• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Çocuk Yapmak İstemiyor(çocuksuz evlilik devam eder mi?)

Buradaki tepkiler mi sizi kendinize getirdi anlayamadım ?
Bunca zaman bunları nasıl görmezden gelip devam ettiniz. Eşiniz evlenmek için evlenmemiş ihtiyaçlarını gidermek, oğluşunun bakıcısı olsun diye evlenmiş. Okumuş insansınız böyle bir şeye nasıl ses çıkartmazsınız anlam veremedim.

Kendime hep çare aradım söylenenleri tabikide kendim de düşünebiliyorum. Konuşmalarım eşimde etki yaratmıyor. Bunun derdindeyım

Yapmanız gereken bu sanırım. Size ve isteklerinize saygı duymayan önemsemeyen bencil bir adamla bir ömür nasıl geçer? Anne olmak, isteyen her kadının hakkıdır. Boşanma nedeni sayılır bu. Evlenmeden önce çocuk istemiyorum diye belirtse tamam eyvallah. Ama adam sizi resmen kandırmış. Bir yalanı yaşıyorsunuz şu an. Hakkınızda hayırlısı olsun. Hayatta mutluluklar dilerim..

Amin inşallah dilekleriniz için saolun

Yaşadığınız şeyler hiç normal değil, benimde eşimin ilk evliliğinden 8 yaşında kızı var ve bizimle yaşıyor. Ayrıca bir kızımız da 22 aylık ,3.'de yolda...Siz resmen kandırılmışsınız, adam çocuğuna ve kendine baktırmak için resmen sizi kandırmış. Ayrıca eşinizde normal değil. Bence siz "ben çocuk istiyorum" konuşması yapmak yerine direk "boşanmak istiyorum" konuşması yapın. Çünkü adamdan bu şartlarda iyi bir baba olmayacağı gibi, doğacak bebeğin de ruhsal durumunun çok iyi olacağını düşünmüyorum.
Çok gençsin harcatma kendini, anne olacağın ,mutlu olacağın bir aile kur kendine. Sakın sana yaşatılan bu şeyleri kendine layık görme.

Yaşadığınız şeyler hiç normal değil, benimde eşimin ilk evliliğinden 8 yaşında kızı var ve bizimle yaşıyor. Ayrıca bir kızımız da 22 aylık ,3.'de yolda...Siz resmen kandırılmışsınız, adam çocuğuna ve kendine baktırmak için resmen sizi kandırmış. Ayrıca eşinizde normal değil. Bence siz "ben çocuk istiyorum" konuşması yapmak yerine direk "boşanmak istiyorum" konuşması yapın. Çünkü adamdan bu şartlarda iyi bir baba olmayacağı gibi, doğacak bebeğin de ruhsal durumunun çok iyi olacağını düşünmüyorum.
Çok gençsin harcatma kendini, anne olacağın ,mutlu olacağın bir aile kur kendine. Sakın sana yaşatılan bu şeyleri kendine layık görme.

Allah kalbimi biliyor hiçbir zaman kendimi düşünmedim karşımdakini düşündüm. Çok hata etmişim. Bircok duyguyu elimden almasına izin vermişim.

Bence nasıl çocuk yapmaya ikna ederim diye düşünmeyin. Boşanın. Adam sizden çocuğu olsa bile oğlunu ayrı tutacak bu çok net belli.. Bunu kendinize yapmayın.

Öyle dıyor zaten ilk göz ağrısı diyor. Yeri dolmaz diyor. Ben yer doldurma çabasında değilim ki zaten.

Bence eşin çocuk yapalım dese bile sen boşan o adamdan. Çok pişman olursun, bak şimdi geriye dönüp baktığında keşke evlenmeseydim diyorsun ya, ilerde dersin keşke boşansaydım çocuk için diretmek yerine diye.

Son kez konuşacağım. Bitmesi gereken bir evlilik sanırım benimki. Hayallerimle yaşadıklarım arasında dağlar kadar fark var.

Yahu bu ne, tövbe estağfurullahlık bir konu olmuş. :oha:

Hanımefendi, sakın çocuk falan yapmayın. Bitirin bu saçma evliliği.

