Eşim boşanmak istiyor

Sevgi de olsun diyen biriyse belki sadece konuşmak olmasını istediğin şeyleri söylemek yerine ikiniz beraber belki onun sevdiği uğraşları yapsaydınız, sadece ikiniz sinemaya gidip yemek yeseydiniz, sanki eski günlerdeki gibi bir zaman geçirseydiniz bunları denediniz mi? Her şey bittiyse artık boşanma zorunluysa bilemeyiz ama eşiniz boşanmayı tekrar evlenmek için istiyor.. Çocukları da size bırakacakmış..
Aslında arada dışarı çıkıp yemek yada çaya gidelim diyor. Gidiyorum. Ama nedense olmadık şeylerden Tartışma çıkıyor. Çok agresif. Bunu da aramızda cinsellik olmamasına bağlıyor. Bak diyorum güzel vakit geçirebileceğimiz birşeyler yapalım gülelim eğlenelim. Rahatlayalım.. Gidiyoruz biyere hep elinde telefon. Yüzüme bakmıyo dinlemiyo. Kızıncada sen anlat ben dinliyorum diyo. Yada Ufacık meseleyi büyütüyo. Anlayacağın kopmuşuz aslında.

valla oturun konuşun etraflıca...karar sizin...
Sürekli konuşmaya, anlatmaya, farkettirmeye çalışıyorum. Hani siz bin yaparsınız o zorla bir kere yapmıştır bir işi. Ama o da sizin kadar yorulmuş emek sarfetmiş olur. Bu durumda o çok iyi ben Kıymet bilmeyen oluyorum. Hep o haklı.
Dün de evet dedi sana çok haksızlık ettim ama zamanı geri alamam dedi. Senin biten duygularımda geri getiremem dedi.

Öyle yada böyle her konuşmanın sonunda ya eskisi gibi ol yada boşanalım diyor

Aslında arada dışarı çıkıp yemek yada çaya gidelim diyor. Gidiyorum. Ama nedense olmadık şeylerden Tartışma çıkıyor. Çok agresif. Bunu da aramızda cinsellik olmamasına bağlıyor. Bak diyorum güzel vakit geçirebileceğimiz birşeyler yapalım gülelim eğlenelim. Rahatlayalım.. Gidiyoruz biyere hep elinde telefon. Yüzüme bakmıyo dinlemiyo. Kızıncada sen anlat ben dinliyorum diyo. Yada Ufacık meseleyi büyütüyo. Anlayacağın kopmuşuz aslında.

Bir gün sen de, sevgi de olsun diyordun ya, bu gün sadece ikimiz bir yerde yemek yiyelim, telefonları kapatalım, sinemaya gidelim.. bunun gibi onun sevebileceği şeyler de olabilir.. Sen de şu bu diye konuşma özel bir gün gibi bişey yapın diyorum. 14 yıllık evlilikte böyle bir gün yapılabilir..

Bir gün sen de, sevgi de olsun diyordun ya, bu gün sadece ikimiz bir yerde yemek yiyelim, telefonları kapatalım, sinemaya gidelim.. bunun gibi onun sevebileceği şeyler de olabilir.. Sen de şu bu diye konuşma özel bir gün gibi bişey yapın diyorum. 14 yıllık evlilikte böyle bir gün yapılabilir..
Adamın Senelerdir güzel vakitten anladığı cinsellik.
Ama söz deneyeceğim Çocuklarım için..

• Beğen
Reactions: mb1
Cinsellik erkekler için çok önemli.. Bak cinsel sorunlar yüzünden, cinsellik yok diye boşanan hem kadın ve erkek var..
Kabul tabiki cinsellik önemli. Eşim Senelerdir sadece cinsellik istediğinde bana iyi davranan bir adam. Onun dışında sürekli eleştiren azarlayan aşağılayan bir adam. Bana değer verdiğini hissettiren en ufak bir hareketi yok Senelerdir. Ben kendimi eşya gibi hissetmekten bıktım usandım. Cinsellik bu nedenle bitti.

