Haklarını alırsın zatenHaklısınız. Evet isticem zaten alıcam evi ve arabaların yarısını.
Her iki taraf kabullenince napsın hakimBen böyle bir şey iddia etmedim çarpıtmayalım. Hamilelik mevcutken mahkeme yoluyla imzalar atılıp nikah kıyılmış. Mahkemede istismar belli zaten. Niye bir şey yapılmamış anlayamadım.
sen nerden biliyorsun teyzemiHaklarını alırsın zatendikkatli ol bu süreçte canım ,kendin de takip et teyzene bile güvenme her şeyi kendin de takip et avukattan ayrıldıktan sonraki süreçte senin için duygusal bir boşluk dönemi olabilir belki bunların hepsi normal bu süreçte psikolojik tedavi al ve bundan sonraki hayatında dikkat et olur mu senden maddi olarak bir şeyler bekleyen insanların sevgisine desteğine de inanma ,çok şükür ki maddi olarak alacakların var ,geçmiş geçmişte kaldı
Teyzemi bekliyorum avukat için yazmışsın ya bir mesajda canımHer iki taraf kabullenince napsın hakim
sen nerden biliyorsun teyzemiteşekkür eeerim
Çok teşekkür ederim dalgınımTeyzemi bekliyorum avukat için yazmışsın ya bir mesajda canımordan gördüm,senin boşluğundan bazen en yakınındakiler bile faydalanabilir dikkatli ol demek istedim
Üstüne olduğundan eminseniz yarısı zaten sizin, oturduğunuz ev de aynı şekilde evlendikten sonra alındıysa yine ortak,eve şerh koydurabilirsiniz başkasının üstüne geçmesin diyeKendi üstüne hepsi
Ev kayınpederinEv eşinizin üstüne ise acil aile konutu şerhi koydurun satamasın
Siz neden düzeninizi bozuyorsunuz ki madem istiyor ev sizinse senin üzerine versin. Boşanin her ay da nafakasını ödesinEvet hayatıma bakmak istiyorum bende. Ama kolay değil şu an hissetiklerim. Çocuklarım düzenim. Nasıl başarırım bilmiyorum
o zaman endişelenecek birşey yok yüklü miktarda bir nafaka birde ev varsa evi bıraksın araba bıraksın nereye gitmek istiyorsa gitsin. çocukların düzenini bozma kendisi gitsin evden.30 dan fazla arabası şirketi var. Avukatımı teyzem arayıcığıyla tutucam o yüzden onlardan haber bekliyorum
Kesinlikle o üç yıl önceki ilişki devam ediyor ancak kendilerinden emin oldular;kafada bitirdi seni ,o yüzden boşanmak istiyor.Merhaba 15 yaşında cahillik edip evlendim. Şimdi 28 yaşındayım. 12 yıllık evliyim, 2 tane kız çocuğum var 11 ve 8 yaşlarında. Eşim varlıklı mutlu sayılır bir evliliğimiz vardı. 3 yıl önce aldattığı için boşanmanın eşiğinden döndük. Ve şimdi hiç bir sebep yokken eşim boşanmak istiyor. Rahat olmak istiyormuş. Motor ve araba tutkunu. Yeni motor aldı ve ondan sonra boşanmak istedi. Bu gün avukatı aradı. Hiç bir şey bilmiyorum. Ananemle büyüdüm annem hasta. Kimsem yok. Nasıl yaparım ne olur bilmiyorum. Buraya yazmak istedim fikir ve cesaret istiyorum sizden.
Hemen mallarına tedbir koydurun o zaman. Adam mal kaçırırsa ne yapacaksınız?Anne baba yoktu ananemle yaşıyordum. Cesaret değil cahillik
Evlenince mi okuduBabasının araç kiralama ili vardı liseyi bitirip direk onun yanında çalışmaya başladı haliyle kendi mal da yaptı
ya da bu seferki ya karın ya ben demiş, boşanacaksın demiş. artık aşktandır hırstandır bilemem.Var nedeni var. Aşık olmuş sizinki bu sefer. Diretin, boşanmayın. Uzasın gitsin iş. Nasılsa çıkacak kokusu. O vakit siz açarsınız davayı elinizde delillerle, mis gibi haklarınızı da alırsınız. Elinize üç kuruş tutuşturup yallah edemesin, o rahatı vermeyin.
bodrumda bi sürü işletme sahibi biliyorum30 tane arabası falan varmiş adamın. 3 kuruş değil yani.
neyin tedbiri pardon?Hemen mallarına tedbir koydurun o zaman. Adam mal kaçırırsa ne yapacaksınız?
Madem öyle donuna kadar tazminat alın, nafaka isteyin. Başka bir kadın var muhtemelen. Maddi olarak alabildiğiniz herşeyi alın, çocuklarınla bir düzen kurunMerhaba 15 yaşında cahillik edip evlendim. Şimdi 28 yaşındayım. 12 yıllık evliyim, 2 tane kız çocuğum var 11 ve 8 yaşlarında. Eşim varlıklı mutlu sayılır bir evliliğimiz vardı. 3 yıl önce aldattığı için boşanmanın eşiğinden döndük. Ve şimdi hiç bir sebep yokken eşim boşanmak istiyor. Rahat olmak istiyormuş. Motor ve araba tutkunu. Yeni motor aldı ve ondan sonra boşanmak istedi. Bu gün avukatı aradı. Hiç bir şey bilmiyorum. Ananemle büyüdüm annem hasta. Kimsem yok. Nasıl yaparım ne olur bilmiyorum. Buraya yazmak istedim fikir ve cesaret istiyorum sizden.
Bu kadar genç yaşta nasıl bu kadar mal varlığı oldu,miras mı?ne şirketiymiş ki buHaklısınız. Evet isticem zaten alıcam evi ve arabaların yarısını.