benım esımınde ıkıncı evlılıgı benım ılk yanı bu konuda benzerız... aramızda yaş farkımızda var tam 15 yas
konuya gelırsek onunda 11 yasına yenı gırmıs bır oglu var ve ılk tanıstıgımızda ne evlenmeyı ne yenıden cocuk sahıbı olmayı ıstıyordu, ama benım ıcın evlılıgın yapılmasını gerektıren tek sey cocuk sahıbı olmaktı yoksa evlılık kurumuna pek sıcak bakmayan bır ınsandım kı esımle bırlıktede yasadık uzun yıllar...
gel gelelım evlendık 5 yıllık bır ılıskının ardından ve nıkahımız kıyıldıgı ılk gun korunmayı bıraktık ve suan 6 aylık bır kızımız var , hep derım esım ıstemese ne evlenırdık ne kızımız olurdu ve su an oglunu ne kadar sevıyorsa onuda o kadar cook sevıyor hatta oglan buyudugu ve kendını sevdırme yası gectıgı ıcın kızımıza daha cok ılgı bıle gosterıyor....
ayrıca ıkı kardes arasında kıskanclık vs olmadı oglanı alıstırdık hem annesı hem esım ona empoze ettı kardesı olacagını ve onu sevmesı gerektıgını, bırbırlerını pek gormuyorlar cunku haftada bır ıkı gun bıze gelıyor ve ben yazı bıraz evde bıraz memlekette gecırdıgımden kızımda hep benımleydı ama bır kez hep bırlıkte tatıle gıttık bırbırlerıne alıstılar ve sımdı kardesını cok sevıyor , tabletınde bıle ıkısının resmı var
ve su da bır gercekkı asla kendı kanınızdan olmayan bır cocugu kendı evladınız gıbı sevemezsınız.. ılgı alaka gosterırsınız ama canınız gıbı olmaz bunu bızzat ben yasadım...
gercı tek farkımız var oglu bızımle kalmıyor yoksa ben evlenmeyı kabul etmezdım cunku problem olurdu.... annelık yapmak ıstemem ve yapamazdımda...
su an sadece bır ablayım ve mesafelı bır ılıskımız var ama bu bırbırımızı sevmedıgımız anlamına gelmıyor , bu hem benım secımım hemde esımın ıstegı...