- Konu Sahibi saribaykus11
Ben böyle kadın düşmanı bir platform görmedim kızım için ağlarken moral destek akıl almak için açtığım konuda bana denilmeyen laf kalmamış yorumları erinmeden tek tek okudum.
Evi adam kırdı döktü savaş alanı gibiydi gözü dönmüş bir adam ben iki dakika şarj aleti mi bulamamışım kızımı alıp neden gidememişim yok polisi aramamışım da burada yalan söylüyormuşum annemle ikimiz (kriz geçiren adam ve yapılı da bir adam) neden üstesinden gelememişiz iki kişi bir adamamı mı dövememişiz öyle bir şey olsa annemle ya mezarda ya hastanedeydik şuan her neyse daha nice nice aptalca saçma sapan yorumlar okudum ve aşırı öfkelendim “klavye delikanlılığı artistliği” yapmak ne güzel dimi.
İğrendim nefret ettim kendi hemcinslerimden bana denilmeyen laf kalmamış üstüne o haldeyken banlanmama sebep olundu.
Bazı beni anlayan insanlar olmuş empati duygusu gelişmiş insanlar halden insanlıktan anlayan insanlar onlardan kat ve kat allah razı olsun böyle insanlar olması güzel ama geriye kalan hepsine tek tek yorumla ağzının payını verecektim aslında ama değmez diyorum kim ki onlar sadece diyebileceğim “kimse kınadığını yaşamadan ölmez”
Anneliğime laf yapanlara olsun bu söz
Daha fazla da (herkesi kastetmiyorum) burası akıl moral tavsiye verme diye olarak görüyordum değilmiş açtıkları konularla yaşadıklarıyla yok şunu niye öyle yapmadın bunu niye şöyle yaptın diye azarlayıp yalancılıkla suçlamak hele annelikten girmek en damarıma basanda bu anneliğimi sorgulayan basit insanlar.
Beni anlayan insanlara çok teşekkür ederim iyiki varsınız..
Mune
Üyeliğimi çok rica ediyorum siler misiniz lütfen ..
Lütfen gitmeyin biz size destek olmak için buradayız.
Size laf atan tanınan bir üye ve hic yorum yapmaya bile değmez yazdığı yorumlar kendi hayatına bakınca komik oluyor.
Herkes çok kızdı.
Evet belki ilk etapta sorgulayabilirdi ama ısrarla yazan üye nefret ettirdi kendi acılarını cikardi
Nasilsiniz ne durumdasiniz