• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Çocuk Yapmak İstemiyor(çocuksuz evlilik devam eder mi?)

Konu sahibi Yazdıklarınız ciddi manada önem taşıyor. Eşiniz ve oğlu maalesef ilerde çocuğunuz olsa bile size hayatı zindan edecek gibi göründü gözüme. Oğlunun psikojik sorunları var.ve eşiniz size söz hakkı tanımlayarak hem oğluna hemde siz büyük bir kötülük yaptığının farkında bile değil.
Eşinizde bencil olduğu kadar saygısız bir adam.sevgisinden bile şüphe ettim açıkçası.
Üzgünüm ama fikrim bu yönde. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Konu sahibi Yazdıklarınız ciddi manada önem taşıyor. Eşiniz ve oğlu maalesef ilerde çocuğunuz olsa bile size hayatı zindan edecek gibi göründü gözüme. Oğlunun psikojik sorunları var.ve eşiniz size söz hakkı tanımlayarak hem oğluna hemde siz büyük bir kötülük yaptığının farkında bile değil.
Eşinizde bencil olduğu kadar saygısız bir adam.sevgisinden bile şüphe ettim açıkçası.
Üzgünüm ama fikrim bu yönde. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Amin inşallah yorumunuz için teşekkür ederım. Çevremde herkes acıyarak bakıyor bana, kendini yaktın diyorlar. Sevgi yetmiyormuş sürdürmek için karşılıklı anlayış, duygu lazm.

Amin inşallah yorumunuz için teşekkür ederım. Çevremde herkes acıyarak bakıyor bana, kendini yaktın diyorlar. Sevgi yetmiyormuş sürdürmek için karşılıklı anlayış, duygu lazm.
Üzülmeyin daha yaşınız çok genç..bosanirsaniz daha çok seven ve sevebileceginiz ayrıca gerçek anlamda sizin isteklerinize saygi duyan bir sürü kısmetini olacaktır..

Yıkanamıyor kendisi hiç öğrenmemiş göstersem de yapamıyor. Ağlama moduna giriyor.
Sağlıklı değil mi bu çocuk?
Ozaman ciddi anlamda şımarık yetistirilmis çocuğu geçtim bence kendiniz için yikamayin düşünün ki sizinle esiniz arasında ki yaş farkı çocukla sizin aranızda var 13 yaşına kadar cinsellige ilgi başlar oz annesi gibi zaten hiç gormemis hem sizin hem onun iyiliği için bırakın tek başına yıkansın

Yıkanamıyor kendisi hiç öğrenmemiş göstersem de yapamıyor. Ağlama moduna giriyor.
Öncelikle bu konuyla başlayın ben 13 yasinda ki erkek çocuğunu artik yikatamam
Dogru degil deyip babasi olarak senin yaptirman lazım diye ister bitlenene kadar yikamasin ister hamama götürsün
Yok öyle oglum benim biricigim ona 50 kadina değişmem deyip butun bakımını üstünüze yikmak

Makyajkolik13 Makyajkolik13 konuşarak hiçbirşeyi halledebileceğini sanmıyorum. Karşında oğluna tapan bir adam var ve oğluna da bunu yansıtıyor. O çocuk yarın bir gün size el bile kaldırabilir ve eşiniz bunu mazur görür. pepperony pepperony ın da dediği gibi o potansiyeli gördüm yani. Boşanmak için neyi bekliyorsunuz? Pekala sizi dikkate alan saygı gösteren bir eşiniz en önemlisi de kendi evladınızı kucağınıza alabileceğiniz bir evliliğiniz olabilir. Çekmeyin bu adamı.

Çocuksuz evlilik elbette devam eder. Çiftlerin ortak kararıdır çocuk sahibi olmamak, herhangi bir sağlık sorunu vardır çocuk sahibi olmayı engelleyen. Ama sizin durumunuzda bu evlilik devam etmez. Mahkeme dahi bunu boşanma sebebi sayarken üstelikde. Eşiniz bencillikte tavan yapmış maşallah. Ne münasebet onun çocuğunu sevecekmişsiniz :(

Sağlıklı değil mi bu çocuk?
Ozaman ciddi anlamda şımarık yetistirilmis çocuğu geçtim bence kendiniz için yikamayin düşünün ki sizinle esiniz arasında ki yaş farkı çocukla sizin aranızda var 13 yaşına kadar cinsellige ilgi başlar oz annesi gibi zaten hiç gormemis hem sizin hem onun iyiliği için bırakın tek başına yıkansın

