hayır aile imzasıyla 17 yaşında evleniliyor. 16 yaşındayken de eğer evliliği gerektiren olağanüstü bir durum varsa mahkemede dava açılıp mahkeme izin verirse evleniliyor. 16 yaşından önce ise resmi nikah imkansız.15 buçuk olunca baba imzasıyla oldu
30 dan fazla arabası şirketi var. Avukatımı teyzem arayıcığıyla tutucam o yüzden onlardan haber bekliyorumHaklarını talep ederek boşanabilirsin. Madem araba motoru var çocuklarına da iyi bir imkan sunsun.
17 yaşında dogum yaparken, 16 yasindayken de gebelik randevulariniza giderken bir tek doktor dahi durumdan kolluk guclerini haberdar etmedi mi?
Siz hala daha kendiniz cocuksunuz, anneniz babaniz nerde????
Hamilelik vardıhayır aile imzasıyla 17 yaşında evleniliyor. 16 yaşındayken de eğer evliliği gerektiren olağanüstü bir durum varsa mahkemede dava açılıp mahkeme izin verirse evleniliyor. 16 yaşından önce ise resmi nikah imkansız.
Evet hepsi birlikte oldu.Hepsi evlilik birliği içinde oldu değil mi herşeyin yarısı sizin.isteyin mutlaka.
Anne baba yoktu ananemle yaşıyordum. Cesaret değil cahillikCesarete ihtiyacınız yok.
15 yaşında evlendiyseniz, haddinden fazla cesarete sahipsiniz demektir.
Evi üstünüze yapsın çocukların düzenini bozmasın nafakada versin sonra defolup gidebilir
Resmi bir kurumla yuz goz olmamis olabilirler. Ya da aile izniyle evlilik var diye mi islem yapılmadı acaba. Ya da islem yapildi ama konu sahibi mi bilmiyor ki?Açıkçası bende şaşırdım. Geçen sene çalıştığım yerde böyle bir olaya denk geldim. Personel hemen olayı gerekli yerlere bildirmişti. Adam hakkında işlem yapıldı, adamın yaşı epey büyüktü. Konu sahibi eşi de çocuk olduğu için bir işlem yapılmamış olabilir.
30 dan fazla arabası şirketi var. Avukatımı teyzem arayıcığıyla tutucam o yüzden onlardan haber bekliyorum
Adam da 16 yaşındaymış o zaman. Absürt ilişkiler silsilesiHiçbir sebep yokken değil hala aldatıyor. Erkekler güvenecekleri bir kadın bulmadan eldekini bırakmıyorlar.
Siz daha küçücükmüşsünüz. 15 yaşında sizi o pedofili pisliğe veren ailenize kızmak gerekiyor.
Çocukluğunuza yazık edilmiş, gençliğinize edilmesin. Yeniden aldattığına dair belge toplamaya bakın. Tazminat nafaka almadan da ayrılmayın.
Teşekkür ederim Allah razı olsun sizdenNe kadar yargilayici bir toplumuz yaa, olan olmus gelmis 28 yasina ve sizden fikir istiyor. Hemen 15 yasinda cesaretin varsa ihtiyacun yok, ailen nerdeydi, yok nasi 15 oldu, yok bilmem ne. İlla boyle irdeleyip yargilayacaksiniz dimi, hadsizsiniz gerçekten :)
Yargilamadan, laf söylemeden yardimci olabilecek fikirler vermek cok zor dimi sizin icin.
Siz mükemmelsiniz kendi hayatlariniz da sanirim. Ay sinir oluyorum okurken hepinize ya, kiz size 15 yasinda evlendim bununla alakali sizin fikirleriniz neler diye sormamis ki. Hemen gelip dan dan dan laf sokusturmalar.