Bu platformda tum üyeler klavye başından yazıyor ayrıca yaşamadığımı ne biliyorsunuz ? tüm süreci biliyorum,evet çok kolay yazması,zor olan uygulamasi ben uyguladım da :) kocanız eve gelecek binbir türlü hakaret,doğurduğunuz çocuğu alıp götürecek sizde oturup burdan çocuğun gitti ah vah diye konu acacaksiniz..bu mu zorluk ? Siz ezilmeye devam bu gibi durumda olan ve konuyu okuyan herkes için yazıyorum. Esiniz sizi evden kovamaz,koruma ve uzaklaştırma kararı almanız durumunda ev kadına tahsis edilir. Boşanmadan da iştirak nafakası alabilirsiniz, tüm haklarınızı bilin ve kendi hakkınızı yedirmeyin.Kurban psikolojisine bürünmüş kimsenin ne kendisine ne çocuğuna faydası olamaz.Ne yazmamı bekliyordunuz "ay kocandir ye hakareti otur yuvanı yikma,çocukta kaynananda kalsın."bu mudur ? Kusura bakmayın her şey ortada bu konuya daha fazla dahil olmayacağım aynı durumda olan hemcinslerim varsa lütfen boyun egmeyin,eğitim durumunuz gereği haklarınızın farkında olmaya bilirsiniz fakat danışarak ne çok hakkınız olduğunuzu öğrenebilirsiniz,danışmandan,çabalamaktan ve hakkınızı savunmaktan geri durmayın
🖐