- 15 Haziran 2022
- 835
- 761
-
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
O kadar zor değil ama biraz sorumluluk istiyor ve ben işe gidip gelmeyi hiç sevmedimİşiniz zor bir iş mi? Bende işe başladığımda 2 yaşındaydı işe geri dönünce kızgın kumdan denize atlamış gibiydim o derece bunalmıştım çalışmak bana daha iyi geliyor
Oh yalnız değilmişimİşiniz zor bir iş mi? Bende işe başladığımda 2 yaşındaydı işe geri dönünce kızgın kumdan denize atlamış gibiydim o derece bunalmıştım çalışmak bana daha iyi geliyor
Tercih meselesi tabi benim kendi annem baktığı ve yakın oturduğumuz için işe dönerken içim rahattı.O kadar zor değil ama biraz sorumluluk istiyor ve ben işe gidip gelmeyi hiç sevmedim
İnsanlara sorsan vicdansjz anne kategorisine giriyorsunOh yalnız değilmişim
Sus susİnsanlara sorsan vicdansjz anne kategorisine giriyorsun
2,5 sene sonra işe başladım. Yüksek lisans yaptım sonra oradan umutsuz olunca ben kpssye hazırlanmaya karar verdim , baskı yapmıyodu hiçEvlendikten sonra memur oldunuz o zaman.
Kaç yıl sonra mesala?
O dönem çalışmazken baski yapti mi?
Memur olacağınızı tahmin ediyor muydu?
Bebeğim herkese gülüyor ve birine gidince beni aramadığı için eşim bakıcıyla çok rahat olacağını iddia ediyorBebek gelişimi sürecinde anneye muhtaçtır. Çocuk gelisimci olarak Çalışmamanizi öneririm .
Suan borca vs mi girdiniZ?2,5 sene sonra işe başladım. Yüksek lisans yaptım sonra oradan umutsuz olunca ben kpssye hazırlanmaya karar verdim , baskı yapmıyodu hiç
Borcumuz yok, ben işe girince birikim yapmaya başlamıştıkSuan borca vs mi girdiniZ?
Burada biraz daha uygun ücretler ama maaşın yarısına yakını gidiyor zatenBakıcı parasından arta kalan maaşınız çalışmaya değecek miktarda mı? Bence imkan oldukça 2 yaşına kadar annesiyle büyümeli her bebek
2 yaşına kadar seninle olması daha güzel. Ama maddi anlamda zorlanirsaniz yapacak bir şey yok.Bebeğim 1 yaşına geldi. Bende ara sıra bakıcı konusunu açıyordum ama isteksizdim de yani 2 yaşına kadar bekleyim diyordum her zaman. Memurum ücretsiz izin hakkım var.
Durumumuz geçinecek ama hiç birikim yapamayacak kadar.
Geçen eşim bakıcı da bakmadın hiç dedi. Ben de bakıcı benim yerimi tutar mı dedim. Ne alaka ben onu mu diyorum yapan nasıl yapıyor bazı bakıcılar çok iyi de çıkıyor dedi. Kendi çıkıştı benim yerimi tutar mı lafıma saçmalama onu demedim tabiki sen annesisin diye çıkışıyor sonra da kapat konuyu dedi.
biz evlendiğimizde ben çalışmıyordum eşim de ister çalış ister çalışma benim için önemli değil diyordu, bebeğimiz olduğunda da aynı şekilde sana bırakıyorum diyordu ama çalışmamdan yanaydı. Şimdi de sinirlendim benim dediğim lafta ne var da kızıyor böyle