Adamın size zerre sevgisi ve saygısı yok. Çocuk desen size rahat rahat sana iftira atarım diyebilen, sınava çalışamayın diye kapı tekmeleyen, 13 yaşında kendini size yıkatan bir çocuk. Çocuk mu katil bebek chucky mi belli değil gerçi. Bkz. kardeşim olursa boğarım :KK57:

Valla tüylerim diken diken oldu, nasıl yaşıyorsunuz o evde? Rica ederim, kendinizi toplayın bir bakın şu olanlara. Biz burada okuyunca fenalık geçirdik, siz bunları yaşıyorsunuz. Yazık değil mi size?

Lütfen akıl sağlığınızı düşünüyorsanız boşanın.

Başlığa göre söylüyorum çocuksuz evlilik tabiki olur ama eşin seni resmen kandırmış hiç bu zamana kadar çocuk istemediğinden bahsetmemiş :KK12:
Ben tatdım o duyguyu 13 yaşındaki çocuktamı tadıcakmışsın sen çok saçma

Son kez konuşacağım. Bitmesi gereken bir evlilik sanırım benimki. Hayallerimle yaşadıklarım arasında dağlar kadar fark var.
Sanırım değil, bitmesi gerekli. Çocuk 13 yaşında sen 24. Aranızda 10 yaş fark var neredeyse. büyüyecek 20 yaşında olacak sen 30 yaşında. Çocuk şimdiden sana düşman, ilerisini düşünemiyorum.
Hadi çocuk düşman diyelim, peki ya eşin? eşin sana çocuktan daha düşman aslında farkında değil misin? Yeri dolmaz, ilk göz ağrısı, oğlumu 50 kadına değişmem demeler? Ömrün boyunca seni senden 10 yaş küçük birine ezdirecek bu o kadar belli ki. bunu da geçtim eşin bencil evet ama bu sana zarar verici şekilde bencil. Bazı insanların çevresine zararı olmaz lakin eşin tehlikeli bencillerden.
Yavrucum yaşın 24 yazık değil mi sana böyle bir adamdan çocuk istiyorsun? Yaptın bir hata daha fazla ilerletmeden boşan. Çocuğun olursa boşanma işleri çok daha zor olur.
Bu işin sanırımı yok, hangi akla hizmet sana bunları diyen adamdan hala çocuk isteyebiliyorsun? Cahil de değilsin, okumuşsun, çalışıyorsun hani desem ailesi kapamış eve, okutmamış, bir şey bilmiyor. E bu da yok. Yapma bunu kendine.

Yahu bu ne, tövbe estağfurullahlık bir konu olmuş. :oha:

Hanımefendi, sakın çocuk falan yapmayın. Bitirin bu saçma evliliği.

Adamın size zerre sevgisi ve saygısı yok. Çocuk desen size rahat rahat sana iftira atarım diyebilen, sınava çalışamayın diye kapı tekmeleyen, 13 yaşında kendini size yıkatan bir çocuk. Çocuk mu katil bebek chucky mi belli değil gerçi. Bkz. kardeşim olursa boğarım :KK57:

Valla tüylerim diken diken oldu, nasıl yaşıyorsunuz o evde? Rica ederim, kendinizi toplayın bir bakın şu olanlara. Biz burada okuyunca fenalık geçirdik, siz bunları yaşıyorsunuz. Yazık değil mi size?

Lütfen akıl sağlığınızı düşünüyorsanız boşanın.

Allahım yakın zamanda bana bir yol göstersin yıprandım artık 3 senelik evliliğim 30 sene gibi geçti. Eşim yola gelmeyecek bu gidişle boşanacağım.

