- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.330
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sence tek sorunun sadece buysa Allah yardımcın olsun ne diyim. Git kendin çalış onada bak nolucakMerhabalar ben 2 yıllık evliyim 4 aylik bebeğim var eşim 2 yıllık evlilik hayqtimiz boyunca toplasanız 4 ay çalıştı.Yuvami dağıtmak istemiyorum fakat dayanacak gücüm kalmadı.Onu sabah işe kaldırdım diye bir kaç defa bana tokat tarzi vurmaya başladı.Bu zamana kadar hiç vurmasti.Aslinda çevre tarafından cok sevilen biri tek sorunumuz çalışmayı sevmemesi bana yardımcı olur musunuz lütfen COK YORULDUM.
O çocuk acaba ne hissedecek aklı erince böyle bir baba böyle bir aileye sahip olduğu için? Size el kaldıran adam ona vurmayacak mı ileride? Arkadaşları bolluk içinde yaşarken o dededen gelen üç kuruşa talim ettiği için üzülmeyecek mi? Siz pişman değilsiniz de çocuk???? Büyük bencillik bu. Anne olmak istedim oldum, beş para etmez bir adamı da baba yaptım, çocuğumu bu hayata mahkum ettim. Yazık...Ben evladım için hiç pişman değilim ama boşanmaya düşünmüyor degilim
Yazık ailene.Esimin ailesi hayatımızda yok zaten kayinvalidem hep sevmedi beni.Benim ailem hep destekçimiz oldu
daha büyümemişAile desteği ve arar ara ise girip çalıştığı paralarla
Aile desteği ve arar ara ise girip çalıştığı paralarla
Ben hep anne olmak istedim sorunlar biter sandım hic pişman değilim emin olun yemiyorum yediriyor
Bir kere asla böyle birşey kabul edilemez. Eşinizin ailesi ile konulmalısınız olmazsa da bir ömür bu şekilde geçmez bence.. Tokat atmaya başladı demişsiniz bu da asla kabul edilir değil ben ne diyeceğimi bilemedim. Siz acilen eşinizin anne babasına durumu anlatın bence.Merhabalar ben 2 yıllık evliyim 4 aylik bebeğim var eşim 2 yıllık evlilik hayqtimiz boyunca toplasanız 4 ay çalıştı.Yuvami dağıtmak istemiyorum fakat dayanacak gücüm kalmadı.Onu sabah işe kaldırdım diye bir kaç defa bana tokat tarzi vurmaya başladı.Bu zamana kadar hiç vurmasti.Aslinda çevre tarafından cok sevilen biri tek sorunumuz çalışmayı sevmemesi bana yardımcı olur musunuz lütfen COK YORULDUM.
Doğmuş çocuğun üzerine de çok konuşmak istemiyorum ama sizin istemeniz tek başına istemeniz yeterli mi çocuk için?Ben hep anne olmak istedim sorunlar biter sandım hic pişman değilim emin olun yemiyorum yediriyor
Muhtemelen 20’li yaşların başında ikisi de. Geç kalmış gibi çocuk yapmalarından bunu çıkarabiliriz.ben bir de eşinin yaşını merak ettim
pandemi öncesi bir arkadaş anlatmıştı
işe giriyorlarmış sonra da son model telefon parasını biriktirip çıkıyorlarmış işten
evde aile ile yaşıyor zaten kimse bir şey demiyor yeme içme evden ne gereği var çalışmaya
ihtiyaç olunca iki üç ay girip para kazanıp hayata devam ediyorlarmış
konu sahibinin eşi hataen arada evlenip baba olmuş gibi
çevremde de var çalışırsam şu kadar maaş alırım, ayrı ev kuracağım, eşya alacağım şu kadara da birikime koysam hiç param kalmaz ben en iyisi çalışmayayım diyen ailesi ile yaşayan
biz ki safmışız, son 5 TL yi bölüşüp yol parası yapıp işe gittiğimiz zamanları bilirim