Eşim çocuğumuzu aldı götürdü

Lütfen gitmeyin biz size destek olmak için buradayız.
Size laf atan tanınan bir üye ve hic yorum yapmaya bile değmez yazdığı yorumlar kendi hayatına bakınca komik oluyor.
Herkes çok kızdı.
Evet belki ilk etapta sorgulayabilirdi ama ısrarla yazan üye nefret ettirdi kendi acılarını cikardi
Nasilsiniz ne durumdasiniz

Bana da mesajlara biraz geç cevap verince adamla barıştın koluna taktın demi tarzında şeyler yazmışlardı saçma sapan
Yani coğunluk burada Çok fesat içlerinde üç beş tane iyi var benim anladığım
Yardımcı olmaya çalışan sayısı burada çok cpk az

Insallah kendinize ve cocugunuza huzurlu bir cözüm bulma imkaniniz olur. Burasi bir platform. Cep telefon kenara koyulunca herkes hayatina devam ediyor normal bir sekilde. Evladiniza kavusmussunuzdur insallah. Önemli olan ikinizin de güvende olmasi. Gerisi bos. Hakkinizda hayirlisi

Ya neden herkesi kafaya takıyorsun ağzı olan konuşuyor işte.
Sen onları boşver iyi misin çocuğundan haber alabildin mi?

O evi yıkar,o kızı alır,şizofren adama bırakmazdım.

O evi yıkar,o kızı alır,şizofren adama bırakmazdım.
Kendi ağzınla diyorsun ŞİZOFREN DİYE çocuğu alırken o ŞİZOFREN NE YAPARDI ? Allah sizi ıslah etsin gerçekten nefret ediyorum sizin gibi insanlardan nefret defolun gidin ya banlatıyor musunuz üyelik mi siliyorsınuz ne yaparsanız yapın

Önce bir sakin olun. Soğukkanlı olup sakince karar vermeniz gerekiyor. Acınızı, stresinizi anliyorum, çok zor bir durum çünkü. Herkes kendince yorum yapıyor. Gelişine girişmek size bir şey kazandırmaz. Aklıselim yorum yapan, hukuktan anlayan çok üye var onların görüşünü dikkate alın. Hoşunuza gitmeyen yorum yapanları görmezden gel seçeneği var o seçenekle yorumlarını bir daha görmezsiniz, canınız da sıkılmaz. Son durumu da hepimiz merak ettik. Durumu paylaşırsanız daha sağlıklı yardımcı olunur.

Ben neden almadın diye seni linç etmedim!Ya da aaa almadın çok kötü bir annesin demedim!Anlattıklarından yola çıkarak o adamın sağlıklı bir birey olmadığını düşündüm ve 2 yaşındaki bir çocuğun yanı annesinin yanı olduğunu düşünerek yazdım..Nereye gidersen git,gerekirse komşularını,anneni alırsın şahit olarak,o çocuğu 2 dk o adamın yanına bırakacak bir Allah'ın kulu,devlet memuru tanımıyorum ben.Bunu anlatmaya çalıştım.. Allah asıl sizi ıslah etsin ki anlamadan dinlemeden milleti etiketliyorsunuz böyle.Hadi rastgele!!!

Çocuğunuzu basil bırakıyorsunuz ya cahil mısınız pasif mısınız nesiniz ? Koca sizi evden kovamaz hemen polisi arayıp eşya kırıyor,beni darp ediyor çocuğumla can guvneligim yok diyeceksiniz ve ev asla adama tahsis edilmez ev kadına tahsis edilir. O sizi kovamaz o evden uzaklaşacak.En yakin adliyeye gidecektiniz Nöbetçi aile hakimliği var 1 dilekçe ile 2 saat içersinde uzaklaştırma ve koruma kararı aldıracaksınız. Çocuğu sizden kaçırma hakkı yok pasif olmayın! Polisle kapısına dayanın 2 yaşında ki çocuğun yeri annesinin yanidir. Kendimi parçalarım çocuğumu bırakamam, zaten çocuk ona verilmiş felan değil sen susup tamam dersen at koşturur üstünde tabim ne yüz vermişsin bunlara ! Sanada bir sey diyemiyorum akıl verenin yok sanırım. Canını bırak çocuğunu bırakma, kendimi parçalarım çocuğu bırakmam. Git sen eve eşim beni evden atıyor çocuğumu kaçırıyor diye nöbetçi aile mahkemesinden 1 gün içinde koruma kararı çıkarılıyor karar çıkar. Eve gelemez gelirse yararı var. Fakat once kızını al.cocugunu alıyor,çocuğu görmeyeceksin diyor sende tamam mi diyorsun o kim hangi yetki ile çocuğu alıyor,canını ver kızımı verme,pasif olma

Bu gibi durumlarda hemen kadese bas hem karakola hemde direkt adliyeye giderek nöbetçi aile mahkemesine koruma talebi dilekçesi vereceksin, karar yarim gün de çıkar ev kadına tahsis edilir,ev asla erkeğe tahsis edilmez. Kaynananın evine git olay çıkar polisi ara kızını almadan dönme. Boşanma davası ac, boşanmadan da nafaka alabilirsin adı "iştirak nafakasi" oturduğunuz ev şizofren kocanın üzerineyse tapuya evlilik cuzdanin ile giderek "aile konut serhi" koydur satamasin. Adamin baska bildigin mallari varsa direkt bosanma davasi ac ki mallara tedbir koyulsun. Ne olursa olsun pasof olma kizini birakma,kendimi oldururum cocugumu birakmam siz niye böyle pasifsiniz, kimse ona felaket vermez sen darp ettigin de vs karakola git ki yaron obur gün boşanma olduğunda bunlar delildir. Ev saba tavsi edilecek o seni kovsa kaç yazar uzaklaştırma aldım mi eve gelemez,gelirse yatari var . Sen haklarını bilmezsen çok üstünde at koştururlar, kusura bakma sert yazıyorum ama kızımı bıraktım aldılar götürdüler nedir ya sen birey değil misin kaynanan kim çocuğa bakacak sen anasın ana. Çocuk bırakılır mi senin hakların var kullan !

Ne de kolay böyle yazması klavye basından ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…