- 3 Şubat 2018
- 25.552
- 110.011
- 598
erkeklerin neden böyle bir hakları olmasın ki? ne alaka yani. akıl izan sınırları böyle saçma kalıplarla zorlanır. kadın ben çalışmam diyebiliyorsa erkek de diyebilir. yani biz çalışan kadınlar enayi değil mi zengin koca bulup parasını yemiyoruz diye..
bizim kültürde kadın başlık parasıyla alınıp satılır da mal gibi onu da kabul eder miydiniz? babanız sizi zengin bir köy ağasına satmak istese buyur babacağım der miydin? işinize gelince kültürümüz dinimiz işinize gelmeyince aaa hangi devirdeyiz... kaç kadın bu kültür meselesi yüzünden zor durumda kaldı. dine gelirsen de aynı bazı dini bakışa göre evden dışarı adımını atmaman lazım ona uyuyor musun? işimize gelince dinimiz ama işimize gelmeyince yok sayarız. dikkatli olun derim.
Farkindaysaniz bende yukarda buna katilmadigimi yazdim. Bana göre sagligi yerinde olan herkes üretip eve katkida bulunmali. Ek olarak: benim geldigim yerde kadinlar baslik parasi karsiligi satilmaz. Böyle bir adet ne eskide vardi nede simdi. Demek ki kültürlerimiz farkli
![Woman shrugging :woman_shrugging: 🤷♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f937-2640.png)