Çocuklar şu an babaanne ve anneanne yanında dönüşümlü bakıyolar. Okullar açıldığında gelecekler. Akşam geç çıkıyorum işten. Hafta sonu da mesaim var. Idare etmem çok zor. Ayrıca eşim ayrı ile tayin istemeyi düşünüyor boşanınca. Aynı ilde olmaya dayanamazmış

Böyle söyleyen erkek seviyordur.
Erkeklerin cogu böyle gercekten. Tabi siz benden cok daha tecrubeli siniz. O kadar yil evlilik ve iki cocuk ama yazmam gerektigini dusundum bir an

Böyle söyleyen erkek seviyordur.
Erkeklerin cogu böyle gercekten. Tabi siz benden cok daha tecrubeli siniz. O kadar yil evlilik ve iki cocuk ama yazmam gerektigini dusundum bir an
Seven insan sevdiğinin üzülmesine dayanamaz. Sevdiğini en azından zor gününüzde hissedebilmeni gerek. Insan sevdiğine karşı acımasız vicdansız olabilirmi. Bilmiyorum. Benim ona hiç güvenim kalmadı. Beni çok üzdü.

Seven insan sevdiğinin üzülmesine dayanamaz. Sevdiğini en azından zor gününüzde hissedebilmeni gerek. Insan sevdiğine karşı acımasız vicdansız olabilirmi. Bilmiyorum. Benim ona hiç güvenim kalmadı. Beni çok üzdü.

Düşünüyorum ve bulamıyorum. Galiba kendisininde söylediği gibi karı kız yok içki yok kumar yok. Daha ne isterki bir kadın!!!
Niye bu kadar bos vermis, niye hic caba harcamiyor. Ona ulasamadiginizi hissediyoe musunuz konusurken.
Allah erkeklere akil fikir versin
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah...

Beş sevgi dili kitabını okuyun evliliğiniz mutlaka düzelecektir.
Çünkü evliliklerde tek taraf suçlu değildir hiçbir zaman.
Mutlaka sizin şikayet ettiğiniz konular gibi onunda şikayetçi olduğu konular vardır.
Yapmasını istediğiniz herşeyi yapan ancak sizi altadan bir eşiniz olsa daha mı iyi olurdu.
14 sene uzun bir süre ayrılırsanız sizde çok acı çekersiniz bence sizde eşinizi seviyor ve bu yüzden onu en sevdiği şeyle cezalandırıp yola getirmeye çalışmışsınız.
Bu size bu sorunlarınızı mumla aratacak sorunlar olarak geri dönebilir.
Bence mutlaka bu kitabı birlikte okuyun ve eminim bana geri dönüp teşekkür edeceksiniz.

Niye bu kadar bos vermis, niye hic caba harcamiyor. Ona ulasamadiginizi hissediyoe musunuz konusurken.
Allah erkeklere akil fikir versin
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah...
Ulaşamıyorum evet çok güzel ifade etmişsiniz. Sanki ben ben tek Başıma yaşamışım gibi bunca yılı. aynı evde ama hiç Paylaşımsız yaşamışız. Herkes kendi dünyasındaymış. Ben o kadar kaptırmışımki çocuklara işe eve...
Eşimin de sadece Varlığı yeter diyordum.
Ama bir yere kadar yetiyormuş

Başlık garip olmuş.

Bence siz boşanmak istemelisşniz.

Adam çaba göstermediğini size dayandığını bile kabul etmiş.
Bu kadar yıl hiç düşünmek istemedim. Ama Şu an bilemiyorum. Yaş 38. Insan zamanla kapris, naz, çocukluk çekemez oluyor. Ben hep mutsuz mu olucam demeye başlıyorsunuz. Beni sevmeyen bir insan beni haketmiyor demektir. O kadar Çok üzdü ki beni. Hayatıma daha fazla hükmetmesini istemiyorum

Adam düzeleceğim diye ümit verse, ömrünüzden birkaç yıl daha çalsa daha mı iyi?

Hem bıktım diyorsunuz, hem de adam boşanmak istediği halde siz istemiyorsunuz...

