• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Çocuk Yapmak İstemiyor(çocuksuz evlilik devam eder mi?)

Şimdi o çocuğu yük olarak görmeyin bence, onun bir suçu yok. Siz eşinizle olan soruna odaklanın, kendinizi daha fazla bunaltmayın. Kesin olarak çocuk sahibi olmak istiyorsanız, bunu kararlı bir şekilde söyleyin. Olmuyorsa mecburen yollarınızı ayıracaksınız. Bekara karı boşamak kolay olayı değil adamdan zorla sperm çalacak haliniz olmadığına göre bir an önce mutabakata varmalısınız.

Yük olarak görmek değil yanlış anlattım sanırım. Benim söz hakkım olmadığı için çok yıpranıyorum. Birsey olsa bnm üstüme kalıyor hersey.

Böyle diyince de alınıyor eşim. Farketmez dıyor. Ayrım yaptığımı zannedıyor.
Valla istediği kadar alınsın ortada gerçek var ikisi aynı olamaz
Bence sen eşinin gözünü birgüzel korkut.
Sanki sizi çocuğa bakıcı, kendisine de ev işleri yaptırmak için evlenmiş gibi.
Şu konuda çok düşünülecek bir konu;diyelim çocuk yaptın bu adamla dahamı iyi olucak ilişkin Öncelikle bunu düşün derim.
Çünkü adamın hayatı çocuğunun etrafında dönüyor ,sen olsan da olur olmasan da olur gibi...

Allah yardimcin olsun arkadasim .Neden kendine boyle bir kotuluk yaptin. Yarin basina bisey gelse seni suclayacak demek ki cocuk. Bence sakinles otur bir dusun. Bu aile sana gore degil daha da cok gencsin. Kendi yuvanu kur asik mi oldun bu adam varlikli mi nedir ? Niye evlendin

Yok varlıklı falan değil sadece sevgiden evlendim. Evlenmeden önce hersey farklıydı böyle olduğunu bilseydım kendime bunu yapmazdm.

Yük olarak görmek değil yanlış anlattım sanırım. Benim söz hakkım olmadığı için çok yıpranıyorum. Birsey olsa bnm üstüme kalıyor hersey.

İşte şimdilik boşverin, he deyin geçin çocuk işte. Bir şey olmamasına gayret edin çünkü bir de onu düşünecek durumda değilsiniz. Kendi sorununuzu bir an önce çözümleyin.

Yok varlıklı falan değil sadece sevgiden evlendim. Evlenmeden önce hersey farklıydı böyle olduğunu bilseydım kendime bunu yapmazdm.
Bence sen çocuk yapmak yerine geç olmadan başka şeyler yapmayı dene

Adam sizinle cocuga bakici diye evlenmis de olabilir.

Yasiniz genc, bence ciddi konusun, olmuyorsa zamaninizi bencil bir adamla heba etmeyin.

Adamakilli konusacaksiniz. "Ben kesinlikle cocuk sahibi olmak istiyorum, olmayacaksak gencligimi ziyan etmek istemiyorum yol yakinken bosanalim." Bu kadar. Ustune sizi kandirmis resmen.

24 yasinda ergen cocuga bakiyor olmaniz zaten kotu, bu cocuk iyice hircinlasacak, siz omrunuzun en guzel yillarini bu cocuga bakarak gecireceksiniz. Size de yazik. Ben olsam bosanip dengim cocuksuz, genc biriyle olurdum. Sizi naif bulmus cocuguna baktiriyor iste, adam cok uyanik.
++1..
Aynı şeyleri düşündüm..

Ben bir de çocuğa laf soyletmemesine bir kural koydurmamasina izin vermemesine
Takıldım bunun adı üvey annelik bile değil bakicilik
Hos bakicilarin bile kendine gore çocuğa kural koyar
Nerenin pasasiymis bu adamla oglu da siz ses etmeyecekmissiniz

En ufak örnek verecek olursam. Çocuğu ben banyo yaptırıyorum. Bazen yapmak istemiyor. Eşime söylüyorum sen yaptır istersen bu sefer değişiklik olsun diyorum. İstemiyorsa zorlama çocuğun pskolojisi bozuluyor diyor. Kendi çocuğun olsa ısrar etmezdin diyor. Halbuki ben kötü bişey soylememştim

