• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Çocuk Yapmak İstemiyor(çocuksuz evlilik devam eder mi?)

Resmen bakiciya para verecegime evlenirim daha mantikli demis. Cok uzgunum ama uzaktan boyle gorunuyor konu. Ne demek oglum ilkgozagrim onceligim. O zaman ogluyla baba ogul yasayip gideceklerdi.

Her tartışmada hep bunu söylüyor. 50 tane kadın olsa çocuğumu değişmem diyor. Ben tercih yap demiyorum ki zaten eşime.

Merhaba KK hanımları

Ben 3 senedir evliyim. Eşimin 2. benim ilk evliliğim.Eşimin bir tane evladı var önceki evliliğinden. Evlenmeden önce eşim geniş bir aile olmak istediğini dile getiriyordu fakat evlendikten sonra, bu fikri birdenbire yok oldu.
Oğlum var onu seversin diyor,ben o duyguyu tatdım zaten istemiyorum diyor. Oğlu bizimle yaşıyor 13 yaşında. Acaba oğlu olduğu için, kıskançlık olmasın diye mi istemiyor çocuk ? Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
Dedigin gibi olabilir ama cok bencilce.o da cocuklu biriyle evlenseydi o zaman.sen de istersin bir cicugun olmasini

Allah sizin de yardımcınız olsun. Çocuk var diye anne olamamak çok kötü birşey.

Amin teşekkür ederim. Allah sizin de yardımcınız olsun. Şu an bebek bekliyorum çok şükür ama bunun sevincini kendimi kandırılmış hissettiğim için tam anlamıyla yaşayamıyorum. Bencil olmak lazımmış geç de olsa anladım. Siz de ne olursa olsun size bu haksızlığı yüzsüzce reva gören adamı çekmeyin.

İkiniz de çocuksuz olsaydınız elbette çocuksuz evlilik devam eder derdim, tabii dürüstlüğe bağlı olarak. Yani günün birinde daha kolay kopmak için çocuk istemiyorsa bunu anlamaya çalışırdım, samimiyse ve ben de çocuk istemiyorsam evlilik devam eder neden olmasın?

Ama ben o duyguyu tattım, gerek yok kilit cümle. Bu bence bencillik. Sizin duygularınız ne olacak? Kesin olarak çocuk istiyorsanız bu isteğinizi açıkça söyleyin ve nihai bir karara varın eşinizle. Ya siz ya o razı olacak, orta yol bulunacak bir konu değil.

O kadar çok acı çektim ki bu konuda insan kendine acır mı acıyorum işte. Çocuğu da annesi kocası yuzunden istemiyormuş. Ben ne yapayım bütün yük bende.

Oğlum var onu seversin diyor,ben o duyguyu tatdım zaten istemiyorum diyor.
:KK57::KK57::KK57:Eşinize koca bir yuuuuuhhh diyorum
Çok bencil eşiniz var o duyguyu tatmış olabilir ama siz tatmamışsınız.
Senden olmayan çocukla,senin doğurduğun çocuk ne kadar aynı olabilir yani ...

Her tartışmada hep bunu söylüyor. 50 tane kadın olsa çocuğumu değişmem diyor. Ben tercih yap demiyorum ki zaten eşime.
Ayy cok kizdim ya kocana. Cocugu yetimhaneye mi ver diyen var ? Anne olmak hakkiniz. O cocum hazzini tatmis. Ikinci sizde olacak belki ilki ezilir diye dusunuyor. Ogluna kiyamiyor. 50 tane kadin dedigi anda kapiya koymustum terbiyesizlik baska bisey degil. Al koynuna uyu o zaman yarin unv kazanacak cekecek gidecek.

Merhaba KK hanımları

Ben 3 senedir evliyim. Eşimin 2. benim ilk evliliğim.Eşimin bir tane evladı var önceki evliliğinden. Evlenmeden önce eşim geniş bir aile olmak istediğini dile getiriyordu fakat evlendikten sonra, bu fikri birdenbire yok oldu.
Oğlum var onu seversin diyor,ben o duyguyu tatdım zaten istemiyorum diyor. Oğlu bizimle yaşıyor 13 yaşında. Acaba oğlu olduğu için, kıskançlık olmasın diye mi istemiyor çocuk ? Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.

Benim yok ben tatmadım o duyguyu diye çıkışın siz de böle bir bencillik var mı yaa

:KK57::KK57::KK57:Eşinize koca bir yuuuuuhhh diyorum
Çok bencil eşiniz var o duyguyu tatmış olabilir ama siz tatmamışsınız.
Senden olmayan çocukla,senin doğurduğun çocuk ne kadar aynı olabilir yani ...

