Eşim Çocuk Yapmak İstemiyor(çocuksuz evlilik devam eder mi?)

Ben yaş mevzusu yüzünden çok arkadaş kaybettım. Yaşı buyuk biriyle evlendiğimi duyunca arkadaslarım ilişkisini kesti benimle.

Allah gostermesin de senin yerinde olsam sirf bu durumu kabul ettirene kadar cinsellik yasamazdim ,gerekirse odamı ayirirdim. tamm o cocuga da annelik yapacaksinda bu senin cocuk sahibi olamazsin anlamina gelmez, esiniz cok bencilce dusunuyor sadece kendini ve cocugunu dusunuyor sen cok arka planda kalmışsın ,senide evine hizmetci ,çocuğuna dadi almış acik ve net. Bu konuda israr ederse bence ömrünu bosa harcama nasil boyle guzel bir duygudan seni mahrum etmek ister akıl işi degil.

Bence o sizle çocuğuna ve kendine bakıcı olun diye evlenmiş ben tattım sen tatma çok bencillik geri kafalı biri senin kocan eğer dusunmezse çocuk daha fazla evli kalmaya gerek yok bence bu adamla

Ben yaş mevzusu yüzünden çok arkadaş kaybettım. Yaşı buyuk biriyle evlendiğimi duyunca arkadaslarım ilişkisini kesti benimle.
Artık evlilikte 30 yaşa erken diyorlar, niye evlendin, nasıl evlendin sorgulamıyorum şu saatten sonra. Ama yaşının büyük olması sorun değil hatta olgunluk için iyi olabilir kişiye bağlı önemli olan karşındakinin insanlığı, sana verdiği değer ve sevgi maalesef senin ki gelmiş 35'ine yontulmamış odun gibi yaşamış bunca zaman hem sana yazık hem diğer eşine. Allah bilir o kadın niye boşandı, sen kurtar kendini tatlım

Çok kötü durumlara göz yumdum ben artık katlanmayacağım. Öğretmenim sınıfımdaki çocuklar dahi moralimin bozuk olduğunu anlıyor. Bu işime de yansıyor.

Boşanma sebebi olarak eski eşi nikahlıyken başka adama gidip yaşamaya baslamış. Sebebi buymuş.

Boşanma sebebi. Net..
Ne demek benim çocuğum var. Bir kadından annelik duygusunu almak gibi bir lüksü yok hiçbir erkeğin.

Sen tattin Ben tatmadim de ozaman baskasimi tatiracak bana bunu de çok bencil bir esin var yurur tabikide evlilik ama anne olmak senin en doğal hakkin.!!

Sen tattin Ben tatmadim de ozaman baskasimi tatiracak bana bunu de çok bencil bir esin var yurur tabikide evlilik ama anne olmak senin en doğal hakkin.!!
Ben yapacağım fedakarlıkları sonuna kadar yaptığımı düşünüyorum. Onu kendiyle ve oğluyla başbaşa bırakıcam.

Ben yapacağım fedakarlıkları sonuna kadar yaptığımı düşünüyorum. Onu kendiyle ve oğluyla başbaşa bırakıcam.

Lütfen yarın gidin boşanma dilekçenizi verin. Okudukça sinir basti beni burada. Çok özür diliyorum ama pislik herif!

ben istiyorum dogurucam diyip yapardim heralde ben.
cok bencilce bir dusunceymis esininki, oglu varmis onu sevecekmissin...

Ben bunu eşime söyledim evlendikten sonra. Ayıp olacak ama ben ikinci el kadın almam dedi . Kandırılddığıma mı yanayım lafları na mı.

Heyyy allahım yaaaa 2. Elmiş zihniyete bak
Kendi neymiş acaba
Tencere dibin kara...

Eee ben niye 2. El aldım demedin arkadaşım o zaman??

Heyyy allahım yaaaa 2. Elmiş zihniyete bak
Kendi neymiş acaba
Tencere dibin kara...

Eee ben niye 2. El aldım demedin arkadaşım o zaman??
Erkeğin ikinci eli olmaz dedi bana sorduğumda. Erkek boşanır bekardır kadın boşanır duldur dedi. Kıymet vermiyor ayrılmış kadınlara. Düşüncesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…