Eşim çalışmayı sevmiyor

Kayinvalide tarafıyla da konuşmuyoruz cok soyledim fakat faydasiz
Cnm eğer ailen sana sahip çıkıyorsa git biraz ailende kal ve eşine de artık düzenli bir hayat kurmazsa bu evliliği bitireceğini ailenle beraber söyle, kararlı davran . Eğer gideceğin bir yer yoksa tavırlı dur kadınlık yapma sadece evinle ve çocuğunla ilgilen

Esas sorununuz eringeçliği değil.
Bilmem farkında mısınız?

Kuzenimde bu kafayla evlendi eşi çalışır sandı çalışmadı her gün bi yerden alacaklı aradı. kızın ailesi kiralarına faturalarına kadar ödedi üstüne bide çocuk yaptı. Bu durumda niye yaptın diyenlere sizin yanıtınızı verdi. Şimdi boşandılar adamım umru değil çocuk falan. Bazen insan naparsa kendine yapıyo başkasına gerek bile kalmıyor
Ben evladım için hiç pişman değilim ama boşanmaya düşünmüyor degilim

Cnm eğer ailen sana sahip çıkıyorsa git biraz ailende kal ve eşine de artık düzenli bir hayat kurmazsa bu evliliği bitireceğini ailenle beraber söyle, kararlı davran . Eğer gideceğin bir yer yoksa tavırlı dur kadınlık yapma sadece evinle ve çocuğunla ilgilen
Gidebileceğim ailem var ama ben hep yuvamı kurtarma peşindeyim Allah sonumuzu hayır etsin

Bacım yazık değilmi sana çocuğuna? Niye bu hayatı reva gördün kendine ? Ailen destekçiymiş zaten def et bu şiddet yanlısı amip kocayı ne olur 🤦🏼‍♀️

Merhabalar ben 2 yıllık evliyim 4 aylik bebeğim var eşim 2 yıllık evlilik hayqtimiz boyunca toplasanız 4 ay çalıştı.Yuvami dağıtmak istemiyorum fakat dayanacak gücüm kalmadı.Onu sabah işe kaldırdım diye bir kaç defa bana tokat tarzi vurmaya başladı.Bu zamana kadar hiç vurmasti.Aslinda çevre tarafından cok sevilen biri tek sorunumuz çalışmayı sevmemesi bana yardımcı olur musunuz lütfen COK YORULDUM.
Boşan

Gidebileceğim ailem var ama ben hep yuvamı kurtarma peşindeyim Allah sonumuzu hayır etsin
Bu şekilde yıpranırsın ancak , ailenle konuş deki beni idare edin biraz durayım düzelsin, ailende desin biz kızımızı el bebek gül bebek büyüttük sen evde sefil edesin diye değil

Ben hep anne olmak istedim sorunlar biter sandım hic pişman değilim emin olun yemiyorum yediriyor
Kusura bakmayın da siz de bencillik etmişsiniz. Perşembenin gelişi çarşambadan gelir hesabı böyle bir ortama çocuk getirmişsiniz üstelik yemedim yedirdim diykrsunuz. Sadece karnını doyurmakla olmuyor. Bu çocuk okula başlayacak birsürü masrafı olacak. Hepsini geçtim şimdiden size şiddet uygulama eğilimi olan bir ortamda çok da iyi bir psikolojiye sahip olmayacak. Size tavsiyem böyle bir adamdab ikinci bir çocık yapmayın. Aile büyüklerini araya sokun çalışmadığı takdirde boşanacağınızı net bir şekilde söyleyin.olmazsa da başınızın çaresine bakın.

Bir müddet ailenizin yaninda kalabilma sansiniz varmi ?
Eger calismazsan bir daha bu eve dönmem ve seni bosarim diye tehdit ederseniz, belki isin ciddiyetini daha iyi anlar.

Evli ve bir çocuk sahibi bir erkekse paşalar gibi sevmek zorunda çalışmayı. Çalışmayı sevmemek eşiniz için lüks. Evlenip, baba olduysa bunların sorumluluğunu almak zorunda. En baştan düşünecekti. Hele hele size şiddet uygulamaya kalkması..Neyse..
Herkesin sorduğu soruyu ben de sorayım: 2 sene boyunca, onun çalışmadığı dönemlerde geçiminizi nasıl sağladınız/sağlıyorsunuz? Ailelere durumu açıklayın, onlar bir çözüm üretir.

Durum böyle devam ederse, çocuğu aileye bırakıp işe girme şansınız var mı? Devam etmez bu böyle çünkü..

Evli ve bir çocuk sahibi bir erkekse paşalar gibi sevmek zorunda çalışmayı. Çalışmayı sevmemek eşiniz için lüks. Evlenip, baba olduysa bunların sorumluluğunu almak zorunda. En baştan düşünecekti. Hele hele size şiddet uygulamaya kalkması..Neyse..
Herkesin sorduğu soruyu ben de sorayım: 2 sene boyunca, onun çalışmadığı dönemlerde geçiminizi nasıl sağladınız/sağlıyorsunuz? Ailelere durumu açıklayın, onlar bir çözüm üretir.
Esimin ailesi hayatımızda yok zaten kayinvalidem hep sevmedi beni.Benim ailem hep destekçimiz oldu

Canım durumun zor ahkam kesmek istemiyorum ama evlenmeden önce çok uzun süreli ilişkim olmuştu adam tembeldi ve yalancıydı aradan seneler geçti adam hala aynıymış ortak arkadaşlardan duyum almıştım. Ben senelerce düzelir diye katlanmıştım salak gibi. Şu yaşımda öğrendiğim bir şey varsa bi insan bi kez hata yapar ancak ondan ders alıp kendini düzeltmiyorsa adam olmuyor malesef. Çevresi seviyor demişsiniz ama çevreye karşı bir sorumluluğu olmadığı için seviyorlar onu. Siz boşverin kimin sevip sevmediğini. Yazık günah bir de şiddet var. Adam hem suçlu hem güçlü. Kendinizi iyice yıpratmadan önlem alın. Adına yuvamı kurtarmak diyip kendinizi açmaza sokmayın

Merhabalar ben 2 yıllık evliyim 4 aylik bebeğim var eşim 2 yıllık evlilik hayqtimiz boyunca toplasanız 4 ay çalıştı.Yuvami dağıtmak istemiyorum fakat dayanacak gücüm kalmadı.Onu sabah işe kaldırdım diye bir kaç defa bana tokat tarzi vurmaya başladı.Bu zamana kadar hiç vurmasti.Aslinda çevre tarafından cok sevilen biri tek sorunumuz çalışmayı sevmemesi bana yardımcı olur musunuz lütfen COK YORULDUM.
Neden evlendiniz bu adamla. Evlenince sorumluluk sahibi olur dediniz çalışmadı, çocuk olunca çalışır dediniz çalışmadı. Adama ne kadar sorumluluk yükleseniz de DNA kodunda yok çalışmak.
Sümüğünüzü bile atmayacağınız adamları kendinize koca çocuklarınıza baba yapıyorsunuz. Burada bencil olan sizsiniz

Herkes işine aşık olduğu için çalışmıyor. İki kişi evleniyorsa ikisi de çalışmayı göze almalı. Bir de erkek çocuk yapıyorsa bir zahmet çalışmayı sevmese de çalışsın. Evliliğin ilk zamanları adamı anlamadın mı? Keşke hemen çocuk yapmasaydın. Bir de şiddet uyguluyor, işiniz zor

Back