Evet hayatıma bakmak istiyorum bende. Ama kolay değil şu an hissetiklerim. Çocuklarım düzenim. Nasıl başarırım bilmiyorumKeşke aldattığında boşansaydınız nasıl devam edebildiniz ki zaten?Çocuk yaşta evlenmiş çoluk çocuğa karışmışsınız. İçinde yaşayamadıkları kalmış, hayatını yaşamak istiyor. Başlamış zaten aldatarak. Boşanıp hayatınıza bakmalısınız
17 yaşında dogum yaparken, 16 yasindayken de gebelik randevulariniza giderken bir tek doktor dahi durumdan kolluk guclerini haberdar etmedi mi?
Siz hala daha kendiniz cocuksunuz, anneniz babaniz
Kolluk küvetlerine gittik aile imzasıyla nikahımız oldu. Annem psikolojik rahatsız annemle babam ayrı. Babam hiç ilgilenmedi benimle17 yaşında dogum yaparken, 16 yasindayken de gebelik randevulariniza giderken bir tek doktor dahi durumdan kolluk guclerini haberdar etmedi mi?
Siz hala daha kendiniz cocuksunuz, anneniz babaniz nerde????
16 yaşında15 yaşındaki çocukla evlenen eşiniz kaç yaşındaydı?
16 yaşında
Resmi olarak evlenmeleri mümkün değil. İki ergen ilişki yaşarken hamilelik olunca aileler imam nikahı kıydı muhtemelen. Yaşları büyüyünce de resmi nikah kıymışlardır.2 çocuk evlenmenize kim izin verdi gerçekten.
Merhaba 15 yaşında cahillik edip evlendim. Şimdi 28 yaşındayım. 12 yıllık evliyim, 2 tane kız çocuğum var 11 ve 8 yaşlarında. Eşim varlıklı mutlu sayılır bir evliliğimiz vardı. 3 yıl önce aldattığı için boşanmanın eşiğinden döndük. Ve şimdi hiç bir sebep yokken eşim boşanmak istiyor. Rahat olmak istiyormuş. Motor ve araba tutkunu. Yeni motor aldı ve ondan sonra boşanmak istedi. Bu gün avukatı aradı. Hiç bir şey bilmiyorum. Ananemle büyüdüm annem hasta. Kimsem yok. Nasıl yaparım ne olur bilmiyorum. Buraya yazmak istedim fikir ve cesaret istiyorum sizden.
İlk okuduğumda bi oh çektim en azından kızlarınız büyümüş tüm haklarınızı alın boşanırken zor ama güçlü olmaktan başka çare yokMerhaba 15 yaşında cahillik edip evlendim. Şimdi 28 yaşındayım. 12 yıllık evliyim, 2 tane kız çocuğum var 11 ve 8 yaşlarında. Eşim varlıklı mutlu sayılır bir evliliğimiz vardı. 3 yıl önce aldattığı için boşanmanın eşiğinden döndük. Ve şimdi hiç bir sebep yokken eşim boşanmak istiyor. Rahat olmak istiyormuş. Motor ve araba tutkunu. Yeni motor aldı ve ondan sonra boşanmak istedi. Bu gün avukatı aradı. Hiç bir şey bilmiyorum. Ananemle büyüdüm annem hasta. Kimsem yok. Nasıl yaparım ne olur bilmiyorum. Buraya yazmak istedim fikir ve cesaret istiyorum sizden.
15 yaşındaki bir kız çocuğuyla evlenebilecek zihniyette ya da ailesinin zihniyetinde yetiştirilen bi insanın böyle şeyler yapmasına şaşırmadım. çok erken evlenmişsiniz çok.Merhaba 15 yaşında cahillik edip evlendim. Şimdi 28 yaşındayım. 12 yıllık evliyim, 2 tane kız çocuğum var 11 ve 8 yaşlarında. Eşim varlıklı mutlu sayılır bir evliliğimiz vardı. 3 yıl önce aldattığı için boşanmanın eşiğinden döndük. Ve şimdi hiç bir sebep yokken eşim boşanmak istiyor. Rahat olmak istiyormuş. Motor ve araba tutkunu. Yeni motor aldı ve ondan sonra boşanmak istedi. Bu gün avukatı aradı. Hiç bir şey bilmiyorum. Ananemle büyüdüm annem hasta. Kimsem yok. Nasıl yaparım ne olur bilmiyorum. Buraya yazmak istedim fikir ve cesaret istiyorum sizden.
15 buçuk olunca baba imzasıyla olduResmi olarak evlenmeleri mümkün değil. İki ergen ilişki yaşarken hamilelik olunca aileler imam nikahı kıydı muhtemelen. Yaşları büyüyünce de resmi nikah kıymışlardır.