Eşim canımı sıkıyor ( bilgisayar oyunu )

Bu sebepten geçen hafta boşandım. Sakın çocuk yapmayın hatta boşanın.

Sen de çek bir sandalye onunla oyna. Birbirinizin hobilerine kendinizi de dahil ederseniz belki daha kolay atlatırsınız bu süreci. Hem birlikte oynarsanız birbirinizi beklersiniz.

Beni anlatmissiniz.27 yaşımda evlendim daha 3.ay bilgisayar aldırdı o günden beri de basindan kalkmiyor.cocuk olsun düzelir oynamaya vakti kalmaz dedim daha beter oldu evde ama evde yok gibi bişey.zamaninda tavrinizi koydunuz koydunuz sonra bağımlılığa dönüşüyor malesef.

Benim eşimde oynuyor. Hatta sevgiliyken deli gibi oynardı. Evliliğimizin ilk zamanları çok oynamazdi şimdilerde ben gönderiyorum çoğu zaman. Dışarı çıkarız alışveriş cafe evde birlikte telefondan aynı takımda olacağımız online oyun oynarız. Bir yerden sonra ben gönderirim git bilgisayar oyna diye o oynarken ben temizlik yaparım ya da telefon tv takılırım hiç bir şey bulamazsam yanına bir sandalye çeker oynarken onu izlerim. Evli olmamız yapışık ikiz olacağımız anlamına gelmiyor ikimizde insanız ikimizinde kendi alanı olup tek başına vakit geçirmeli. Çalışmak kolay değil bir yerden sonra bir şeylerle ilgilenip adamın kafasını boşaltması lazım. Eğer size vakit ayırıp ilgilenip geri kalan sürede oynuyorsa çokta abartılacak bir şey yok.

Sen de çek bir sandalye onunla oyna. Birbirinizin hobilerine kendinizi de dahil ederseniz belki daha kolay atlatırsınız bu süreci. Hem birlikte oynarsanız birbirinizi beklersiniz.
Ben bu kafayı anlamıyorum. Neden oynamak zorunda kadın? Sırf adam seviyor diye kadın neden oynasın? Adam neden oyunu bırakmasın mesela.
En saçma gördüğüm şey şu oyun oynamak. Hayattan kopuk, iletişim yok. Koca adam olmuş PC başında neymiş kafa boşaltıyormuş. Ya huu kafa boşaltacak şeyler yok mu? Eskinin insanları PC yokken vahh vahh nasıl kafa boşaltıyorlardı acaba?
Yazık günah ya.
Kesinlikle konu sahibi çocuk yapmamalı. Düzelmezse boşannalı.Çekilecek bir şey değil. Herkes illa dip dibe olmak zorunda mısın demiş. Ne alakası var. Dipdibe olmaktan. Zaten işte iken görmüyorsunuz. Eve geliyorsunuz onda da PC basina geçiyor.

evlenince ozel alani yok sayamazsiniz kizlar.. iki uc gun arayla kendini mutlu eden seyi yapmasi size batiyosa bence sizde problem var. mesela ben kitap okumaya bayilirim, bu benim ozel alanim ve esimin buna karismasina izin vermem. dotle don gibi hayat mi gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…