Eşim canımı sıkıyor ( bilgisayar oyunu )

Hanımlar konuyu açan kişi eşinin her boşlukta oynadığını yazmış. Üç günde bir iki-üç saatini bilgisayarda geçirmiyor yani, daha fazla oynuyor.
2-3 gun ara ile yazmis, yanlış okumuyorsam.
Oyleyse, evlenmeden once de bu adam oyun oynamaktan ne ariyor ne de buluşuyordur, evlendikten sonra cikmadi ya bu sorun, evlenmeseydi o zaman yani ne diyim

Eşinizin 2 3 güne bir kendi sevdiği şeyi yapması çok normal. Mesela siz evde değilken oyun oynaması neden rahatsız ediyor? Zaten yoksunuz. Evlisiniz diye her dakikayi birlikte gecireceksiniz diye bişey yok. Sizde o zamanlarda kendinize vakit ayırın sevdiğiniz şeyleri yapın.

Nöbet sistemli çalışıyor demişsiniz, evde olduğu süre zarfında oyunla vakit geçiyor yani 2 saat sizinleyse 10 saat pc başında mı ?

Nöbet sistemli çalışıyor demişsiniz, evde olduğu süre zarfında oyunla vakit geçiyor yani 2 saat sizinleyse 10 saat pc başında mı ?
Yok atıyorum nöbettten sabah geldi ya ben işte oluyorum öğle sonuna kadar o artık ben gelene kadar napıyorsa yapıyor %90 oyun oynuyor. Ben işten geliyorum yemek falan derken akşam oluyor bi iki saat yalandan benimle takılıp sonra çekinerek oyun oynamak istediğini söylüyor ama akşamları online oynuyor 9 gibi otursa 1 2 gibi anca kalkıyor

En az 3 diyeyim ilk aldıgı sıralar sabaha kadar oynuyordu
Gelişme var o zaman. Bizde işler söyle ilerliyor serbest zaman dilimimiz var sürekli dip dibe olmak ikimize de iyi gelmiyor onu farkettik.
Yemek ve çay faslından sonra en az 2 saat kimse kimseye karışmıyor eşim genelde PlayStation oynar, ben kendi sevdiğim şeyleri yaparım zaten hiç işimde bitmiyor :)
2 3 saat bence abartılacak bir saat değil. Sabaha kadar oynasa evet büyük bir sorundu.

Valla iyiymiş senin kocan gönlünü alıyor, benimki eve gelir gelmez üstünü bile değiştirmeden oyunun başına geçer benim yüzüme bile bakmadan, yalandan bir öper sonra hemen oyuna. Akşam yemeğini hazırlarım abartısız bir saat gelmez oyun bitmedi diye. Bazen sinirimden İnternetin kablosunu çekiyorum oynamasın diye bu sefer telefonundan bağlanıp yine oynuyor. Kızınca kavga çıkarınca da ne yapayım biraz rahatlamam lazım diyor. Bende gönlümü alsın biraz vakit geçirelim sonra oynasın istiyorum ama nafile. Yani demem o ki senin eşin yine iyiymiş.

Bence evinizde bir düzen oturtun. Yemekten sonra 2 saat eşinize müsade edin misal 6 7 gibi yemek faslı bittiyse saat 9'a kadar herkes kendi halinde takılsın. 9 gibi çay, film artık ne yapmaktan hoşlanıyorsanız onu yapın. Eşinizle bu durumu konuşun, kırıldığınız üzüldüğünüz noktaları açıkça ifade etmekten kaçınmayın. Orta yolu bulmak istediğinizi söyleyin. Anladığım kadarıyla eşiniz oyun için gözünüze baktığında sizde tepki vermiyorsunuz hal böyle olunca razı olduğunuzu düşünüyordur. Rahatsız olduğunuz konuları konuşun. Bu şekilde kendinizi çok yıpratırsınız.

