eşim boşanmak istedi

Doğruyu söylemek gerekirse sonrasında öyle olaylar yaşandı öyle şeyler oldu ki aldatildigima ne kadar uzuldugumu bile unuttum. Kayınvalide sorunu yaşıyorum. Kendi problemlerimiz yetmezmiş azmis gibi bir de o kadının esimi doldurmalarini, bana ettiği hakaretleri cekiyorum. Bilmiyorum neden cekiyorum. En çok bebeğim için, annesiyle babasıyla aile ortamında huzurlu buyusun diye..

Önce doktora gidip yardım al bence madem şans verdin bebeğin için bunuda yap

Hanımlar merhaba. Daha önce doğum sonrası cinsel yasam konusuna yorum yapmıştım esimle ilgili. Beni aldattığını anlatmıştım. O zaman boşanmak istedim ama eşim çok özür diledi boşanmak istemedi ben de bir sans verdim. Ama simdi hiçbirşeyi unutamiyorum sürekli her gün o olayları yüzüne vuruyorum. Daha önce yaptığı başka şeyler beni uzdugu konular aklıma geliyor sürekli. Kendime engel olamiyorum sürekli huzursuzluk çıkarıyorum istemeden. Asabi huysuz biri haline geldim. Nasıl yaparım da bunları dusunmem ya da düşünsem bile eşime yansitmam? Esim çok sabretti bu halime ama artik o da yeter bosanalim dedi. Bebegimle ikimiz yaşayabilir miyiz acaba babasız? Esimi seviyorum ama düşündükçe ofkeleniyorum ofkem herşeyin önüne geçiyor.
olmazzzzzzz olmaz asla yenemezsiniz o ofkeyi

Doğruyu söylemek gerekirse sonrasında öyle olaylar yaşandı öyle şeyler oldu ki aldatildigima ne kadar uzuldugumu bile unuttum. Kayınvalide sorunu yaşıyorum. Kendi problemlerimiz yetmezmiş azmis gibi bir de o kadının esimi doldurmalarini, bana ettiği hakaretleri cekiyorum. Bilmiyorum neden cekiyorum. En çok bebeğim için, annesiyle babasıyla aile ortamında huzurlu buyusun diye..
Allah yanınızda olsun.zor tabi aldatılmayı affetmek ve tekrar güvenle evliliğe devam etmek.ama bir bebeğin var.ve bir babaya ihtiyacı var.o yüzden gerçekten affet ve evliliğine devam et.

X