekmişsiniz
Asıl kendi çocuğunuz olsa daha rahat ısrar edersiniz. Yeri gelir kızarsınız yeri gelir seversiniz ama çocuk eşinizin hele hele de sizin eşinizin çocuğu na ne kızılır ne ısrar edilir hiç bir şey edilmezEn ufak örnek verecek olursam. Çocuğu ben banyo yaptırıyorum. Bazen yapmak istemiyor. Eşime söylüyorum sen yaptır istersen bu sefer değişiklik olsun diyorum. İstemiyorsa zorlama çocuğun pskolojisi bozuluyor diyor. Kendi çocuğun olsa ısrar etmezdin diyor. Halbuki ben kötü bişey soylememştim
Ben olsam bu adam istese bile çocuk yapmam hayatımı mahvederler .Kimseye net söylemem ama bosanmalisiniz bosanmazsaniz dertten 2- 3 senede Allah korusun hastalık sahibi olursunuz sanmayın bu es musvettesi size bakar oğluyla bir tekmeyide onlar atar .
24 yaşında gencecik kız olcak ismi şimdi sevip sevilme zamanin bu adamın ve psikopat oğlunun hizmetciligini yapma değil
Hep düzelir ddiye bekledim. Her dediklerini yaptım. Kpss'ye çalışıyordum. Çocuk kapıları tekmeliyordu çalışmıyım diye. Eşimle konuştum çocuk o sesleme dedi. Ne zamana kadar katlanıcam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?