- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
- Konu Sahibi saribaykus11
-
Orası öyle deyip geçmek olmuyor işte , konu sahibi de eşinin huyunu biliyordur, bildiği için üstüne gitmemiştir belki de.Ya orası öyle ama böyle bir insan anne yokken çocuğa da zarar verebilir. Ben annemi özledim annem gelsin diye ağladığında sinirlenip krize girip çocuğu da öldürebilir ona bakarsak yani ama konu sahibi artık sabredecek ve başka çözümler düşünecek.
Bana yazdığı hakareti dikkate almadınız sanırım. En azından hakaret etmiyorum.Wuvvvvv
Bune sinir
Üstüne gitmemiş mi ? Eşinin huyunu biliyor mu? Yapmayın Allah aşkına . Eşinin huyunu biliyorsa o bu raddeye geldiğinde tepki vermeyecek alttan alacak . Anne kız gayet tepki koymuşlar parmak sallayıp seni polise şikayet edeceğim baka kadar gitmiş olay. Madem bu dengesiz ilaç kullanan bir adam bir zahmet raydan çıkmayacakti konu sahibi . Insanlar bu gibi sorunlu insanlarla evliliklerini devam ettirmeyi tercih ediyorlarsa çocuklarını da o an evet tam da o an düşünmeli . Gerekirse ayağına kapanacakyi adamın evet ben eşeklik ettim nasıl tuzu dokmem diyip susacakti . Çünkü biliyor ki bu adam normal davranmıyor . Durup durup herkes ya öldürseydi yazmış bizde manyak değiliz kadın ölseydi ama çocuğunu bırakmasaydi yazmadik ya çocuğu öldürseydi yazıyoruz . Kocaları psikolojik sorunları olan kadınlar lütfen bir şeylere geç kalmasın bu konu da örnek olsun iste . Çocuktan sonra adam değişti ve ilaçlarını kullanmadı mi o zaman çıkıp gidecekti sorunlu insanla kavga etmenin onun tekrar olay çıkarmasını beklemenin manası yok . Konu sahibinin evinde bundan önce de annanesi teyzesi gelmişti şimdi onlar gitmiş annesi gelmiş yani anlayacağınız bayaaa bayaaa vakti varmış . Şu saatten sonra su yazdiklarimiz konu sahibinin işine yarar mı hayır yaramaz. Belki başka bir kadın okur o krizlerde çektiği psikopat adamın yanına çocuk bırakmaz . Çünkü bu kadınların suçu yoksa o çocuklarinda suçu yok . Ölü bir anne evet iyi değil ama anne de kendini öldüreceğini düşündüğü adamla aynı evde çocuk bırakmamalı .Orası öyle deyip geçmek olmuyor işte , konu sahibi de eşinin huyunu biliyordur, bildiği için üstüne gitmemiştir belki de.
Adam zaten dengesiz. Her gün öldürülen kadınların haberleri var televizyonlarda , gazetelerde.
Şunu da ekleyeyim ne bir kadın ne de üç bes kadın sinirden çıldırmış bir erkeği tutamaz . Allah korusun başıma da gelmedi o sinir krizi harbinde nasıl tepki veririm bilmiyorum çünkü daha önce eşimle bu raddeye gelmedim . Ben konu sahibine cidden üzüldüm . Belli ki yaşı çok büyük değil annesi de ona yol gostermemis ben kızımı bırakmam bilmem ne deyip damada atarlanmak için biraz geç kalınmış canından korkarak bir evden çıktığinda terlik bile giymez yalın ayak kaçarsın çünkü . Burda eşyalar bile toplanmış damat beye sözde göz dağı verilmiş . Keşke orda aklı başında bir kadın olsaydı da hem kızını hem de torununu alıp cikarsaydi o evdenÜstüne gitmemiş mi ? Eşinin huyunu biliyor mu? Yapmayın Allah aşkına . Eşinin huyunu biliyorsa o bu raddeye geldiğinde tepki vermeyecek alttan alacak . Anne kız gayet tepki koymuşlar parmak sallayıp seni polise şikayet edeceğim baka kadar gitmiş olay. Madem bu dengesiz ilaç kullanan bir adam bir zahmet raydan çıkmayacakti konu sahibi . Insanlar bu gibi sorunlu insanlarla evliliklerini devam ettirmeyi tercih ediyorlarsa çocuklarını da o an evet tam da o an düşünmeli . Gerekirse ayağına kapanacakyi adamın evet ben eşeklik ettim nasıl tuzu dokmem diyip susacakti . Çünkü biliyor ki bu adam normal davranmıyor . Durup durup herkes ya öldürseydi yazmış bizde manyak değiliz kadın ölseydi ama çocuğunu bırakmasaydi yazmadik ya çocuğu öldürseydi yazıyoruz . Kocaları psikolojik sorunları olan kadınlar lütfen bir şeylere geç kalmasın bu konu da örnek olsun iste . Çocuktan sonra adam değişti ve ilaçlarını kullanmadı mi o zaman çıkıp gidecekti sorunlu insanla kavga etmenin onun tekrar olay çıkarmasını beklemenin manası yok . Konu sahibinin evinde bundan önce de annanesi teyzesi gelmişti şimdi onlar gitmiş annesi gelmiş yani anlayacağınız bayaaa bayaaa vakti varmış . Şu saatten sonra su yazdiklarimiz konu sahibinin işine yarar mı hayır yaramaz. Belki başka bir kadın okur o krizlerde çektiği psikopat adamın yanına çocuk bırakmaz . Çünkü bu kadınların suçu yoksa o çocuklarinda suçu yok . Ölü bir anne evet iyi değil ama anne de kendini öldüreceğini düşündüğü adamla aynı evde çocuk bırakmamalı .