Beş sevgi dili kitabını okuyun evliliğiniz mutlaka düzelecektir.
Çünkü evliliklerde tek taraf suçlu değildir hiçbir zaman.
Mutlaka sizin şikayet ettiğiniz konular gibi onunda şikayetçi olduğu konular vardır.
Yapmasını istediğiniz herşeyi yapan ancak sizi altadan bir eşiniz olsa daha mı iyi olurdu.
14 sene uzun bir süre ayrılırsanız sizde çok acı çekersiniz bence sizde eşinizi seviyor ve bu yüzden onu en sevdiği şeyle cezalandırıp yola getirmeye çalışmışsınız.
Bu size bu sorunlarınızı mumla aratacak sorunlar olarak geri dönebilir.
Bence mutlaka bu kitabı birlikte okuyun ve eminim bana geri dönüp teşekkür edeceksiniz.
Keşke böyle bir mucize olsa. Evliliğin ve çocukların sorumluluğunu taşımaktan yorulduğum için şu an Boşanmak istiyor eşim. Ucundan tutayım yada benim tükendiğimi, düştüğümü gördüğü halde yardım edip kaldırayım demeyi düşünemeyen bir insan. Bilmiyorum nasıl olacak kurtulacak bu evlilik.

Bahsettiğiniz kitap bende vardı buldum yarın okuyacağım. Sonra eşimle de Okumayı denicem. İnşallah Dediğiniz gibi olur bakış açılarımız değişir.

Sonucu bildiririm. Teşekkürler

Keşke böyle bir mucize olsa. Evliliğin ve çocukların sorumluluğunu taşımaktan yorulduğum için şu an Boşanmak istiyor eşim. Ucundan tutayım yada benim tükendiğimi, düştüğümü gördüğü halde yardım edip kaldırayım demeyi düşünemeyen bir insan. Bilmiyorum nasıl olacak kurtulacak bu evlilik.

Bahsettiğiniz kitap bende vardı buldum yarın okuyacağım. Sonra eşimle de Okumayı denicem. İnşallah Dediğiniz gibi olur bakış açılarımız değişir.

Sonucu bildiririm. Teşekkürler
Çok emek vermişsiniz onca yıl geçmiş çocuklarınızında artık ergenliğe geçeceği dönemler yaklaşmış.
Başında babaları olması çok iyi olur.
Nerdeyse % 99 erkeklerin hepsi eşiniz gibi.
Çok nadir gördüm eşine yardımcı yükünü azaltan erkek.
Umarım kitabın faydası olur başta annem olmak üzere çok kişiye tavsiye edip hediye ettiğim bir kitaptır.
Gary Chapman ın diğer kitaplarıda o denli güzel

Adam düzeleceğim diye ümit verse, ömrünüzden birkaç yıl daha çalsa daha mı iyi?

Hem bıktım diyorsunuz, hem de adam boşanmak istediği halde siz istemiyorsunuz...
Evet bıktım hemde düzelmesini Bile istemeyecek kadar. Daha önce Bahsettiğim gibi şu an Doğu ilindeyim terör var. Iki sene kaldı bitmesine zorunlu görevimizin. Çok geç saatlere kadar mesai yapmak zorundayım ve çocuklar sahipsiz kalır. Burada evde yanlız bırakmak bile imkansız. Çocuklar için iki sene sabretmesini istiyorum ama o hayatını yaşamak istiyor

Çok emek vermişsiniz onca yıl geçmiş çocuklarınızında artık ergenliğe geçeceği dönemler yaklaşmış.
Başında babaları olması çok iyi olur.
Nerdeyse % 99 erkeklerin hepsi eşiniz gibi.
Çok nadir gördüm eşine yardımcı yükünü azaltan erkek.
Umarım kitabın faydası olur başta annem olmak üzere çok kişiye tavsiye edip hediye ettiğim bir kitaptır.
Gary Chapman ın diğer kitaplarıda o denli güzel
İnşallah eşimde de yararı olur. Yoksa çok zor şu an benim için. Tabi Ona da zor. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah

X