• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Çocuk Yapmak İstemiyor(çocuksuz evlilik devam eder mi?)

böyle koca ve şımarık veletle bu evlilik sürmez. bir de bu çocuğun ergenliği olacak, o ne hata yapsa kocan senden bilecek. üstelik kandırılmışsın. adam eş değil oğluna ve kendine bakıcı almış. onun için değerin yok. haliyle çocuk yapıp da hem kendine hem çocuğuna yazık etme. bir an önce bu yanlış evliliği bitir bence.

Eşimle son konışmamı yapmayı düşünüyorum zaten yurumeyeceğini anladım. Tek başıma sağlıklı düşünemiyorum . Burdaki bayanlar ışık oldular bana. Herseyı daha net gordum.

Önceki evliliğinde kız çocuğu düşük olmuş ölmüş. Bir türlü anlam veremiyorum beni yoksaymasına.
O zaman sizde yok sayın onu bakın ne yazmışsınız 'KENDİN İÇİN YAŞA' bakın herkes evliliğinde yaşadıkla kendi daha iyi bilir.Eger ki bu adamla bir ömür bu şartlarla gelmez diyorsanız yol yakınken dönün. Anne olmak sizin hakkınız.

Sizi boşanmaktan alıkoyan nedir onu merak ettim....yaşadığınız hayata üzüldüm.

Sadece hizmet etmekle değil maddi olarak da çocuğa yardımcı oluyormuşsunuz
Ama size şunu söyleyeyim benim annem babamın bütün yiğenlerine baktı hepsine hizmet dört dörtlüktü şimdi ailelerini kurdular kimse bizimklerin doğru dürüst bayramını bile kutlamaz
Üzülerek söylüyorum ki siz bir aile değilsiniz. .

Evlenmeden önce sevgi saygı anlamında hersey mukemmeldi. Evliliğim son 2 senedir sallantıda benm çabamla ilerliyor.

O zaman sizde yok sayın onu bakın ne yazmışsınız 'KENDİN İÇİN YAŞA' bakın herkes evliliğinde yaşadıkla kendi daha iyi bilir.Eger ki bu adamla bir ömür bu şartlarla gelmez diyorsanız yol yakınken dönün. Anne olmak sizin hakkınız.

İnşallah birgun anne olurum. Çocukları sevıyorum

O baba olma duygusunu tatmıs ama sız anne olmayı tatmamıssınız. Bence bencıllık edıyor. Anne olmayı ıstemeek en dogal hakkınız.. Bence esınızle konusun cıddı cıddı. İstememe nedenı belkı de evlılıgın heyecanı kacmasın dıyedır. Ama zamanla elbet olacaktır yani evlat bu :KK6: Insallah hersey gonlunuzce olurrHoppa

O baba olma duygusunu tatmıs ama sız anne olmayı tatmamıssınız. Bence bencıllık edıyor. Anne olmayı ıstemeek en dogal hakkınız.. Bence esınızle konusun cıddı cıddı. İstememe nedenı belkı de evlılıgın heyecanı kacmasın dıyedır. Ama zamanla elbet olacaktır yani evlat bu :KK6: Insallah hersey gonlunuzce olurrHoppa

Teşekkür ederim. Eşimin karaktetınde de problemler var. Alana kadarmış derler ya aynen o durumdayım.

Çocuksuz evlilik devam eder nasıl cocuklu evlilikler bitiyorsa bu apayrı bi konudur. Eşiniz burda sizi kandırmış sinir bozucu bi durum annelik duygusunu eşinin çocuğunda nasıl anlayacakmissin

Çocuksuz evlilik devam eder nasıl cocuklu evlilikler bitiyorsa bu apayrı bi konudur. Eşiniz burda sizi kandırmış sinir bozucu bi durum annelik duygusunu eşinin çocuğunda nasıl anlayacakmissin

Sanki kedi sev dermiş gibi 13 yaşında çocuk için bebek muamelesi göstermemi bekliyor .

Çocuksuz evlilik de olur pekala.
Ama bile isteye yapılmaz da "benim çocuğum var, onu sev" denirse,evlenmeden önce eş kandırılırsa o evlilik devam etmez, etmeyebilir.
Bencillik ve yalancılık var işin içinde.
Açıkcası ben çocuk istemeyen biri ile evli kalmazdım.
Ha, Allah vermez, çocuğumuz olmaz ona boynum kıldan ince tabii. .

Çocuksuz evlilik de olur pekala.
Ama bile isteye yapılmaz da "benim çocuğum var, onu sev" denirse,evlenmeden önce eş kandırılırsa o evlilik devam etmez, etmeyebilir.
Bencillik ve yalancılık var işin içinde.
Açıkcası ben çocuk istemeyen biri ile evli kalmazdım.
Ha, Allah vermez, çocuğumuz olmaz ona boynum kıldan ince tabii. .

Gözüm çok körmüş. Hizmetçi niyetıyle almış, bakıcı olarak görmüş beni.

Teşekkür ederim. Eşimin karaktetınde de problemler var. Alana kadarmış derler ya aynen o durumdayım.

Ben bu adamla bır omur gecırecem dıyorsan onla korunmadan bırlıkte ol :oops: Onu oyuna getır :halay: Hay allah dersinnn hamıle kalmısım hemen de :anneadayı: :sus: Peepapp dıye bır program var. O programda hamıle kalma olasılgının fazla yada az oldugu gunlerı gosterıuor. yukle onu teelefonuna. Mor gunlerde esını oyuna getır :skandal:

Ben bu adamla bır omur gecırecem dıyorsan onla korunmadan bırlıkte ol :oops: Onu oyuna getır :halay: Hay allah dersinnn hamıle kalmısım hemen de :anneadayı: :sus: Peepapp dıye bır program var. O programda hamıle kalma olasılgının fazla yada az oldugu gunlerı gosterıuor. yukle onu teelefonuna. Mor gunlerde esını oyuna getır :skandal:

Çocuğuma yazık etmek istemiyorum. Oda bu ortamda yetişirmiş gibi görünmüyor hamileliği bu adamla dusunemıyorum artık

Nasıl bir konuşma geçti aranızda? "Canım, balım neden istemiyorsun, bak beni üzüyorsun" minvalinde mi? Çıkıp çatır çatır gerekiyorsa kavga ede ede böyle birşeye hakkınız olduğunu bunu yapacağına dair size söz verdiğini, bu yaptığının ikiyüzlülük ve yalancılık olduğunu tabiri caizse haykıracaksınız. Hiç dramatize etmeyin olayı kendiniz için güzel kardeşim olay belli yapılacak belli o ki istemiyor boşarım seni deyip şerrinizi sürün gerekirse. Ohh paşaya bak, ilk göz ağrısıymış... Eşek kadar çocuğu mu emzirip,evlat diye dizinizde hoplatacaksınız? Hayır zaten onun evladına bakarak çok büyük bir incelik ve fedakarlık yapıyorsunuz bunu görüp düşünemeyene üzgünüm ama yağmurlu havada su verilmez !

Ben bunu eşime söyledim evlendikten sonra. Ayıp olacak ama ben ikinci el kadın almam dedi . Kandırılddığıma mı yanayım lafları na mı.
Al işte zihniyete bak.Ya böyle adamlar üremesin zaten soyları kurusun bunların.
Kendi ne ki yetiştirdiği çocuk ne olsun?
Kaç bunlardan bacım kaaaç bırak sevgiyi filan.

Back