Deniyeceğim. Bu zamana kadar ilgilendm artık öğrenmesi lazm

Ben olsam bu adam istese bile çocuk yapmam hayatımı mahvederler .Kimseye net söylemem ama bosanmalisiniz bosanmazsaniz dertten 2- 3 senede Allah korusun hastalık sahibi olursunuz sanmayın bu es musvettesi size bakar oğluyla bir tekmeyide onlar atar .
24 yaşında gencecik kız olcak ismi şimdi sevip sevilme zamanin bu adamın ve psikopat oğlunun hizmetciligini yapma değil

Bakin eşinizin durumu neye benziyor biliyor musunuz
Ben annemi hic bir kadina değişmem onun icin 10 kariyi bosarim diyen barzolara benziyor
Sizin koca bunların baska laciverdi gençliğini curuttugune degmez

Her tartışmada bu yanıtı aldım evlendiğim gece çocuk bizimle aynı evdeydı daha ne dıyım.

Çocuksuz evlilik elbette devam eder. Çiftlerin ortak kararıdır çocuk sahibi olmamak, herhangi bir sağlık sorunu vardır çocuk sahibi olmayı engelleyen. Ama sizin durumunuzda bu evlilik devam etmez. Mahkeme dahi bunu boşanma sebebi sayarken üstelikde. Eşiniz bencillikte tavan yapmış maşallah. Ne münasebet onun çocuğunu sevecekmişsiniz :KK43:

Beni bu dertler bitirecek. Yapmacık yapmacık hareketleri soğutuyor artık beni hizmetcımıyım neyım.

En ufak örnek verecek olursam. Çocuğu ben banyo yaptırıyorum. Bazen yapmak istemiyor. Eşime söylüyorum sen yaptır istersen bu sefer değişiklik olsun diyorum. İstemiyorsa zorlama çocuğun pskolojisi bozuluyor diyor. Kendi çocuğun olsa ısrar etmezdin diyor. Halbuki ben kötü bişey soylememştim
Asıl kendi çocuğunuz olsa daha rahat ısrar edersiniz. Yeri gelir kızarsınız yeri gelir seversiniz ama çocuk eşinizin hele hele de sizin eşinizin çocuğu na ne kızılır ne ısrar edilir hiç bir şey edilmez

Ben olsam bu adam istese bile çocuk yapmam hayatımı mahvederler .Kimseye net söylemem ama bosanmalisiniz bosanmazsaniz dertten 2- 3 senede Allah korusun hastalık sahibi olursunuz sanmayın bu es musvettesi size bakar oğluyla bir tekmeyide onlar atar .
24 yaşında gencecik kız olcak ismi şimdi sevip sevilme zamanin bu adamın ve psikopat oğlunun hizmetciligini yapma değil

Hep düzelir ddiye bekledim. Her dediklerini yaptım. Kpss'ye çalışıyordum. Çocuk kapıları tekmeliyordu çalışmıyım diye. Eşimle konuştum çocuk o sesleme dedi. Ne zamana kadar katlanıcam bilmiyorum.

Üzüldüm sizin icin.ne hayatlar ne insanlar varmis.su kk da neler gorup okuyorum.hakikaten cok üzülüyorum.
Bak canim iki es de cocuk istemiyorsa cocuksuz evlilik devam eder ama sizin evliliginiz devam etmez,etmemeli.size de yazik gunah.annelik duygusu oyle guzel oyle yasanilasi bir duygu ki hic kimse icin bu duygudan vazgecmeye degmez hele de seninki gibi bencil duauncesiz biri icin aslaa.hem onun cocugunu sevmek ne demek yaa.bi baskasinin dogurdugu cocuk kusura bakma da sevilmiyor yada ben sevemiyorum.kendi cocugun gibi icine sokmak bagrina basmak opup koklamak emzirmek koynunda uyutmak oyle guzel seyler ki.sakin bu isteginden vazgecme.gerekirse bosan o adamdan

Hep düzelir ddiye bekledim. Her dediklerini yaptım. Kpss'ye çalışıyordum. Çocuk kapıları tekmeliyordu çalışmıyım diye. Eşimle konuştum çocuk o sesleme dedi. Ne zamana kadar katlanıcam bilmiyorum.

Katlanmak zorunda değilsiniz. Kendinize bu eziyeti yapmayın. Daha çok gençsiniz, ayrılıp kendinize yeni bir hayat kurabilirsiniz. Lütfen daha fazla bu saçmalıklara göz yummayın. Konunun başında eşinize çocuk konusunda ısrar edin diyecektim ama, okudukça gördüm ki bu adamdan çocuk yaparsanız daha kötü hayatınız mahvolur. Çünkü eşinizin ve oğlunun psikolojisi iyi değil. Lütfen ayrılın ve kendinizi kurtarın

Back