Eşim Çocuk Yapmak İstemiyor(çocuksuz evlilik devam eder mi?)

Erkeğin ikinci eli olmaz dedi bana sorduğumda. Erkek boşanır bekardır kadın boşanır duldur dedi. Kıymet vermiyor ayrılmış kadınlara. Düşüncesiz

Böyle bir zihniyete yazıklar olsun.
Siz 0 km siniz bebek hakkınızı elinizden alıyor bide 2. El olsaydınız vayyy halinize

Evliliğim başlı başına hatadan ibaretmiş. Zihniyet bi kenara en ufak vicdan yok eşimde.
Hayır birde benim oğlum var bebek istemiyorum onu sev ne demek yaaaa...
İnsanın sevesi varsa bile sevemez bu lafın üzerine...
Ne değerli spermi varmış

Hayır birde benim oğlum var bebek istemiyorum onu sev ne demek yaaaa...
İnsanın sevesi varsa bile sevemez bu lafın üzerine...
Ne değerli spermi varmış
Çocuk küçük olsa hadi dicem sevilecek yaşta ama ,13 yaş gerçekten büyük bir yaş oluru yok. Annelik hakkım bnm

Ben bu yuzden bitirdim sildim attim boyle bir bencillik olamaz basta neden bunu soylememis resmen koprutu gecene kadar yapmis bu kabul edilebilir birsey degil cocugun olmaz anlarim ama cocuk sahibi olmana engel birsey yokken neden annelikten bu sevgiden mahrum kalasin ? Bu adamin kafasi kafa degil iyi dusun tasin.

Boşanma sebebi olarak eski eşi nikahlıyken başka adama gidip yaşamaya baslamış. Sebebi buymuş.
Ne bileyim hangi anne evladını koyar da gidil elalemin adamının evinde yaşar ? Ya da kadına sormak lazım ne yaptı da kadını kaçırdı... Neyse inşallah kurtulursunuz hiç düşünmeyin yeni bir evlilik yapar, bebel sahibi de olursunuz o da artık 3.el mi bulur hurdaya mı çıkar bilemem, kütük herif...

Al işte zihniyete bak.Ya böyle adamlar üremesin zaten soyları kurusun bunların.
Kendi ne ki yetiştirdiği çocuk ne olsun?
Kaç bunlardan bacım kaaaç bırak sevgiyi filan.
+ 1
Bu saatten sonra adam yalvarsa çocuk yapmasin konu sahibi i
Bu adam ne ki yetistirecegi çocuk ne olsun
Pislik eşinden ve chukyy oglundan kurtulsun

O babaligi tatmis.

Sizin annelik duygusunu yasamanizi elinizden alamaz... Evlenmeden deseydi benim cocugum var baska istemiyorum diye o zaman siz de ona gore devam ederdiniz. Hem sizi kandiracak hem oglumu sev diyecek yok oyle bi dunya.
Bosanma sebebidir bu .

Basliginiza gelecek olursak eger siz de istemiyorsaniz cocuk evlilik devam eder niye etmesin ki?

Su an gercekten sinirlendim.
Rest cekmelisiniz sanirim.
Oğlu var, cocugunuz yok.
Annelikle babalik asla bir olamaz.
Gercekten bastan beri böyle düşünüyorsa böyle söylemeli ve sizde buna göre karar almalidiniz.
Gercekten cocuk istemiyorsa ikinci evliligini yapan cocugu olan bir hanım tercih edebilirdi kendine..

çocuk sorumluluğu zor, boşanırsanız bir de ona nafaka vermiyim diye düşünüyor olmasın, bencillik bu yaptığı, konuşun, istemiyorsa çocuk ayrılın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…