Az ile yetinmek istemiyorum evliliğimin ilk zamanlarını bu şekilde çürütüp yok etmek istemiyorum çünkü illaki rutine binecek bazı şeyler 3 5 yıl sonra zaten ister istemez sürekli mıç mıç olmayacağız. Ama bu büyüyü erken bozdu inanın boşanmayı düşünüyorum ve asla çocuk istemiyorum sizin durumunuza da çok üzüldüm muhtemelen direkt boşardım. Siz kaç yıllık evlisiniz çocuk var mı?

Biz de daha 1 yıllık evliyiz ve hamileyim. Ama biraz da rahat bırakmak lazım erkekler kendi alanları olsun istiyor biraz da. Benimki biraz aşırıya kaçıyor evet gelir gelmez oyuna geçmesi canımı sıkıyor ama sonrasında birlikte film felan izleyebiliyoruz yada beni de oyununa dahil ediyor bende oynuyorum artık onunla ne yapayım mecbur. Bosanmayi hiç düşünmedim açıkçası bu sebeple yani

Normalde akşam dışarı çıkma huyum yoktur bu yıl ben de fırsat buldukça arkadaşlarımla kafeye gidiyorum o da tabi bilgisayar başına kendi kaybediyor haberi yok. Dediğiniz fikiri zamanında sundum kendisine hem de günde 3 saat demiştim ben çocuk değilim günde şu kadar saat oynayacağım belki o gün canım oynamak istemiyor dedi senin anlayacağın canım ne zaman isterse arkadaşlarım ne zaman ararsa o zaman oturacağım demeye getirdi …

Hiç çekilmez. Yani insan şehvette duymaz böyle birine. Sünepe gibi sürekli pc başında. Çocuk yapma ve otur konuş.

Bi tık ilerisi saatlerce sabaha kadar oynamak

Açıkçası biraz fevri davranıyorum ben tepem atıyor boşanıcam falan da diyorum kendine ama bi yandan da diyorum ki en azından dizimin dibinde kimle ne oynadığını biliyorum diyorum. Ama çocuk olursa işler değişir sen de doğum yapmadan konuş canım bu kadar oyunu bıraksın. Eşimin arkadaşlarından birinin 10 günlük bebeği oldu adam hâlâ online oyuna giriyor beraber oynuyorlar bunu ben bi farkettim işte o zaman dedim ki bundan çocuk falan yapılmaz ….

Benim arkadaşımın kocası da böyle. Bence tamamen gerizekali zaten, oyundan kafası pelte gibi olmuş. Ne sohbet edilir ne bir şey yapılır. Bekarken oynayan insanla oyun oynamayan evlenmemeli.

Aynen bence biraz daha sakin ol, ama çocuk olunca dediğin doğru, gerçi benim eşim de telefondan oynuyor bu arada oyun, bir kaç kere ben kızınca sildi ama sonra gerçekten yapacak bir şey bulamadı adam yükle tamam dedim bende artık ama çocuk olunca zaten vakti olmaz diye düşünüyorum ama biraz da rahatlamaya ihtiyaçları olabiliyor çünkü bizim gibi değiller. Biz konuşuyoruz onla bunla stresimizi atıyoruz erkekler öyle değil anlatamıyorlar stres atmak için kendilerine bisiler arıyorlar. En azından evde oynasınlar bir de dışarı bağımlısı olanlar da var.

Dayanamayıp bir yorum daha yapıcam erkekleri salin oynasın ne var bunda yazanlardan nasıl bir hayatı var çözemedim. Evde eşiniz sizden ayrı sanal bir dünya kuruyor kendine ve mümkünse başka odaya çekiliyor ya da kulaklıkla sizden soyutluyor kendini seslensiniz duymuyor bisey sorsanız oyun bitsin diyor hadi bir yere gidelim bir şey yapalım deyince oyun 1 saatte bitmez sen tek git veya yap diyor gelelim en önemli kısmına yeni evlenmişsiniz herkes çalışıyor zaten geçireceğiniz zaman kısıtlı onu da her fırsatta pc başında canavar öldürüp puan kazanmak için harcıyor ben de aynı sorunu yaşadım evliligimize de zarar verdi aramızdaki bağa da sjmdi oynamıyor ama korkuyorum yine bağımlı olucsk diye çünkü hiçbiri bağımlı olunduğunu kabul etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…