Dün okudum, vakit bulup yazamadım, bugün yazayım:
Daha yeni bir olay oldu burada, 6 ve 4 yaşındaki çocukları, babaları keserek öldürdü ki ayrıntılarına girmiyorum. "Kolumu bacağımı bırakır da yine de vermezdim çocuğumu" diyen mükemmel anne okusun bu yazdığımı bilhassa.
Kadın ile tartışıyor adam zaten boşanma dillendirilmiş, sonra kadına öfkesinden çocukları alıp götürmek istiyor ve kadın, adamın önüne durup sinir krizleri geçirdiğinde, adam da doz arttırıyor ve cinnet geçiriyor. O cinnette de ilk hedefi çocuklar oluyor, onları öldürüyor. Kadın önlerine dursa ne, durmasa ne; adam çocukları kesiyor işte karısını cezalandırmak için.
"Öyle ölürüm de vermem" yazmak kolay. İki kadın bir olur tutardınız yazılmış bir de; sizin cılız kocanız gibi mi sanıyorsunuz her erkeği; benim eşim gibi bir cüssesi varsa değil iki kadın, iki erkek tutamaz öfkeli bir anında. Saçma saçma yazılar, konu içinde kendini övmekten başka bir şey değil ya. Hadi gaza geldin "Ben olsam şunu yapardım, bunu yapardım" yazdın da, ardından bari bi dur düşün itirazlar gelince, "Hakikaten ben ne yazmışım, olmamış" diye. Israrla, şunu yapardım, bunu yapardım. Ne kolay oturduğu yerden.