• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Çocuk Yapmak İstemiyor(çocuksuz evlilik devam eder mi?)

Merhaba KK hanımları

Ben 3 senedir evliyim. Eşimin 2. benim ilk evliliğim.Eşimin bir tane evladı var önceki evliliğinden. Evlenmeden önce eşim geniş bir aile olmak istediğini dile getiriyordu fakat evlendikten sonra, bu fikri birdenbire yok oldu.
Oğlum var onu seversin diyor,ben o duyguyu tatdım zaten istemiyorum diyor. Oğlu bizimle yaşıyor 13 yaşında. Acaba oğlu olduğu için, kıskançlık olmasın diye mi istemiyor çocuk ? Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
Bu kadar bencil bir insanla evli kalma.

Çok büyük bi haksızlık bu benim oğlum var onu seversin ne demek ya çocuk sevilir tamam da kendi dogurdugunla bir olurmu kendiliginden olmasa amenna da istememek kabul edilir şey degil

Benden 5-6 yaş küçüksünüz. En küçük kız kardeşimden de küçüksünüz. Sizi kardeşimin yerine koyup düşündüm de, şiddete karşı olmama rağmen bu adamı evire çevire döverdim. Seni de çeker götürürdüm gelmezsen seni de döverdim :) sakın bu adamdan çocuk yapmayın bak sakın. Lütfen boşan kardeşim, yapma kendine bunu ya :KK43:

30 sayfa okuyamadım da onu sev ne demek 13 yaşındaki çıcuk ile yeni doğup yetiştirdiğin çocuk aynı mı

Yeni çıcuğu olması ilk çocuğunu az sevmesine sebep olmaz ki

Onu da sevsin onu da sevsin

Ya da sizinkini az sevsin becerebiliyorsa siz çokkkk seversiniz olur biter

Bencil..

Seninde anne olmya hakkin var. Ve niye seni evlenmeden once uyarmadi bu konuda oglu icin bile olsa sana bunu solemelydi.

Sonucta "Bir Omurden" Bahsediyoruz
Bgun kabullensen yarin obur gun ozeniceksin hakli olarak..

Ustelik onca olmayan insan mucadele veriyor bir umur diye. Sen haydi haydi istersin. Bu bole gitmez derim konusmlisin tek tarafli deil bu hayat seninde bazi ozel duygulari tatmaya ihtycin var..

Vallahi kocan yakınımda olsa tekme tokat dalardım. Adamın falsosu bir değil ki bin.
Benim çocuğuma bağırma ama dadılık yap.
Sen kimsin ki zaten?
Çocuğunu yıka pakla ama yaranama.
Bu arada neymiş erkeğin ikinci eli olmazmış ama kadın dul olurmuş.
Sen öğretmensin değil mi? Bunu kolay kolay söylemem ama BOŞANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.
Bu evlilik değil acayip bir şey.
24 yaşındasın. Yakma kendini.
Evlenirsin tekrar ve seni gerçekten seven adamdan bebeğin olur.
Bu arada şunu da ekleyeyim. Ne adam ne çocuk normal değil. Yarın öbür gün o çocuk olur da sizin bebeğinize zarar verse adam amannn yanlışlık olmuştur der geçer. İyi ki adamdan çocuğun yok. Dua at bence ve yoluna bak.

Merhaba KK hanımları

Ben 3 senedir evliyim. Eşimin 2. benim ilk evliliğim.Eşimin bir tane evladı var önceki evliliğinden. Evlenmeden önce eşim geniş bir aile olmak istediğini dile getiriyordu fakat evlendikten sonra, bu fikri birdenbire yok oldu.
Oğlum var onu seversin diyor,ben o duyguyu tatdım zaten istemiyorum diyor. Oğlu bizimle yaşıyor 13 yaşında. Acaba oğlu olduğu için, kıskançlık olmasın diye mi istemiyor çocuk ? Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
Bu nasil bencillik bu nasil sacmalik bence sizinle geleceginu gormuyor esiniz bu yuzden sizden cocuk dusunmuyor. İlk esimde yaptimda cocuk noldu ayrildik gibisinden dusunur . aynisi tekrr basina gelmesinden korkabilir . kimsenin cocugu sizin oz evladiniz gibi olamaz . hersey gonlunce olsun ama isin zor anne olmak gibisi var mi ya suan siz sadece bakici gorevindesiniz hic bir zaman esinizin cocugunu cok yurekten sevip dogurmus gibi sevemezsiniz . eger kendi evladinizin yerine koysaydiniz zaten boyle bir konu acmazdiniz..

