Eşim çalış diye baskı yapıyor napmam lazım

Ya bakın şuan herkesin dediği gibi ayrılsam tek başına bı hayat kurmak asgarî ücretle mümkün mu ? Gidebilcegim bı aile evi yok . Mecbur ev tutmak zorunda kalicam kiralari az çok hepimiz biliyoruz
Bu adamla yaşamaktan iyidir , 1+1 ev bulup kıt kanaat yaşarım daha iyi, iğrenç yaşlı bir adamın seks kölesi olmaktan iyidir , sen daha 23 yaşındasın 😣 o pislik adam seni her anlamda kullanmak istiyor maddi manevi , buna izin verme ...

Ben zengin olsun diye secmedim ki en azından bana düzgünce sahip çıkan birisi olsun istedim hayatımda
Kimsenin sana sahip çıkmasına gerek yok , kendi başına ayakta kalmaya çalışan binlerce kadın, genç kız var , kolay yolu seçmişsin anladım da 46 yaşındaki adama da gitmezsin beeee, ah be kızım ne yaptın sen ...

50 yaşına kadar dokunulamadığı için, eşi o zmana ölmüş olur rahat rahat parasını yer %30 devlet katkısıyla.

İstatistikler genç kadınlarla evlenen adamların diğer erkeklerlere göre çok daha uzun yaşadığını, onlarla evlenen genç kadınların ise daha erken çöktüğünü söylüyor. Yani sizin dediğiniz gibi adamın ölümün beklemek kendi ayağına kurşun sıkmaktan başka bir işe yaramayacak.
Ayrıca konu sahibini en güzel yılları getikten sonra bu adam ölse ne olur ölmese ne.

Allah annenin iki cihanda da belasını versin , çok üzüldüm inan , lütfen lütfen boşan o baban yaşındaki pislik heriften , daha iyi bir hayatın olabilir...

Yanlış mı anladım bilmiyorum, sanırım annesi, konu sahibini kocası ile beraber evden koymuş. Ve kovduğu o evde konu sahibinin de payı varmış. Eğer o ev ölmüş babasına ait ise konu sahibi hemen gidip dava açmalı.

Son düzenleme:
Yanlış mı anladım bilmiyorum, sanırım annesi, konu sahibinin kocası ile beraber evden koymuş. Ve kovduğu o evde konu sahibinin de payı varmış. Eğer o ev ölmüş babasına ait ise konun sahibi hemen gidip dava açmalı.
Konu sahibi bunu ayrılmadan yaparsa adam elinde avucunda ne varsa alır konu sahibine de sapı kalır.

Öncelikle herkese merhabalar ben 23 yaşındayım evliyim çocuğumuz yok eşim benden yaşça büyük 46 yaşında güzel bı evliliğimiz vardı . Taksi şoförü kendi aracı küçük bı şehirde yaşıyoruz zaten ev kiramiz 8 bin . Neyse arkadaşlar son zamanlarda bana sürekli çalış diye baskı yapıyor . Git çaycılık yap garsonluk yap diye üstüme geliyor . Ben tabikide çalışmaktan gocunan utanan bı insan asla olmadım kasiyerlik garsonluk yaptım ( evlenmeden önce ) ama şuan aramızda yaş farkı olduğu için açık ve net belki tepki cekicem ama çalışmaya sıcak bakmıyorum . Tabikide yaş farkını bilerek ve severek evlendim ama çevrem akrabalarım kaç yaşında adamla evlendi hala garsonluk yapıyor demesinler istiyorum . Anlatabildimmi bilmiyorum ama . Yani aslında baktığımda çok harcaması olan bı kadın değilim . Sizce ne yapmam lazım belki benden yaşı büyükler vardır bana bı akıl verirseniz çok sevinirim iyi günler diliyorum hepinize
Yani bu kafa yapsındaysanız durumu daha iyi biriyle evlenebilirdiniz mesela.

Yanlış mı anladım bilmiyorum, sanırım annesi, konu sahibini kocası ile beraber evden koymuş. Ve kovduğu o evde konu sahibinin de payı varmış. Eğer o ev ölmüş babasına ait ise konu sahibi hemen gidip dava açmalı.
Bence de miras davası açarsa kazanma şansı var , denenmeye değer...

Tamam ama bı insanın üstüne bu kadarda gelinmez ki yorumlarda kimseye kötü bişi demedim ki
Ahhhh daha çocuksun ya , buradaki kadınlar aklın başına gelsin diye bu yorumları yapıyorlar. Yoksa biz zaten kendi ayaklarımız üzerinde duruyoruz. Sen yorumlara kızma ve üzerinde düşün.Hayatının kontrolü sende olsun ancak bu şekilde güçlü olabilirsin.

