Bu nedir yahu. Bazı ailelerin kızının eve oturmasına garezi var gerçekten. Ne var evde dursan evlatlarısın. Eşinden kurtul, biraz aile evinde sık dişini. Engelli kadrosundan bir iş bul derim ben.boşanıp gel seni başkasıyla evlendiririz
Hepsine sinirliyim maalesefSizi maaşınız kesilince zorla evlendiren şu an evlilik birliği içerisindeyken eşiniz çalışmıyor diye boşan gel başkasıyla evlendiririz diyen ailene daha çok öfke duy .
Eşine çalışmıyor diye de öfke duy
Eşinin annesine de duy ama kendi ailenin bu söylemleri sinirlerimi hoplattı .
Yapsam bile zorla yapıyorum sürekli dinlenmem gerekiyor günlere yayarak yapıyorum hem doğuştan hastalıklarım var hemde şimdi stres yüzünden fibromiyalji çıktı bende artık ev işlerini bile zor yapıyorumYemek ve temizlik yapabilen biriyseniz neden çalışamayasiniz ki?
Bir anda engel oranımı düşürdüler raporu kestiler başvurdum tekrar ama olmadıEngelli raporun/maaşın neden kesilmişti?
Ailem istemiyor babam önceden de hep psikolojik baskı yapardı evden gitmem icin fazlalıksın bir işe yaramıyorsun diye eve para getirmedigim sürece ailem istemiyor beni paran varsa iyisin onlara göre yemek veya ev işi yapmak yetmiyor engelli maaşım varken iyiydim sadeceAllah yardım etsin, ailenin durumu nasıl neden evde onlarla yaşamanı istemiyorlar durumları mı yok, ben sizle yaşayım evde iş yemeğe yardımcı olurum ve desen, bunları demeden de almaları gerekir ama ne bileyim ailenden de bsy anlamadım
Bir anda engel oranımı düşürdüler raporu kestiler başvurdum tekrar ama olmadı
Maalesef öyleler herkes aile olamıyor çok teşekkür ederimYanlış anlamayın bu adam çalışmayan biri ise engelli ve çalışamayan biri ile neden evlenmiş? Sonuçta kadın çalışsın ben yerim kafasında olması lazım ama bu da yok. Ne demişler anne çocuğun ilk öğretmenidir. Annesi şaka gibi bir kadın.
Senin ailen senin baş düşmanın. İnsan engelli evladı sırf başından def olsun diye evlendirir mi? Bu nasıl vicdan ? Onu da geçtim. Hem düzenlir diye işsiz güçsüz avare bir adamla evlendiriyorlar bakıyorlar ki değişen bir şey yok bu sefer başkasına veririz diyorlar. Seni kendilerine yük görmüşler. Allah ıslah eylesin. Size de yardım etsin.
Doğuştan yemek borumda darlık var bir sürü ameliyat oldum ama tam olarak iyileşemedim normal insanlar gibi katı yiyecek yiyemiyorum hemde gelişim geriliğim var yetersiz beslendigim için çabucak yoruluyorum sürekli sıvı şeyler yemek zorundayım önceden zaten midemden tüple besleniyordum şimdide üstüne birde fibromiyalji çıktı bendeEngel durumunuz ne?
Hepsine sinirliyim maalesef
Yapsam bile zorla yapıyorum sürekli dinlenmem gerekiyor günlere yayarak yapıyorum hem doğuştan hastalıklarım var hemde şimdi stres yüzünden fibromiyalji çıktı bende artık ev işlerini bile zor yapıyorum
Bunları yapıyorsanız, çalışmaya da fırsat bulabilirsiniz. Umudunuzu kesmeyin. Kocanız berbat ama zarar verecek gibi durmuyor, belki kendi şehrinizde okul/kurs bakarsınız ya da kpss için hazırlanırsınız. Sonra bırakırsınız belki adamı. Zaten aşk falan açıkça yok. Ailenizden de hayır yok. Yarın ne olacağını belli değil, mecbur dik durmaya alışacaksınız.yanında durup yemeğini temizliğini yapsan yeter diyo