- 30 Ocak 2013
- 29.340
- 43.871
- 798
+1Adama gel
Calismiyor,dovuyor? O yuvayi dagitmak istememek ne kelime,basina gecirmelisiniz o adamin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1Adama gel
Calismiyor,dovuyor? O yuvayi dagitmak istememek ne kelime,basina gecirmelisiniz o adamin.
Ciddi olamazsınız bu yorumunuzdakadın çalışmak istemeyince hak oluyor hatta kadın çalışmasın deniyor da erkeklerin neden böyle bir hakkı yok onu çözemedim. burada çalışmak istemeyen kadın desteklenirken aynısını söyleyen erkek yerin dibine sokuluyor adeta. ciddi bir çifte standart problemimiz var. yani kadın kocasından para alınca yiyici, asalak olmuyor ama erkek aileden geçinmek isterse asalak filan oluyor.
garip huylarımız var gerçekten...
Ailenize çok üzüldüm. Kızları büyümüş evlenmiş. Ona bakmışlar ne güzel. Kızları şimdi bakılacak 2 boğaz daha getirmiş. Niye? Bu asalak adamdan boşanmıyor diye. Yemeyip yedirince marifet olmuyor. Evde yayılmış yatan bir babayı kimse istemez. Onu isteyen anneye de kimse aferin demez.Aynen ailem destekci ise girdigi zamanlarda gitmemeler başlıyor bu sefer
Peki bebeğe kim bakacak? Uyandırdın beni diye karısını döven koca mı? Ne olacak o bebek? Bebek bu kadar küçükken Bir tarafın çalışması lazım ya hani. Bu kişi kim olmalı sizce? Ortada çocuk olmasa konu sahibine iyice kızardım. Kendisi de çalışmıyor ama ailesine el açıyor diye ama şimdi ortada çifte standart var demenin sırası mı Ciddenkadın çalışmak istemeyince hak oluyor hatta kadın çalışmasın deniyor da erkeklerin neden böyle bir hakkı yok onu çözemedim. burada çalışmak istemeyen kadın desteklenirken aynısını söyleyen erkek yerin dibine sokuluyor adeta. ciddi bir çifte standart problemimiz var. yani kadın kocasından para alınca yiyici, asalak olmuyor ama erkek aileden geçinmek isterse asalak filan oluyor.
Burası kk olmasa bu yorumu bir bayanın yapacağına asla inanmamPeki bebeğe kim bakacak? Uyandırdın beni diye karısını döven koca mı? Ne olacak o bebek? Bebek bu kadar küçükken Bir tarafın çalışması lazım ya hani. Bu kişi kim olmalı sizce? Ortada çocuk olmasa konu sahibine iyice kızardım. Kendisi de çalışmıyor ama ailesine el açıyor diye ama şimdi ortada çifte standart var demenin sırası mı Cidden
Kadin çalışmak istemese bile bunu söylediğinde yine de evlenmek isteyen erkekler olur hatta çoğu erkek kendileri eşlerinin çalışmasını istemiyor. Ama çalışmayı sevmiyorum, istemiyorum diyen erkekle hangi kadın evlenir? Ben erkeklerin böyle bir hakları olduğunu düşünmüyorum bunun çifte standartla da ilgisi yok. İki taraf da çalışmayı sevmiyor diye çalışmasınlar o zaman madem, çocukları da olsun, hayatin gerçekleri var maddiyat olmadan evlilik yürümez. Akıl izan sınırlarını zorluyor yorumunuz.kadın çalışmak istemeyince hak oluyor hatta kadın çalışmasın deniyor da erkeklerin neden böyle bir hakkı yok onu çözemedim. burada çalışmak istemeyen kadın desteklenirken aynısını söyleyen erkek yerin dibine sokuluyor adeta. ciddi bir çifte standart problemimiz var. yani kadın kocasından para alınca yiyici, asalak olmuyor ama erkek aileden geçinmek isterse asalak filan oluyor.
Belli bir yaşa gelmiş 2 insansınız.aileniz neden size bakıyor?evlenmeye gelince yetişkin olan insanlar ,iş ev geçindirmeye gelince çocuk gibi ,birisi onlara baksın istiyor.aileniz yardım etmezse mecbur çalışır bile diyemeyeceğim çünkü belli bir yaşa kadar çalışmayan insanlar artık hayatta çalışmaz...eşiniz de böyle..evlenmesine önce de çalıştığını düşünmüyorum...ailenizin başına doyuracağı bir boğaz daha eklemişsiniz..pardon 2 boğaz (çocuğunuza da onlar bakıyordur)Aynen ailem destekci ise girdigi zamanlarda gitmemeler başlıyor bu sefer
kadın çalışmak istemeyince hak oluyor hatta kadın çalışmasın deniyor da erkeklerin neden böyle bir hakkı yok onu çözemedim. burada çalışmak istemeyen kadın desteklenirken aynısını söyleyen erkek yerin dibine sokuluyor adeta. ciddi bir çifte standart problemimiz var. yani kadın kocasından para alınca yiyici, asalak olmuyor ama erkek aileden geçinmek isterse asalak filan oluyor.
kadın çalışmak istemeyince hak oluyor hatta kadın çalışmasın deniyor da erkeklerin neden böyle bir hakkı yok onu çözemedim. burada çalışmak istemeyen kadın desteklenirken aynısını söyleyen erkek yerin dibine sokuluyor adeta. ciddi bir çifte standart problemimiz var. yani kadın kocasından para alınca yiyici, asalak olmuyor ama erkek aileden geçinmek isterse asalak filan oluyor.
