- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
- Konu Sahibi Makyajkolik13
Nasıl bir konuşma geçti aranızda? "Canım, balım neden istemiyorsun, bak beni üzüyorsun" minvalinde mi? Çıkıp çatır çatır gerekiyorsa kavga ede ede böyle birşeye hakkınız olduğunu bunu yapacağına dair size söz verdiğini, bu yaptığının ikiyüzlülük ve yalancılık olduğunu tabiri caizse haykıracaksınız. Hiç dramatize etmeyin olayı kendiniz için güzel kardeşim olay belli yapılacak belli o ki istemiyor boşarım seni deyip şerrinizi sürün gerekirse. Ohh paşaya bak, ilk göz ağrısıymış... Eşek kadar çocuğu mu emzirip,evlat diye dizinizde hoplatacaksınız? Hayır zaten onun evladına bakarak çok büyük bir incelik ve fedakarlık yapıyorsunuz bunu görüp düşünemeyene üzgünüm ama yağmurlu havada su verilmez !
Ben dedim artık çocuğumuz olsun istıyorum hem abisiyle arasında çok yaş farkı olmasın dedim.Ben tatdım, yasayacağımı yasadım dedi bu yastan sonra cocuk yapamam dedi. Benm hakkım yok mu evlenmeden önce bunu dememştin dedim. Çocuğun psikolojisi bozulur dedi. Çocuğumu kimseye değişmem dedi istemeyen kadın çeksin gitsin dedi. Bu adama ne denir ki artık. Kendisiyle uğrasıyorum , çocuğuyla ayrı ugrasıyorum