- 26 Şubat 2015
- 1.901
- 4.413
Emniyet güçleri biliyor hanımefendi ben şuna 15 değil 28 yaşındayım yıllar geçti üstünden Herşey kabullenildiMune bu konu emniyet güçlerine ihbar edilsin
15 yaşında çocuk cinsel istismara uğramış hamile kalmış
Kesin bi haltlar karıştırıyor, duyulmadan tertemiz kurtulma peşinde.30 tane arabası falan varmiş adamın. 3 kuruş değil yani.
2 tane doğum yapmış resmi olarak. Her şey belli zaten. İmzalar atılmış, resmi nikah kıyılmış.Mune bu konu emniyet güçlerine ihbar edilsin
Evet yoksa niye tuttursun boşancam diye? Ben de aldatıldığını ispat edip tazminatla boşansın diyorum.Kesin bi haltlar karıştırıyor, duyulmadan tertemiz kurtulma peşinde.
İyide adam gözden çıkarmış elde tutmak lazım niye başkası hayrını görsün ki ? 2 çocukla şu saatten sonra başkasını mj alsın hayatına? kendi kaç yıllık kocası varkenÜzsünler de. Acındır kendini diye öneri veriyor millete gurursuz.
Çocukların velayetini de alıp öyle bosansin,hey Allah'ım.Rahatlik neymiş görsün.Merhaba 15 yaşında cahillik edip evlendim. Şimdi 28 yaşındayım. 12 yıllık evliyim, 2 tane kız çocuğum var 11 ve 8 yaşlarında. Eşim varlıklı mutlu sayılır bir evliliğimiz vardı. 3 yıl önce aldattığı için boşanmanın eşiğinden döndük. Ve şimdi hiç bir sebep yokken eşim boşanmak istiyor. Rahat olmak istiyormuş. Motor ve araba tutkunu. Yeni motor aldı ve ondan sonra boşanmak istedi. Bu gün avukatı aradı. Hiç bir şey bilmiyorum. Ananemle büyüdüm annem hasta. Kimsem yok. Nasıl yaparım ne olur bilmiyorum. Buraya yazmak istedim fikir ve cesaret istiyorum sizden.
resmi nikahınız ne zaman oldu? kaç yaşındaydınız? mallar mülkler resmi nikahtan sonra mı yapıldı?Haklısınız. Evet isticem zaten alıcam evi ve arabaların yarısını.
Nikah kıyılması çocuğun cinsel istismarını suç olmaktan çıkarmaz yalnız2 tane doğum yapmış resmi olarak. Her şey belli zaten. İmzalar atılmış, resmi nikah kıyılmış.
O işler öyle olmuyor. Bitti demeyle bitseydi her şey ohoooo. Üçe beşe kanıp imzayı atmayın. Uzatabildiğiniz kadar uzatın, madem bitsin istiyor bedeli sağlam ödeyecek. O 2.kadın da bekle bekle kaç gün bekleyecek elbet çıkaracak kafasını bi yerden, aramızdan çekil demeye gelecek. O zaman siz açarsınız asıl davayı.Konuşmaya çalıştım kaç kere ama konuşmuyor avukatın bidirsin bu iş bitti bu evlilik bitti diyor sadece
Çocuğun cinsel istismarında zamanaşımına uğramıyor emniyet biliyor olsaydı 15 yaşındaki çocuğu istismar eden o adam cezaevinde olurdu yalan söylediğiniz çok netEmniyet güçleri biliyor hanımefendi ben şuna 15 değil 28 yaşındayım yıllar geçti üstünden Herşey kabullenildi
Mahkeme süreci olmuş, evlilik izni verilmiş. Bir şey çıkmaz.Mune bu konu emniyet güçlerine ihbar edilsin
Siz normal değilsiniz cidden. Adam istemiyor. Bu şekilde davranarak adamın aleni bir şekilde aldatmasına yol açar. Ne diye hayatını heba etsin? Daha 28 yaşında. Alsın haklarını önüne baksın.İyide adam gözden çıkarmış elde tutmak lazım niye başkası hayrını görsün ki ? 2 çocukla şu saatten sonra başkasını mj alsın hayatına? kendi kaç yıllık kocası varken
Kendi 15 çocuk 16 yaşındaymış ikisi de reşit değil nerden tutsak elde kalıyor zaten o da çocukÇocuğun cinsel istismarında zamanaşımına uğramıyor emniyet biliyor olsaydı 15 yaşındaki çocuğu istismar eden o adam cezaevinde olurdu yalan söylediğiniz çok net
Hanımefendi erkek de 16 yaşındaymış. Olağanüstü durum sebebiyle evlenebiliyorlar ama doğru değil tabii, kanun izin veriyor maalesef. İstismar her türlü sayılıyor etik olarak bence ama suç konusunda emin değilimNikah kıyılması çocuğun cinsel istismarını suç olmaktan çıkarmaz yalnız
Anne baba imzasıyla da oluyor. Hamilelik varsa mahkemede bişey yapmazResmi olarak evlenmeleri mümkün değil. İki ergen ilişki yaşarken hamilelik olunca aileler imam nikahı kıydı muhtemelen. Yaşları büyüyünce de resmi nikah kıymışlardır.
16 yaşından küçük bir çocuğun cinsel ilişkide rızasından söz edilemez her türlü tecavüz olarak kabul edilirHanımefendi erkek de 16 yaşındaymış. Olağanüstü durum sebebiyle evlenebiliyorlar ama doğru değil tabii, kanun izin veriyor maalesef. İstismar her türlü sayılıyor etik olarak bence ama suç konusunda emin değilim
Keske su konuya bi avukat arkadasimiz gelse. Konu sahibi kandiriliyor olabilir.16 yaşından küçük bir çocuğun cinsel ilişkide rızasından söz edilemez her türlü tecavüz olarak kabul edilir
16 yaşında mahkemeler evlilik izni verebilir okey ama bu tecavüze uğramış bir çocuk için söz konusu olamaz, 16 yaşında hamile kalmışsa karşı taraftan şikayetçi değilse rıza varsa o zaman mahkemede izin veriyor
Mahkeme çocuğun küçük olduğu durumlarda direk olayı savcılığa ihbar eder zaten
Konu sahibi net yalan söylüyor