erkeği çalışma zorunluluğu nereden geliyor? kadın isterse çalışır zorunluluğu yok diye kim öğretti size? böyle saçma kalıplarla tabii evliliklerinizde sorunlar yaşarsınız...Ciddi olamazsınız bu yorumunuzdakadın isterse çalışır zorunluluğu yok ama erkeğin var . Kendi ailesinden gelen yok hem çalışmayacak hem KV kp parası yiyecek öylemi .kadinda evdeki işlerini yapmasın bu mantıkla o zaman yemek bulaşık çocuk vs ne güzel geçim olurt .. konu sahibi madem size aileniz bakıyor onlara bir iyilik edin bir boğaz eksilsin nasıl olsa faydası yok zararı olmasın ailenize..
erkeklerin neden böyle bir hakları olmasın ki? ne alaka yani. akıl izan sınırları böyle saçma kalıplarla zorlanır. kadın ben çalışmam diyebiliyorsa erkek de diyebilir. yani biz çalışan kadınlar enayi değil mi zengin koca bulup parasını yemiyoruz diye..Kadin çalışmak istemese bile bunu söylediğinde yine de evlenmek isteyen erkekler olur hatta çoğu erkek kendileri eşlerinin çalışmasını istemiyor. Ama çalışmayı sevmiyorum, istemiyorum diyen erkekle hangi kadın evlenir? Ben erkeklerin böyle bir hakları olduğunu düşünmüyorum bunun çifte standartla da ilgisi yok. İki taraf da çalışmayı sevmiyor diye çalışmasınlar o zaman madem, çocukları da olsun, hayatin gerçekleri var maddiyat olmadan evlilik yürümez. Akıl izan sınırlarını zorluyor yorumunuz.
bizim kültürde kadın başlık parasıyla alınıp satılır da mal gibi onu da kabul eder miydiniz? babanız sizi zengin bir köy ağasına satmak istese buyur babacağım der miydin? işinize gelince kültürümüz dinimiz işinize gelmeyince aaa hangi devirdeyiz... kaç kadın bu kültür meselesi yüzünden zor durumda kaldı. dine gelirsen de aynı bazı dini bakışa göre evden dışarı adımını atmaman lazım ona uyuyor musun? işimize gelince dinimiz ama işimize gelmeyince yok sayarız. dikkatli olun derim.Fark su: Genelde böyle durumlarda is bölüsümü yapilir: Erkek gidip calisir, kadin genelinde evi cekip cevirir cocuklari büyütür ve böyle beraber ev idare edilir. Böyle bir adamla sizce bu mümkün mü? Bu adam calismak istemedigi gibi evi de idare etmez. Alismis yatmaya. Kadina siddet uyguluyor. Benim burda bir tanidigimin esi evde kaldi cocukla ve kadin calismaya gitti cünkü ona göre maasi daha yüksekti. Adam hem cocuga bakti hemde evi cekip cevirdi.
Bizim kültürde ve dinde kadinin calisma zorunlugu yoktur evet (bence her insan elinden geldigi kadar calismali), ama nerden baksan iki yetiskin insanin asalak gibi yasanmasi ayiplanir. Kendini idare edebilmedikleri yetmiyor üstüne cocuk yapiyorlar. Kadinin da dayak yedigi halde buna bir son vermeye niyeti yok.
işte her böyle görülen bilinen doğru mu? hiç sorgulamadan işinize geldi mi ne de güzel kabul ediyorsunuz bazı şeyleri..Konu nerden kadin erkek esitligine geldi yahu?
Kadinin calismasi zorunlu degildir.
Istegi ve ihtiyaclari ile dogru orantilidir ama erkek evine bakmalidir bu boyle bilindi, boyle goruldu, boyle devam ediyor..
Kucuk cocugu evde bakima muhtac kalsin tek basina, kadin gitsin evde bi tarafini buyuten kocaya ekmek getirsin? Rahatini bozdu diye dövsün utanmadan, Bi de aksam karilik beklesin? O da yetmezse babaciginin alin teri ile kazandigi parasini da yedirsin bos beles adama..
Yapabilen varsa beri gelsin alnindan opeyim.
tamam işte eli ayağı tutan sıkıntısı olmayan insan kadın erkek farketmez çalışmalı üretmeli ama kadına hak verip erkeğe vermemek olmaz kadınlara tepki geldiğini görüyoruz ama daha az ve hafif ama erkek ben evde oturacağım dedi mi bin tür hakaret ama kadın dedi mi pek anlayışlı davranılıyor. bir de eskilerden örnek veriliyor hop bitti. ne güzel iş..çalışmak istemeyen kadınlar da bayağı taşlanıyor burada son zamanlarda bir sürü konu açıldı çoğunluk kadının da çalışmasını savunur.
Ama bu konuda konu sahibi de çalışmıyor eşi de çalışmıyor hepimiz ne yiyip ne içtiklerini merak ettik sadece. Yoksa erkek evde çocuk bakıp evin düzenini sağlayacaksa evde oturabilir ama bu durumda yine biri eve para getirmeli.
tamam işte eli ayağı tutan sıkıntısı olmayan insan kadın erkek farketmez çalışmalı üretmeli ama kadına hak verip erkeğe vermemek olmaz kadınlara tepki geldiğini görüyoruz ama daha az ve hafif ama erkek ben evde oturacağım dedi mi bin tür hakaret ama kadın dedi mi pek anlayışlı davranılıyor. bir de eskilerden örnek veriliyor hop bitti. ne güzel iş..