Eşim çocuk istemiyor. Ne yapmaliyim?

Zorlamamalısın diyenleri anlıyorum ama insan bu duyguya hakim olamıyor,insan kendini çaresiz ve zavallı hissediyor.

Aynen o istemwdigi icin bana da layik gormedi dusuk oldu. Yigenlerne gelnce tapiyorlar. Neyse bosver Allah buyuk

Zorlamamalısın diyenleri anlıyorum ama insan bu duyguya hakim olamıyor,insan kendini çaresiz ve zavallı hissediyor.
Aynen oyle.bosver zorlamamalisin desinler. Yasamaayan ne bilcek . bide kmileri diyor ki esim cok istedi ben istemyorm ...... Yorum yapamiyorum

Cok mu sanslym ?
Hic gulecegm ykk tu . yaz sizcocuk istemeyenler zaten isteyenleri nasil anlicaksnz ki. Rahati bozulmasn die uykusundan feragat etmesn die madi anlamda zorlanmasn die cocuk istemeyen bana asiri bencilce bi hareket gibi geliyo Kusura bkma da . benim esimde aynen bu yuzden istmyor.smdi sirf cocuk istiyorum diee bencil ben oluyorsam olayim. Ve sirf ben cocuk istiyorum die huzuru kaviyorsada kacsn hiiiic umrmda degil

Tadini cikaramiyorum sayesnde

İstemiyorsa zamanını bekleyin derim.ilerde bir yardım istersiniz ya da bir şey olur ben istemiyorum demiştim sen dedin al bak olur.ve çocuğa olan sevgisi de yarım olur.

Hic bunalmiyorum biliyo msn.
Evde coknuyumlu biri.fazla uysal evden disari Adim attirana kdr cnm ckyor

Çocuk istemen çok doğal
Benim eşimde istemedi
3 yıl kadar korunduk
5 yıldır da arıyoruz

İnşallah istediğin zaman olur bebeğin

Valla gördüğüm kadarıyla erkekler çocuk istemiyorsa kararları değişmiyor sonradan kadınların genelde değişiyor ama erkek istemiyorsa istemiyor demektir.Sizde çok çocuk istiyorsanız.Yaş geçmeden ayrılmanız en doğrusu bence.

Yani ayrilmak suanda cok cok cok erken alinmis bir karar olur die dusunyrm .evet esiimn fikrinin degiseceni sanmiyorum
bakalim zaman ne gosterecek. Allah en hayirlisini kalbime gonderir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…