- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- Konu Sahibi Morsumbul92
Yok gayet açık yazmışsın. Teşekkür ederim fikirlerin için deniyorum bunları. Kesinlikle aile yapısından kaynaklanıyor dediğin gibi. Ben tamamen umutsuzdum asla düzelmez diye ama sen bana umut kaynağı oldun. İnşallah senin aşamana gelebilirim bende :)
gelirsin canım ya daha çok yeni evliliginiz.
sen annenin evini getirdin oraya. o da annesinin evini. zamanla bi ondan bi senden atcaksiniz. bazilarini birlestirceksiniz. bazilari zaten ayni cikacak. evlilik bu degil mi zaten.
evlenirken getirdiklerimizle yeni bi ev yapmak, bizim evimiz yapmak. siz de bi kaç yıl da sürse kendi evinizi kurallarinizi rutinlerinizi olusturcaksiniz.
kötü cimri bi adam olsa bu kadar sey almaz da aldirmaz da. gizlice dogalgazi, su vanasini kısıp karısına soylemeyen, para gitmesin diye mutfak alışverişi yapmayan adamlar var. cimri diye ona denir. seninkisi bilmiyo baska bi hayatin da var olduğunu.
bak mesela benim babam bize hep kisin dondurma alirdi. esim o kadar sacma sagliksiz gereksiz buldu ki bunu. artik biz de kışın daha cok dondurma yiyoruz.
biraz da anılarını anlatabilirsin bak. onu da cok yapmisimdir. bizde soyle olurdu soyle yapardik böyle yapardik çok güzel gunlerdi hic unutmuyorum diye. sonra da ona sorarsin ona anlattirirsin. onun anilari yoksa beraber yaparız biz de dersin. biz cocugumuzu hic biseyden mahrum etmeyelim bilincli olsun falan dersin....
gerçekten çok güzel bi yuvaniz olur karşılıklı anlayışla. yeter ki biraz mucadele et. ve en önemlisi evliligini kocani benimse. basta ben de cok gurur yaptım ama benim evliligim benim kocam herseye de gurur yapmaya gerek yok