Eşim Çocuk Yapmak İstemiyor(çocuksuz evlilik devam eder mi?)

Hep düzelir ddiye bekledim. Her dediklerini yaptım. Kpss'ye çalışıyordum. Çocuk kapıları tekmeliyordu çalışmıyım diye. Eşimle konuştum çocuk o sesleme dedi. Ne zamana kadar katlanıcam bilmiyorum.

Katlama canım niye katlaniyorsun babanın oğlumu harekete geç insanlar kullanabileceği insanları buldu mu böyle etinden sütünden bir güzel faydalaniyorlar

Eşim bunları anlamıyor. Birde çocuğunun bebekliğini anlatıyor bana. Şöyle tatlıydı,bunu yapardı vs vs. Bunun bnm içimi acıttığının farkında değil.

Çocuk fikri bana da çok uzak geliyor. Evlenmeden önce de bunu evlenecegim insanla mutlaka konuşurum. Ama sizin durumunuz farkliymis adamin çocuğu var ve evlenmeden önce de istediğini söylemiş yaptığı terbiyesizlik adam kandiriyor aklinca.

Eşiniz hem çok bencil hem de sizi kandırmış. Evlenmeden önce geniş aile istiyorum diye kandırmış sizi. Ayrıca kendi çocuğu var, evlat sevgisine doymuş diye artık istemiyor ama sizi hiç düşünmüyor. Sizi bu duygulardan mahrum bırakmakta bir beis görmüyor. Tam bir bencillik! Kabul edilebilir gibi değil. Benim için boşanma nedeni bile olabilir. Oturup konuşun bu konuyu ciddi ciddi. Ben anne olmak, bebeğimi emzirmek büyütmek istiyorum hamilelik yaşamak istiyorum deyin. Beni bunlardan mahrum bırakamazsın evlenmeden önce böyle söylemiyordun deyin!

İnanın içimdekileri okudunuz ... Bana bir sınav mı bu bilemiyorum. Allahım hayırlı günlere çıkarsın

Konuşacağım son kez ve artık yoluma bakıcam kabullenmezse.

Bu ne kadar pislik bi adam
bir kadinin annelik hakkini kimse elinden alamaz
onun evladi olqbilir fakat sizin yok vr
siz hamilelikmis emzirmekmis gercek annelik duygusuymus bunlari yasamadiniz ve diyo ki yasama yasamana gerek yok
......bak hele.kusura bakma bu adana gicik oldum.
sakin kabul etme
biliyorsunki rahim kansrri meme kanseri daha cok emzirmeyen dogurmayan bayanlarda daha yuksek risktedir.
ayrica herbirimiz bir evlat yapip demiyoruzki yeter ilk goz agrim
Aksine bir kardesi olsunki su dunyada tek kalmasin diyoruz onudami dusunmuyor vicdansiz
bulmus sizingibi iyi gurekli bi kadini resmen suistimal ediyo

1) Kandırma
2) Bencillik
3) Çocuk sahibi olmanıza engel olma

Direkt boşanma sebebi. Nasıl bu kadar sakinsiniz?

Böyle davranacağını bilseydım evlenmezdim. Eşim gercekten bencil

Konuşacağım son kez ve artık yoluma bakıcam kabullenmezse.

Yapmanız gereken bu sanırım. Size ve isteklerinize saygı duymayan önemsemeyen bencil bir adamla bir ömür nasıl geçer? Anne olmak, isteyen her kadının hakkıdır. Boşanma nedeni sayılır bu. Evlenmeden önce çocuk istemiyorum diye belirtse tamam eyvallah. Ama adam sizi resmen kandırmış. Bir yalanı yaşıyorsunuz şu an. Hakkınızda hayırlısı olsun. Hayatta mutluluklar dilerim..

Canim benim yaa.13 yasindaki cocugu sen mi yikiyorsun.yok artik daha neler.afedersin de cusss diyorum.madem buyuk oglu var kendinin yikamasi lazimdi.canim sen biran once bosan kendine uygun biriyle evlen ve coluk cocuga karis.bu manyaklardan da kurtul.ailen nasil riza gosterdi ki

1) Kandırma
2) Bencillik
3) Çocuk sahibi olmanıza engel olma

Direkt boşanma sebebi. Nasıl bu kadar sakinsiniz?

Sakinliğimden kaybettım zaten kendime çözüm yolu arıyorum. Duygularımın kullanılması beni bu hale getırdı. Kafam allak bullak

Buradaki tepkiler mi sizi kendinize getirdi anlayamadım ?
Bunca zaman bunları nasıl görmezden gelip devam ettiniz. Eşiniz evlenmek için evlenmemiş ihtiyaçlarını gidermek, oğluşunun bakıcısı olsun diye evlenmiş. Okumuş insansınız böyle bir şeye nasıl ses çıkartmazsınız anlam veremedim.

Ailem istemedi kızım yapma bunu kaldıramazsın dışardan göründüğü kadar kolay değil dediler. Yine de evlendim. Başıma bunlar geldi.

Zihinsel herhangi bir engeli var mi çocuğun? Allah askina 13 yaş ergenlik çağı erekte bile olabilir yahu banyoda iğrenç yikamayin lütfen. Annesi yaşıyor mu
Yok engelli değil, sadece aşırı şımarık yetiştirilmş bebeklikten bu yana bir dediği iki edilmemiş. Annesi yaşıyor, evli yaramaz diye almıyor yanına.

Ede r

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…