Gerçekten seven bir adam sizin bu kadar çocuk istediğinizi bile bile sizi bundan mahrum etmez.. Adama bak.. ben tattım istemiyorum ne demek ya? sizin duygularınız ne olacakmış peki ? tepki vermediniz mi ben anne olmayacak mıyım,bu şekilde devam edemem diye?

Evlilikler çocuk üzerine kurulu değil elbette başlığı okuyunca bunu düşündüm bende evliyim çocuk da düşünmüyorum eşim istese de ben hazır değilim. Belki söylemi sert olabilir ama zamanı şu an değildir öyle düşünüyordur. Olabilir yani. Bence bu kadar sert konuştuğuna göre konu sadece bu kadar değil bence sizde bir şeyler söylemişsiniz ki bu kadar sert ve sinirli konuşmuş. Eşinizle ne olursa olsun sert ve ani çıkışlı konuşmayın. Erkekler emirlerden hoşlanmıyorlar.

Ben kandırıldığınızı düşünmüyorum. Başka şeyler de söylemiştir siz sadece bunlaro çekip alınmışsınızdır bence. Alın karşınıza konuşun. Zamanımı şu an değil yoksa hiç mi istemiyor onu öğrenin. Belki geçerli sebepleri vardır.
Ayrıca çok baskı kurduysanız baskı altında sa bu kadar sert ve Keskin konuşabiliyorlar.

Merhaba KK hanımları

Ayni şekilde ve şartlarda esimle evlendik. Çocuk konusunda istekli olmasına rağmen biraz erteliyordu. Biraz da fazla geziyoruz. Çok mu umutsuz durum? Bunu en iyi siz degerlendirebilirsizniz. Biraz da konu fazla acildiysa bunalmis olabilir mi? Fakat çok kesin istemiyor derseniz duzelmez. Arkadasim bu sebepten ayriliyor. :(

Evlilikler çocuk üzerine kurulu değil elbette başlığı okuyunca bunu düşündüm bende evliyim çocuk da düşünmüyorum eşim istese de ben hazır değilim. Belki söylemi sert olabilir ama zamanı şu an değildir öyle düşünüyordur. Olabilir yani. Bence bu kadar sert konuştuğuna göre konu sadece bu kadar değil bence sizde bir şeyler söylemişsiniz ki bu kadar sert ve sinirli konuşmuş. Eşinizle ne olursa olsun sert ve ani çıkışlı konuşmayın. Erkekler emirlerden hoşlanmıyorlar.

Ben kandırıldığınızı düşünmüyorum. Başka şeyler de söylemiştir siz sadece bunlaro çekip alınmışsınızdır bence. Alın karşınıza konuşun. Zamanımı şu an değil yoksa hiç mi istemiyor onu öğrenin. Belki geçerli sebepleri vardır.
Ayrıca çok baskı kurduysanız baskı altında sa bu kadar sert ve Keskin konuşabiliyorlar.
Aradaki yazılanları görseniz gerçekten delirirsiniz.
Adam karısına 50tane kadına çocuğumu değişmem istemeyen gitsin diyen bi tip.
Kadın çabalıyor didiniyor ama çocuk kadına çok rahat iftira atabiliyor.
Bir de konu sahibi eşine o zaman çocuğu olan boşanmış biriyle evlenseydin dediğinde verdiği cevap ben ikinci el kadın almam olan bir öküz.
Siz iyi niyetinizden savundunuz anlıyorum ama bu adamın cidden savunulacak bir yanı yok.

Aradaki yazılanları görseniz gerçekten delirirsiniz.
Adam karısına 50tane kadına çocuğumu değişmem istemeyen gitsin diyen bi tip.
Kadın çabalıyor didiniyor ama çocuk kadına çok rahat iftira atabiliyor.
Bir de konu sahibi eşine o zaman çocuğu olan boşanmış biriyle evlenseydin dediğinde verdiği cevap ben ikinci el kadın almam olan bir öküz.
Siz iyi niyetinizden savundunuz anlıyorum ama bu adamın cidden savunulacak bir yanı yok.
O zaman işin rengi değişir tabii ben hepsini okumadım konuyu okuyarak yazdım ama eğer öyleyse son derece haklı ve evliliğin de bir anlamı kalmıyor o Zaman.

evlenmeden önce öyle söyluyorduysa sımdı neden vazgecıyor? gecım sıkıntısı mı acaba yoksa sizle evlılıkte mı emın degıl agzını arayıp konusturmak gerek gercek fikrini duymak ıcın.
13 yasındakı cocuk sızle kalıyor ıyı hoş da siz baska cocuk da ıstıyorsunuz agzını ıyıce arayın bence nıyetını açıkça koysun ortaya.

Back