Merhaba arkadaşlar eşimle 1 buçuk yıllık evliyiz. Ne yaptı etti bilgisayarı aldırdı evde hiç bişeyi bilgisayara dikkat ettiği kadar etmez göz bebeği gibi bakar. Evlendikten bi kaç ay sonra aldı bilgisayarı çok dedim istemiyorum bilmem ney diye ama yine de aldı. Her gün olmasa da 2 gün arayla 3 gün arayla bilgisayarı açıp oyunor. Daha doğrusu şöyle diyim kendi nöbet sistemi çalışıyor bi gün varsa bi gün yok zaten . Evde olduğu zamanlarda da akşam yemeğini yedikten sonra fark ediyorum huzur batıyor yarım saat bi saat gönlümü eyliyor sonra gözümün içine bakıyor anlıyorum ki bilgisayara oturacak. Bunu 2 3 gün arayla yapıyor. Ben kalk oyna desem her gün oynayacak. Bu akşam oldu işte yemeği yedik biraz yürüyüş yaptık tatlı yapmıştım oh bi güzel onu da yedi çayla uyduruktan bişeyler açtı tv den baktı sarmıyor yüzüme bakıyor bi gözü saatte bilgisayar oynayacak ya. Kalktı işte bilgisayarda halen online oyun oynuyor 27 yaşındayız . Bu adamdan çocuk falan düşünmüyorum çünkü bunun oyun arkadaşlarından birinin 10 günlük bebeği oldu her akşam oyunda böyle bişey olabilir mi ya? Ben mi abartıyorum kızlar bi çare söyleyin . Ve en ufak boşluğunda oynuyor mesela ben evde yokum işte olayım o evde olsun muhakkak bilgisayarda oluyor hiçbir boşluğu kaçırmıyor gerçekten rahatsız oluyorum kaliteli zaman geçiremiyoruz artık boşanma fikrine yakın bakmaya başladım . Bi de diyorum gezmesi tozması yok öyle arkadaşlarıyla sadece evde bilgisayar oynuyor.