Eşim boşanmak istiyor

15 buçuk olunca baba imzasıyla oldu
hayır aile imzasıyla 17 yaşında evleniliyor. 16 yaşındayken de eğer evliliği gerektiren olağanüstü bir durum varsa mahkemede dava açılıp mahkeme izin verirse evleniliyor. 16 yaşından önce ise resmi nikah imkansız.

17 yaşında dogum yaparken, 16 yasindayken de gebelik randevulariniza giderken bir tek doktor dahi durumdan kolluk guclerini haberdar etmedi mi?

Siz hala daha kendiniz cocuksunuz, anneniz babaniz nerde????

Açıkçası bende şaşırdım. Geçen sene çalıştığım yerde böyle bir olaya denk geldim. Personel hemen olayı gerekli yerlere bildirmişti. Adam hakkında işlem yapıldı, adamın yaşı epey büyüktü. Konu sahibi eşi de çocuk olduğu için bir işlem yapılmamış olabilir.

Hepsi evlilik birliği içinde oldu değil mi herşeyin yarısı sizin.isteyin mutlaka.

Ne kadar yargilayici bir toplumuz yaa, olan olmus gelmis 28 yasina ve sizden fikir istiyor. Hemen 15 yasinda cesaretin varsa ihtiyacun yok, ailen nerdeydi, yok nasi 15 oldu, yok bilmem ne. İlla boyle irdeleyip yargilayacaksiniz dimi, hadsizsiniz gerçekten :)
Yargilamadan, laf söylemeden yardimci olabilecek fikirler vermek cok zor dimi sizin icin.
Siz mükemmelsiniz kendi hayatlariniz da sanirim. Ay sinir oluyorum okurken hepinize ya, kiz size 15 yasinda evlendim bununla alakali sizin fikirleriniz neler diye sormamis ki. Hemen gelip dan dan dan laf sokusturmalar.

Resmi bir kurumla yuz goz olmamis olabilirler. Ya da aile izniyle evlilik var diye mi islem yapılmadı acaba. Ya da islem yapildi ama konu sahibi mi bilmiyor ki?

30 dan fazla arabası şirketi var. Avukatımı teyzem arayıcığıyla tutucam o yüzden onlardan haber bekliyorum

Valla kanka izleyeceğin yol belli mutlaka ve mutlaka bir ev, nakit para ve nafakada anlaşacaksın. madem özgür olmak istiyorsun bedavaya değil bunlar şartlar yoksa boşanmam sürünürsün diceksin. Mutlaka ev ve para al.

İlk işiniz avukat tutmak olsun.
Eşinizin maddi durumu iyiymiş, evlilik birliği içerisinde olduğu için bütün haklarınızı alın, güzel bir nafaka baglatin sonrada ne hali varsa görsün.

Sizin yaşınızdaki insanlar hayata zaten yeni başlıyor. Ha sadece siz hayata erken başlamışsınız, çocuklarınız var ama onlar da büyümüşler zaten. Bu kadar umutsuz olmayın lütfen. Bu kadar boşanmak istiyorsa buyursun boşansın ama bi gaza gelip hiçbir şey istemiyorum falan gururuna girmeyin

Hiçbir sebep yokken değil hala aldatıyor. Erkekler güvenecekleri bir kadın bulmadan eldekini bırakmıyorlar.

Siz daha küçücükmüşsünüz. 15 yaşında sizi o pedofili pisliğe veren ailenize kızmak gerekiyor.

Çocukluğunuza yazık edilmiş, gençliğinize edilmesin. Yeniden aldattığına dair belge toplamaya bakın. Tazminat nafaka almadan da ayrılmayın.

Adam da 16 yaşındaymış o zaman. Absürt ilişkiler silsilesi

Bak boşanmış biri olarak yazıyorum. Artık 2 şeye ihtiyacın var sağlık ve para. Dimdik bir duruş sergilemelisin. Sakın yiğitlik yapacağım gurur yapacağım diye beş parasız boşanma. Gurursuzluğu boşanmazsan yapmış olursun. Hemen davayı aç mala mülke tedbir koydur. Bu tutup ona buna devir yapabilir. Belli ki bu boşanma planını önceden yapmış. Mutlaka evinde otur. Nafaka olarak kendine de al ama çocuklara bol bol al. Çünkü yaşın genç işe girip çalışırsın ve nafaka düşer o zaman. Sakın korkma çocukların büyümüş herşeyin üstesinden gelirsin. Benim çocuklarım 11 aylık ve 8 yaştı ayrılırken

Evde siz kalmaya devam edin, nafaka isteyin. Eğer yeniden aldatma gibi bir durumdan şüpheleniyorsanız çaktırmadan kanıt arayın. Çocuklar büyümüş zaten artık, işe girip çalışın.

Teşekkür ederim Allah razı olsun sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…