- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
- Konu Sahibi Makyajkolik13
-
Nasıl bir konuşma geçti aranızda? "Canım, balım neden istemiyorsun, bak beni üzüyorsun" minvalinde mi? Çıkıp çatır çatır gerekiyorsa kavga ede ede böyle birşeye hakkınız olduğunu bunu yapacağına dair size söz verdiğini, bu yaptığının ikiyüzlülük ve yalancılık olduğunu tabiri caizse haykıracaksınız. Hiç dramatize etmeyin olayı kendiniz için güzel kardeşim olay belli yapılacak belli o ki istemiyor boşarım seni deyip şerrinizi sürün gerekirse. Ohh paşaya bak, ilk göz ağrısıymış... Eşek kadar çocuğu mu emzirip,evlat diye dizinizde hoplatacaksınız? Hayır zaten onun evladına bakarak çok büyük bir incelik ve fedakarlık yapıyorsunuz bunu görüp düşünemeyene üzgünüm ama yağmurlu havada su verilmez !
Esin dizilerde filmlerde gördüğümüz kötü adamlardan mübarekBen bunu eşime söyledim evlendikten sonra. Ayıp olacak ama ben ikinci el kadın almam dedi . Kandırılddığıma mı yanayım lafları na mı.
Al işte zihniyete bak.Ya böyle adamlar üremesin zaten soyları kurusun bunların.
Kendi ne ki yetiştirdiği çocuk ne olsun?
Kaç bunlardan bacım kaaaç bırak sevgiyi filan.
Anladığım kadarıyla boşanmayacaksınız, kabuılenmişsiniz kusura bakmayın ama yüzsüz eşinizde üste çıkmaya çalışıp bildiğin sizi evden KOVMUŞ,o yüzden çocuk demeyin de huzurunuz kaçmasın bari evin içindeBen dedim artık çocuğumuz olsun istıyorum hem abisiyle arasında çok yaş farkı olmasın dedim.Ben tatdım, yasayacağımı yasadım dedi bu yastan sonra cocuk yapamam dedi. Benm hakkım yok mu evlenmeden önce bunu dememştin dedim. Çocuğun psikolojisi bozulur dedi. Çocuğumu kimseye değişmem dedi istemeyen kadın çeksin gitsin dedi. Bu adama ne denir ki artık. Kendisiyle uğrasıyorum , çocuğuyla ayrı ugrasıyorum
Anladığım kadarıyla boşanmayacaksınız, kabuılenmişsiniz kusura bakmayın ama yüzsüz eşinizde üste çıkmaya çalışıp bildiğin sizi evden KOVMUŞ,o yüzden çocuk demeyin de huzurunuz kaçmasın bari evin içinde
Yuh hoduge bakBen bunu eşime söyledim evlendikten sonra. Ayıp olacak ama ben ikinci el kadın almam dedi . Kandırılddığıma mı yanayım lafları na mı.
Böyle demişse eşiniz boşanmaya bakın. Çocuğunu baktırıp kendi ihtiyaçlarını karşılayacak başka kadın bulur herhalde kendi düşüncesi bu.Ben dedim artık çocuğumuz olsun istıyorum hem abisiyle arasında çok yaş farkı olmasın dedim.Ben tatdım, yasayacağımı yasadım dedi bu yastan sonra cocuk yapamam dedi. Benm hakkım yok mu evlenmeden önce bunu dememştin dedim. Çocuğun psikolojisi bozulur dedi. Çocuğumu kimseye değişmem dedi istemeyen kadın çeksin gitsin dedi. Bu adama ne denir ki artık. Kendisiyle uğrasıyorum , çocuğuyla ayrı ugrasıyorum
İşte bence çocuk istememesi de bir avantaj.Sevgi yetmedi bnm evliliğim için sevgi asla gecerli bir sebep olmamış ben kendimi avutmuşum. Beni seven benden bir evlat dünyaya getırmek isterdi.
