- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
- Konu Sahibi Makyajkolik13
-
Ah benim güzelimm elini sallasan ellisi allah aşkına o karta mı kaldın hiç düşünme genceciksin bir sürü güzel bebeğin olur sen cesaretini yitirmeMissCherryBlossom a katılıyorum biraz daha yorum yaparsam kesin ban yicem ayar oldum oturduğum yerden !
nerden buldun ki bunu? yazık sana valla üzüldüm böyle cahil bi adamla olduğuna...
Artık evlilikte 30 yaşa erken diyorlar, niye evlendin, nasıl evlendin sorgulamıyorum şu saatten sonra. Ama yaşının büyük olması sorun değil hatta olgunluk için iyi olabilir kişiye bağlı önemli olan karşındakinin insanlığı, sana verdiği değer ve sevgi maalesef senin ki gelmiş 35'ine yontulmamış odun gibi yaşamış bunca zaman hem sana yazık hem diğer eşine. Allah bilir o kadın niye boşandı, sen kurtar kendini tatlımBen yaş mevzusu yüzünden çok arkadaş kaybettım. Yaşı buyuk biriyle evlendiğimi duyunca arkadaslarım ilişkisini kesti benimle.
Çok kötü durumlara göz yumdum ben artık katlanmayacağım. Öğretmenim sınıfımdaki çocuklar dahi moralimin bozuk olduğunu anlıyor. Bu işime de yansıyor.Ay ne sevgisi bana fenalik geldi.
Eşin senden olan cocuguna kotü uvey babalik yapacak resmen. Digeri uzulmeyin diye, uzak duracak. Sorun olunca cocugunu koruyacak.
Istemeyen kadin ceker gider dedigi an resti cekmeliydin. Cok gencsin bak bu adam sen resti cekince tamam cocuk yapalim diyebilir, 2. Defa bosanmak zor gelebilirsin sakin kanma. Cocugunla birlikte cok ezilirsin gorunen koy kilavuz istemez. Bosanirsin cocuk varken, ona babalikta yapmaz bu dusuncede olan.
Bunlari yaziyorum her ihtimali gor, esinin soyledigi ve yaptiklarinin sonu buralara gidiyor farkinda ol diye.
Sen dersen ki ben her seye raziyim tabi bosanma.
Artık evlilikte 30 yaşa erken diyorlar, niye evlendin, nasıl evlendin sorgulamıyorum şu saatten sonra. Ama yaşının büyük olması sorun değil hatta olgunluk için iyi olabilir kişiye bağlı önemli olan karşındakinin insanlığı, sana verdiği değer ve sevgi maalesef senin ki gelmiş 35'ine yontulmamış odun gibi yaşamış bunca zaman hem sana yazık hem diğer eşine. Allah bilir o kadın niye boşandı, sen kurtar kendini tatlım
Boşanma sebebi. Net..
Ne demek benim çocuğum var. Bir kadından annelik duygusunu almak gibi bir lüksü yok hiçbir erkeğin.
Ben yapacağım fedakarlıkları sonuna kadar yaptığımı düşünüyorum. Onu kendiyle ve oğluyla başbaşa bırakıcam.Sen tattin Ben tatmadim de ozaman baskasimi tatiracak bana bunu de çok bencil bir esin var yurur tabikide evlilik ama anne olmak senin en doğal hakkin.!!
Ben yapacağım fedakarlıkları sonuna kadar yaptığımı düşünüyorum. Onu kendiyle ve oğluyla başbaşa bırakıcam.
Bırak tabi bu ne yani onu anne yapmış sen haketmiyormusun hayirdir evliysen mecbursun insanlar yuva kurmak için evleniyorBen yapacağım fedakarlıkları sonuna kadar yaptığımı düşünüyorum. Onu kendiyle ve oğluyla başbaşa bırakıcam.
Evet boşanmayı dusunuyorum. Hayatım mahfoldu onun yuzunden.Lütfen yarın gidin boşanma dilekçenizi verin. Okudukça sinir basti beni burada. Çok özür diliyorum ama pislik herif!
Bırak tabi bu ne yani onu anne yapmış sen haketmiyormusun hayirdir evliysen mecbursun insanlar yuva kurmak için evleniyor
Ben bunu eşime söyledim evlendikten sonra. Ayıp olacak ama ben ikinci el kadın almam dedi . Kandırılddığıma mı yanayım lafları na mı.
Boşanma sebebi olarak eski eşi nikahlıyken başka adama gidip yaşamaya baslamış. Sebebi buymuş.
Erkeğin ikinci eli olmaz dedi bana sorduğumda. Erkek boşanır bekardır kadın boşanır duldur dedi. Kıymet vermiyor ayrılmış kadınlara. DüşüncesizHeyyy allahım yaaaa 2. Elmiş zihniyete bak
Kendi neymiş acaba
Tencere dibin kara...
Eee ben niye 2. El aldım demedin arkadaşım o zaman??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?