Siz basınıza gelirse (ki inşallah gelmez ) yazdığınız gibi yaparsınız .Üstüne gitmemiş mi ? Eşinin huyunu biliyor mu? Yapmayın Allah aşkına . Eşinin huyunu biliyorsa o bu raddeye geldiğinde tepki vermeyecek alttan alacak . Anne kız gayet tepki koymuşlar parmak sallayıp seni polise şikayet edeceğim baka kadar gitmiş olay. Madem bu dengesiz ilaç kullanan bir adam bir zahmet raydan çıkmayacakti konu sahibi . Insanlar bu gibi sorunlu insanlarla evliliklerini devam ettirmeyi tercih ediyorlarsa çocuklarını da o an evet tam da o an düşünmeli . Gerekirse ayağına kapanacakyi adamın evet ben eşeklik ettim nasıl tuzu dokmem diyip susacakti . Çünkü biliyor ki bu adam normal davranmıyor . Durup durup herkes ya öldürseydi yazmış bizde manyak değiliz kadın ölseydi ama çocuğunu bırakmasaydi yazmadik ya çocuğu öldürseydi yazıyoruz . Kocaları psikolojik sorunları olan kadınlar lütfen bir şeylere geç kalmasın bu konu da örnek olsun iste . Çocuktan sonra adam değişti ve ilaçlarını kullanmadı mi o zaman çıkıp gidecekti sorunlu insanla kavga etmenin onun tekrar olay çıkarmasını beklemenin manası yok . Konu sahibinin evinde bundan önce de annanesi teyzesi gelmişti şimdi onlar gitmiş annesi gelmiş yani anlayacağınız bayaaa bayaaa vakti varmış . Şu saatten sonra su yazdiklarimiz konu sahibinin işine yarar mı hayır yaramaz. Belki başka bir kadın okur o krizlerde çektiği psikopat adamın yanına çocuk bırakmaz . Çünkü bu kadınların suçu yoksa o çocuklarinda suçu yok . Ölü bir anne evet iyi değil ama anne de kendini öldüreceğini düşündüğü adamla aynı evde çocuk bırakmamalı .
Her zamanki gibiYorumlarda millet birbirine girmiş…
Vallahi pamuk bu hayatta hersey olabilir , inşallah basına kötü birsey gelmeden evladına kavuşmuştur.Acaba geri dönmüs olabilir mi?
Vallahi pamuk bu hayatta hersey olabilir , inşallah basına kötü birsey gelmeden evladına kavuşmuştur.
Bunu ben söylediğimde linçlenmistim...Ben sizin yerinizde olsam ‘tamam kalsın çocuk sende, boşanıyoruz ve ben hayatıma bakıyorum, hiçbir bağımız kalmıyor haftasonu alırım evladımı, mis gibi gençliğime dönerim’ der, ve bunu eyleme dökmeye çalışırım.
Maalesef şerefsiz her erkek, bir kadını çocuğundan vuruyor ve siz zaten velayeti vermeye niyetli olduğunuzu söylerseniz sırf sizi bağlamak adına, rahatça yaşayamayın gezip tozamayın diye çocuğu verecektir.
Aslinda onu yapma cesareti gosterebilse adam aninda cocugu getirirdi.Bunu ben söylediğimde linçlenmistim...
Boşver şimdi sen yazılanı , çizileni, ne yaptın ?Ben böyle kadın düşmanı bir platform görmedim kızım için ağlarken moral destek akıl almak için açtığım konuda bana denilmeyen laf kalmamış yorumları erinmeden tek tek okudum.
Evi adam kırdı döktü savaş alanı gibiydi gözü dönmüş bir adam ben iki dakika şarj aleti mi bulamamışım kızımı alıp neden gidememişim yok polisi aramamışım da burada yalan söylüyormuşum annemle ikimiz (kriz geçiren adam ve yapılı da bir adam) neden üstesinden gelememişiz iki kişi bir adamamı mı dövememişiz öyle bir şey olsa annemle ya mezarda ya hastanedeydik şuan her neyse daha nice nice aptalca saçma sapan yorumlar okudum ve aşırı öfkelendim “klavye delikanlılığı artistliği” yapmak ne güzel dimi.
İğrendim nefret ettim kendi hemcinslerimden bana denilmeyen laf kalmamış üstüne o haldeyken banlanmama sebep olundu.
Bazı beni anlayan insanlar olmuş empati duygusu gelişmiş insanlar halden insanlıktan anlayan insanlar onlardan kat ve kat allah razı olsun böyle insanlar olması güzel ama geriye kalan hepsine tek tek yorumla ağzının payını verecektim aslında ama değmez diyorum kim ki onlar sadece diyebileceğim “kimse kınadığını yaşamadan ölmez”
Anneliğime laf yapanlara olsun bu söz
Daha fazla da (herkesi kastetmiyorum) burası akıl moral tavsiye verme diye olarak görüyordum değilmiş açtıkları konularla yaşadıklarıyla yok şunu niye öyle yapmadın bunu niye şöyle yaptın diye azarlayıp yalancılıkla suçlamak hele annelikten girmek en damarıma basanda bu anneliğimi sorgulayan basit insanlar.
Beni anlayan insanlara çok teşekkür ederim iyiki varsınız..
Mune
Üyeliğimi çok rica ediyorum siler misiniz lütfen ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?