Anladığım kadarıyla eşinizden küçüksünüz. Gençliğiniz, güzelliğiniz varken gidin boşayın şu hödük herifi inanın sizin yerinize o kadar çok sinirlendim ki, bir daha mı geliniyor dünyaya çocuğu ve çocuğunun psikolojisiyle mutlu mesut yaşasın pis bencil siz kurtulun en büyük hakkınız evlat sahibi olmakBoşanmayı tabiki de düşünüyorum artık. Sadece sorduğunuzu anlattım.
Erkeğin ikinci eli olmazmış öyle diyor beyfendi. Erkek hep bekarlara layıkmış.Yuh hoduge bak
Sen deseydin ya ben ikinci el erkek aldim bisey olmaz diye
Ben bunu eşime söyledim evlendikten sonra. Ayıp olacak ama ben ikinci el kadın almam dedi . Kandırılddığıma mı yanayım lafları na mı.
Yorumunuz için teşekkurler. Eşim evlendikten sonra değiştiği için bunları bilerek evlenmedim. Bu konuda aydınlatayım. Kendini mükemmel gibi tanıttı, ama değilmiş. Bizim sonumuz yok bu adamlaYorumlarda daha fazla yürüyemeyeceğim demişsiniz, umarım bunun arkasında durursunuz. Zira belli ki sizin için de katlanılacak seviyeyi aşmış. Hele ki eşinizin söylediği o 2. el kadın almam lafına şok oldum. Bence sizin evliliğiniz tam bir hata. Biz aydınlık Türkiye'de bu zihniyetteki insanların çoğalmasını değil azalarak bitmelerini hatta soylarının kurumasını temenni ediyoruz hanımefendi, kusura bakmayın ama söylemek zorundayım. Evlenip ayrılmış olan insana 2. el diyebilen, kendisi de evlenip ayrılmış ve hatta çocuğu olan bir adam müsveddesi sizin eşiniz.
Gerçekten temizlenmemiz lazım artık.
Anladığım kadarıyla eşinizden küçüksünüz. Gençliğiniz, güzelliğiniz varken gidin boşayın şu hödük herifi inanın sizin yerinize o kadar çok sinirlendim ki, bir daha mı geliniyor dünyaya çocuğu ve çocuğunun psikolojisiyle mutlu mesut yaşasın pis bencil siz kurtulun en büyük hakkınız evlat sahibi olmak
Soyletmesin simdi beni burdaErkeğin ikinci eli olmazmış öyle diyor beyfendi. Erkek hep bekarlara layıkmış.
Ay ne sevgisi bana fenalik geldi.Ben dedim artık çocuğumuz olsun istıyorum hem abisiyle arasında çok yaş farkı olmasın dedim.Ben tatdım, yasayacağımı yasadım dedi bu yastan sonra cocuk yapamam dedi. Benm hakkım yok mu evlenmeden önce bunu dememştin dedim. Çocuğun psikolojisi bozulur dedi. Çocuğumu kimseye değişmem dedi istemeyen kadın çeksin gitsin dedi. Bu adama ne denir ki artık. Kendisiyle uğrasıyorum , çocuğuyla ayrı ugrasıyorum
Sen 2. el erkek almissin ama sana yazik degil mi?
Terbiyesiz adam.
Kendi hem 2. el, hem cocuklu, hem k.sar. Nefret ediyorum bu zihniyetteki erkeklerden bu satten sonra bu konuya objektif yorum yapamam. Kocaniz gibi adamlardan nefret ediyorum.
Ah benim güzelimm elini sallasan ellisi allah aşkına o karta mı kaldın hiç düşünme genceciksin bir sürü güzel bebeğin olur sen cesaretini yitirmeEvet eşim 11 yaş büyük benden 24 yasındayım
Soyletmesin simdi beni burdaerkeklerin hepsi zaten ikinci el
Senin koca da hurdaya cikmis artik malum kendisinin bakis acisiyla konusuyorum
nerden buldun ki bunu? yazık sana valla üzüldüm böyle cahil bi adamla olduğuna...Evet eşim 11 yaş büyük benden 24 yasındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?