Calismalisin sevgili konu sahibi.yarin obur gun basini taslara vurmamak icin calismalisin.gozun acilip aklin basina geldiginde yaninda bir dedeyle karsilasacaksin cunku.
Erkeklerdeki bu cesareti de anlamiyorum orasi da ayri konu.

Öncelikle herkese merhabalar ben 23 yaşındayım evliyim çocuğumuz yok eşim benden yaşça büyük 46 yaşında güzel bı evliliğimiz vardı . Taksi şoförü kendi aracı küçük bı şehirde yaşıyoruz zaten ev kiramiz 8 bin . Neyse arkadaşlar son zamanlarda bana sürekli çalış diye baskı yapıyor . Git çaycılık yap garsonluk yap diye üstüme geliyor . Ben tabikide çalışmaktan gocunan utanan bı insan asla olmadım kasiyerlik garsonluk yaptım ( evlenmeden önce ) ama şuan aramızda yaş farkı olduğu için açık ve net belki tepki cekicem ama çalışmaya sıcak bakmıyorum . Tabikide yaş farkını bilerek ve severek evlendim ama çevrem akrabalarım kaç yaşında adamla evlendi hala garsonluk yapıyor demesinler istiyorum . Anlatabildimmi bilmiyorum ama . Yani aslında baktığımda çok harcaması olan bı kadın değilim . Sizce ne yapmam lazım belki benden yaşı büyükler vardır bana bı akıl verirseniz çok sevinirim iyi günler diliyorum hepinize
Eyer seviyorsan mecburen çalışacaksın ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin kardeş ( maddi durum yetmiyordur belki karşılıyorsaniz yetemiyorsa ondan çalış diyordur )

insan 46 yaşında biriyle evleniyorsa zengindir , hem fakir hem yaşlı . neyi vardı bu adamın yaşıntlarındada bulurdun

Çok gençsin. Hayatını bu şekilde heba etme. Evden kurtulmak için karşına çıkan ilk kaleye sığınmışsın ama sığındığın kalenin bekçisi olacaksın.
kendine layık gördüğün hayat bu mu gerçekten?
Acilen planını yap. Henüz hiç bir şey kaçmış değil. İyi bir meslek edinmeye bak öncelikle. Sonra da boşan. Kendine güzel bir hayat kurmanı diliyorum.

Çok güzel talepte bulunmuşta bence her erkek gibi şunu unutuyor . Temizlik, yemek bütün ev işlerini artık o da yapacak. Biliyor değil mi ? Hiç sanmıyorum . Yapacak değil mi ? Yine hiç sanmıyorum . Ucundan tutar . Belki . Sonra, “Allah razı olsun kocam yardım ediyor “ olur . Bütün işleri ortak yapması gerekirken . Tabağını kaldırıldı diye alkışlanıyorlar .
çalışmalısın diyenler olmuş anlıyorum haklısınız ama bir de şöyle düşünün . Çalışınca para konu sahibinde kalacak sanki . Adam niye bu kadar ısrarla istiyor zannediyorsunuz . Parayı harcayacak
Mesleği garsonluk , başı sıkışırsa her zaman sektörde iş bulabilir . Şimdi şart değil .

Amcanızla iletişime geçin en azından bağışladığı ev de şart koşmuştur sizle alakalı annenizde kocasıyla kiraya çıksın evinize geçme durumunuz olursa minnetiniz olmaz ya gerçekten sizi çok ezmişler ezmek olarak pasifleştirmişler kurtuluş olarak evlenmişsiniz ama eşiniz de çalış baskısı çok saçma bir abla tavsiyesi bu adamdan çocuk yapmayın kazandığı ile evi geçindirmiyorsa çocuğunuza nasıl yol çizecek. Umarım 🙏 silkelenip kendinize gelirsiniz diğer arkadaşların bazılarını okudum üvey baba babasızlık vs durumlarınız ile empati yapabiliyorum biz hiç annemin eşiyle bir araya gelmedik dedem amcamlar vardı o durumda bile evlilik kurtuluş gibi geldi sevdiğimiz insanlarla doğru evlilik yaptık kardeşimle ama yaş olarak 21 erkendi şuan ki mantığım ile üniversite biter bitmez asla evlenmezdim doğru kişi de olsa yaşanacak kendi ayaklarım üzerinde bir 5/6 sene yaşamak isterdim bana da evlilik kurtuluş gözükmüştü size de öyle olmuş ama karşınızda ki doğru kişi değil gibi üzgünüm 😔

Dünyanın binbir türlü hali var, herşeyden önce kendi geleceğiniz/emekliliğiniz için çalışmalısınız

X