Böyle diyince de alınıyor eşim. Farketmez dıyor. Ayrım yaptığımı zannedıyor.

Merhaba KK hanımları

Her kadinin en büyük hayalidir anne olmak ve buda en dogal hakkiniz evlenmeden önce deseydi cocuk istemedigini onunla knusun ikna edin derim

Tek tek konuşun ,
1- Oğluna sevgimi verebilirim, onu korur kollarımi annesizliği hissettirmemeye çalışırım ama onun bi annesi var, ben onun annesi olamam ablası olurum, teyzesi olurum ancak,
2- Ben annelik duygusunu tatmak istiyorum,
3- ilk göz ağrın olması başka çocukların olmayacağı anlamına gelmiyor
4- Çocukla ya da hayatımızla ilgili kararlarda benim fikrimi bile sormuyorsun, beni senin ve oğlunun hayatını yaşamaya mahkum ediyorsun. Bu şartlar altında dayanmam mümkün değil,

Öncelikle ben (çocuğun adına ahmet dicem) Ahmeti çok seviyorum, elimden geleni yapıyorum ama sen onun hayatı üzerinde bana söz bile söyletmiyorsun, benim çocuğum gibi hissetmeme başta sen engel oluyorsun, Ne gideceği okula ne giyeceği kıyafete karışabileceğim, yarın bi gün evlense annesi olarak mı orda olucam babasının yeni eşi olarak mı? bunları bi düşün. Onun bizimle yaşamasına vs lafım yok ama benim de çocuğum olsun ben de o annelik duygularını tatmak istiyorum. Çocuğum üzerinde söz sahibi olmak istiyorum. Bana geniş aile olma hayalleri kurdurup bugün gelip istemiyorum diyip kenara çekilemezsin. Ahmetle ilgili en ufak bı endişen varsa bunu destek alarak en uygun şekilde yaparız. Ben onun üzülmesini asla istemem. Ama o üzülmeyecek diye hayatımı heba edemem, 10 sene sonra o evlenip gittiğinde ben istemediğim bi hayatta sıkışıp kalmak istemiyorum de. Bunlara rağmen ters tepkiler verir sizi konuşturmaz sert davranırsa falan ayrılmak istediğinizi çocuk sahibi olmak istediğinizi söyleyin. Yalnız çocuğun hiç bir suçu olmadığını unutmayın, sakın sinirlenip o olmasa böyle olmazdı falan diye düşünüp ondan soğumayın. Ya da kötü davranmayın. Yapacağınızı düşünmüyorum ama insan bu aklından geçer. Kontrolünüzü kaybetmeyin

çok bencil bir eşiniz var
çocuk konusu onemlı
benım eşim de cocuk fikrine çok sıcak bakmaz ama eşimin ilk evliliği
ve cocugu falan da yok
benım de yok

ama ben o duyguyu tattım , oğlum benim ilk göz agrım ne demek?
sizin ilk göz agrınız olmayacak mı hiç?
bence de ayrılıga kadar gider bu konu
çok bencilce çokkkk

Ayy cok kizdim ya kocana. Cocugu yetimhaneye mi ver diyen var ? Anne olmak hakkiniz. O cocum hazzini tatmis. Ikinci sizde olacak belki ilki ezilir diye dusunuyor. Ogluna kiyamiyor. 50 tane kadin dedigi anda kapiya koymustum terbiyesizlik baska bisey degil. Al koynuna uyu o zaman yarin unv kazanacak cekecek gidecek.

Çocukla aramızın kötü olmasına da sebep oluyor eşim. Hiç gık dedırtmıyor. Gecenlerde balkona çıktı çocuk biz 4. Katta oturuyoruz. Ayaklarını sarkıtıyor aşağıya. Oğlum düşersin burası çok yüksek dedim içeri geçmesini söyledim. Düşersem düşerim sanane. Düşsemde senin ittiğini söylerim dedi şok oldum. Çok eziliyorum

O kadar çok acı çektim ki bu konuda insan kendine acır mı acıyorum işte. Çocuğu da annesi kocası yuzunden istemiyormuş. Ben ne yapayım bütün yük bende.

Şimdi o çocuğu yük olarak görmeyin bence, onun bir suçu yok. Siz eşinizle olan soruna odaklanın, kendinizi daha fazla bunaltmayın. Kesin olarak çocuk sahibi olmak istiyorsanız, bunu kararlı bir şekilde söyleyin. Olmuyorsa mecburen yollarınızı ayıracaksınız. Bekara karı boşamak kolay olayı değil adamdan zorla sperm çalacak haliniz olmadığına göre bir an önce mutabakata varmalısınız.