En ufak örnek verecek olursam. Çocuğu ben banyo yaptırıyorum. Bazen yapmak istemiyor. Eşime söylüyorum sen yaptır istersen bu sefer değişiklik olsun diyorum. İstemiyorsa zorlama çocuğun pskolojisi bozuluyor diyor. Kendi çocuğun olsa ısrar etmezdin diyor. Halbuki ben kötü bişey soylememştim
Asıl onun yanında öyle söylerek psikolojisini bozan o lütfen yardım aldırın bu adama hiç normal değil. çocuğun düşsem senin ittiğini söylerim falan demesi de hiç normal değil. Adama çocuğun yanında böyle konuşarak hem onu hem sizi mahvediyor. Bu şekilde siz ağzınızla kuş tutsanız da yaranamazsınız. Lütfen terapi alsınlar. Siz de tabiki

13 yaşındaki erkek çocuğuna siz mi banyo yaptiriyosunuz yok artik:eek:

Ohooo işin cok zor bunlarla bencil oglundan baska bir sey gormeyen adam simarik yetistirilen ergen oglan
Yarın öbür gün cocugun olsa bile esin senin cocugu ikinci plana atabilir bu abisi de çocuğu bogabilir o potansiyeli gördüm

Asıl onun yanında öyle söylerek psikolojisini bozan o lütfen yardım aldırın bu adama hiç normal değil. çocuğun düşsem senin ittiğini söylerim falan demesi de hiç normal değil. Adama çocuğun yanında böyle konuşarak hem onu hem sizi mahvediyor. Bu şekilde siz ağzınızla kuş tutsanız da yaranamazsınız. Lütfen terapi alsınlar. Siz de tabiki

Evet bende hemfikirim bu konuda ufacık konuyu dağ gibi büyütüyor. Farklı şeyler arıyor altında

Evet her fırsatta söylüyorum. O bebek mağazalarının yanından geçerkenki halimi görseniz acırsınız. İçim gidiyor. Eşim kabullenmiyor. Benim önceliğim oğlum diyor. İlk göz ağrım diyor.
Yok öyle bir dünya. Madem önceliği oğluşu otursaydı ikisi . Bence bu hakkınızdan vazgeçmeyin derim. (Hastalık olur çocuk olmaz bu ayrı ). Fakat benim çocuğum var demek pis bir hareket olmuş

13 yaşındaki çocuğu bebek gibi siz mi yıkıyorsunuz..
ben 9 yaşındaki oğlumu yıkamıyorum kendisi yıkanıyor sırtımı sabunlarmısın diye çağırır o kadar..

baba fazla toleranslı sanırım ama çocuğa zarar bu..

sizinde yaşınız küçükmüş adam resmen sizi kullanmış size saygı da duymuyor.. kandırmış evlenene kadar şimdide son derece bencilce davranıyor.. kendinize bunu yaptırtmayın sizi seven biriyle mutlu bir beraberlik kurmanız için yaşınız müsaitken kendi yolunuzu çizin vaktinizi harcamayın bu adam için..
başka bakıcı bulsun oğluna.. çocuklu bir kadın mesela..

Ohooo işin cok zor bunlarla bencil oglundan baska bir sey gormeyen adam simarik yetistirilen ergen oglan
Yarın öbür gün cocugun olsa bile esin senin cocugu ikinci plana atabilir bu abisi de çocuğu bogabilir o potansiyeli gördüm

Bir keresinde bu konuyu komşularımız sormuştu çocuk düşünmüyor musunuz diye. Düşünmüyoruz dedik. Oğlu da bizimleydi. Asla istemem boğarım onu ben tek çocuk olarak kalıcam demişti. Eşim bundan etkilenmş olabilir mi kıskanmasın diye.

size bir de başka örnek vereyim. Emel Sayın a sordular en büyük pişmanlığınız ne diye??
hamileydim küçük yaşta evelnip hamile kalmıştım. eşim sen daha çocuksun nasıl büyüteceksin deyip aldırttı bir daha da çocuğum olmadı. ama o adamın bir oğlu var. ben onun yüzden bu duyguyu yaşayamadım . en pişmanlık duyduğum şey demişti. yaşınız genç o yüzden iyi düşünün derim.
Evet bende dinlemistim ve gerçekten çok uzulmustum

Back