Sanırım değil, bitmesi gerekli. Çocuk 13 yaşında sen 24. Aranızda 10 yaş fark var neredeyse. büyüyecek 20 yaşında olacak sen 30 yaşında. Çocuk şimdiden sana düşman, ilerisini düşünemiyorum.
Hadi çocuk düşman diyelim, peki ya eşin? eşin sana çocuktan daha düşman aslında farkında değil misin? Yeri dolmaz, ilk göz ağrısı, oğlumu 50 kadına değişmem demeler? Ömrün boyunca seni senden 10 yaş küçük birine ezdirecek bu o kadar belli ki. bunu da geçtim eşin bencil evet ama bu sana zarar verici şekilde bencil. Bazı insanların çevresine zararı olmaz lakin eşin tehlikeli bencillerden.
Yavrucum yaşın 24 yazık değil mi sana böyle bir adamdan çocuk istiyorsun? Yaptın bir hata daha fazla ilerletmeden boşan. Çocuğun olursa boşanma işleri çok daha zor olur.
Bu işin sanırımı yok, hangi akla hizmet sana bunları diyen adamdan hala çocuk isteyebiliyorsun? Cahil de değilsin, okumuşsun, çalışıyorsun hani desem ailesi kapamış eve, okutmamış, bir şey bilmiyor. E bu da yok. Yapma bunu kendine.

Çok haklısınız kendime bunları söyleyemiyorum. Kafamı değiştirip söküp atmak istiyorum. Düşünceleriniz çok önemli.

Her tartışmada hep bunu söylüyor. 50 tane kadın olsa çocuğumu değişmem diyor. Ben tercih yap demiyorum ki zaten eşime.
Hmm anladım adam şöyle düşünüyor şimdi bebek olur oğlum kendini dışlanmış ötelenmiş hisseder.
Makyajkolik de bebeğe odaklanır oğlumu ihmal eder.
Ya da iki çocuk arasında ayrım yapar bunu oğluma yaşatamam.
Çünkü makyajkolik bulacağım her kadın gibi oğluma bir bakıcı ve bakıcılık görevini aksatmazsa yanımda olabilir.

Bakın böyle bencil birinin çocuk istememesi hayrınıza aslında.
Denginiz olmayan biriyle evlenmişsiniz ama hiçbir şey için geç değil henüz 24yaşındasınız ve mesleğiniz de var.
İnanın bekar biriyle bile evlenebilirsiniz.

Zaten boşanacağım dediğiniz de bu adamın yalvaracağını hiç sanmıyorum çünkü siz onun hayatının merkezi değilsiniz.

Çocuğun evlilikle alakası ne ..onca 8nsan var 3 çocukla 5 çocukla boşanan ..evliliği sürdüren karşılıklı saygı sevgidir

Başlığa göre söylüyorum çocuksuz evlilik tabiki olur ama eşin seni resmen kandırmış hiç bu zamana kadar çocuk istemediğinden bahsetmemiş :KK12:
Ben tatdım o duyguyu 13 yaşındaki çocuktamı tadıcakmışsın sen çok saçma

Allayıp pullayıp kendini öyle tanıttı bana. Boşanmak en hayırlısı olacak bu gidişle

Hmm anladım adam şöyle düşünüyor şimdi bebek olur oğlum kendini dışlanmış ötelenmiş hisseder.
Makyajkolik de bebeğe odaklanır oğlumu ihmal eder.
Ya da iki çocuk arasında ayrım yapar bunu oğluma yaşatamam.
Çünkü makyajkolik bulacağım her kadın gibi oğluma bir bakıcı ve bakıcılık görevini aksatmazsa yanımda olabilir.

Bakın böyle bencil birinin çocuk istememesi hayrınıza aslında.
Denginiz olmayan biriyle evlenmişsiniz ama hiçbir şey için geç değil henüz 24yaşındasınız ve mesleğiniz de var.
İnanın bekar biriyle bile evlenebilirsiniz.

Zaten boşanacağım dediğiniz de bu adamın yalvaracağını hiç sanmıyorum çünkü siz onun hayatının merkezi değilsiniz.
Çocuğu yanımızda istememem gibi bir konu olamaz evlendiğimiz gece yani balayımızda bizimleydi. Buna bile ses çıkartmadım. Balayımı çocukla gecırdım

o babalık duygusunu tatmış olabilir ama sizin annelik duygunuzu tatmanıza mani olamaz.ne kadar saçma benim çocuğum var onu sev demek.tamam o çocuğu da sevin ama sizin de anne olmak hakkınız.

Back