Gerçekten kendimi başka şeylerle oyalamaya çalışıyorum ama olmuyor. Bir yere kadar. Gizlice bebek patikleri falan alıyorum saklıyorum. Arada çıkarıp bakmak için. O bunların farkında bile değil, ne kadar üzüldüğümün.
Neden farkında değil?gösterin üzüldüğünüzu ağlayın bağırın konuşun kavga edin vs ama asla pes etmeyin.sizle evlenirken başka şey söylüyor sonra vazgeçtim oynamıyorum diyor çocuk gibi. Böyle bencilce ve saygısızca davranmasını izin vermeyin.
Çok net bir şekilde çocuk istediğinizi ifade edin baktınız hala aynı boşanın gitsin.sinir oldum ben bile burdan adama ya..

Tek tek konuşun ,
1- Oğluna sevgimi verebilirim, onu korur kollarımi annesizliği hissettirmemeye çalışırım ama onun bi annesi var, ben onun annesi olamam ablası olurum, teyzesi olurum ancak,
2- Ben annelik duygusunu tatmak istiyorum,
3- ilk göz ağrın olması başka çocukların olmayacağı anlamına gelmiyor
4- Çocukla ya da hayatımızla ilgili kararlarda benim fikrimi bile sormuyorsun, beni senin ve oğlunun hayatını yaşamaya mahkum ediyorsun. Bu şartlar altında dayanmam mümkün değil,

Öncelikle ben (çocuğun adına ahmet dicem) Ahmeti çok seviyorum, elimden geleni yapıyorum ama sen onun hayatı üzerinde bana söz bile söyletmiyorsun, benim çocuğum gibi hissetmeme başta sen engel oluyorsun, Ne gideceği okula ne giyeceği kıyafete karışabileceğim, yarın bi gün evlense annesi olarak mı orda olucam babasının yeni eşi olarak mı? bunları bi düşün. Onun bizimle yaşamasına vs lafım yok ama benim de çocuğum olsun ben de o annelik duygularını tatmak istiyorum. Çocuğum üzerinde söz sahibi olmak istiyorum. Bana geniş aile olma hayalleri kurdurup bugün gelip istemiyorum diyip kenara çekilemezsin. Ahmetle ilgili en ufak bı endişen varsa bunu destek alarak en uygun şekilde yaparız. Ben onun üzülmesini asla istemem. Ama o üzülmeyecek diye hayatımı heba edemem, 10 sene sonra o evlenip gittiğinde ben istemediğim bi hayatta sıkışıp kalmak istemiyorum de. Bunlara rağmen ters tepkiler verir sizi konuşturmaz sert davranırsa falan ayrılmak istediğinizi çocuk sahibi olmak istediğinizi söyleyin. Yalnız çocuğun hiç bir suçu olmadığını unutmayın, sakın sinirlenip o olmasa böyle olmazdı falan diye düşünüp ondan soğumayın. Ya da kötü davranmayın. Yapacağınızı düşünmüyorum ama insan bu aklından geçer. Kontrolünüzü kaybetmeyin

Çok teşekkür ederım güzel yorumlarınız için. Her defasında gözyaşları içinde kalıyorum bu konuyu tartışırken. Tekrar konuşacağım aynen dediğiniz gibi.

Adam madem bu kadar terbiyesiz, "açık açık benim oğlum var, ben tattım bu duygu, sen ne halin varsa gör" demeye getirecek kadar bencil, siz de iyi o zaman ben de "sperm bankası" kullanarak hamile kalırım. Sen sorumluluk ve sevgini vermek istemiyorsan, en azından ben de böyle anneliği tadayım; benim de kanımdan canımdan bir evladım olsun bari diyin.

Çocukla aramızın kötü olmasına da sebep oluyor eşim. Hiç gık dedırtmıyor. Gecenlerde balkona çıktı çocuk biz 4. Katta oturuyoruz. Ayaklarını sarkıtıyor aşağıya. Oğlum düşersin burası çok yüksek dedim içeri geçmesini söyledim. Düşersem düşerim sanane. Düşsemde senin ittiğini söylerim dedi şok oldum. Çok eziliyorum
Allah yardimcin olsun arkadasim .Neden kendine boyle bir kotuluk yaptin. Yarin basina bisey gelse seni suclayacak demek ki cocuk. Bence sakinles otur bir dusun. Bu aile sana gore degil daha da cok gencsin. Kendi yuvanu kur asik mi oldun bu adam varlikli mi nedir ? Niye evlendin

Back