eşim boşanmak istedi

işte bu yüzden destek almalısın..çünkü boşanıncada aklına yaptığı iyi şeyler gelicek..çok zor bir durum..büyük konuşmak istemiyorum ama ben affetmezdim..ama sen bir şans vermişsin..o yüzden psikolağa git baktın yine olmuyor ozaman boşanmayı düşünürsün.
Çok haklisiniz o yüzden karar veremiyorum zaten ne yapmak istediğimi ne yapmam gerektiğini bilemiyorum

Neden affettin peki, yaniii size nasıl kendini affettirdi neden yapmış?
Siz yeterli gelmemiş misiniz?
Ya da ne bilim başka birşey..
Ve çalışıyorsanız ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz ama ailenizin de destek olması lazım.
Neden affettin peki, yaniii size nasıl kendini affettirdi neden yapmış?
Siz yeterli gelmemiş misiniz?
Ya da ne bilim başka birşey..
Ve çalışıyorsanız ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz ama ailenizin de destek olması lazım.
Biz farklı sehirlerdeydik evlendigimizde evliliğin farkına varamamış hamileydim cinsel anlamda uzun sure birşey yasayamamistik vs bunları söyledi sebep olarak. Ben bunları kabul etmedim pişman olduğunu gördüm ve bebeğim için sans verdim.

Hemen mi affettiniz? Evleri bir süre de olsa ayırmadınız? Hiç mi sürünmedi bu adam?
Ben evden ayrılacaktır esyalarimi toplarken durdurdu ben giderim anneme dedi. Daha sonra anneme bunu söyleyemem eve geleyim birlikte yatmayiz dedi. Olmaz dedim ama israrla kabul ettirdi. Açıkçası o bi sure ayrı kalma olayı olsaydı bu duruma gelmezdim yani en azından bi sure tamam kabullendim ama şunlar şöyle olacak diye kendi kafamda bi muhakeme yapabilirdim. O fırsatı vermeliydi. Ama eşim de ayrı kalirsak uzaklasirim boşanmak isterim diye korktu. Öyle hissettim.

Biz farklı sehirlerdeydik evlendigimizde evliliğin farkına varamamış hamileydim cinsel anlamda uzun sure birşey yasayamamistik vs bunları söyledi sebep olarak. Ben bunları kabul etmedim pişman olduğunu gördüm ve bebeğim için sans verdim.
Bu yüzden gitti aldatmış öyle mi...
Cinsellik onun içinde ihtiyaçsa, sizin içinde ihtiyaç...
Sizinde mi aynı şeyi yapmanız lazımdı..
Düzelebilecek birşeydi sonuçta.
Tabiii aranızda büyük bir sewgi olsaydı, bu durumu sizinle düzeltirdi.
Gidip elin kadınıyla yatmazdı..
Allah kimseyi bu duruma düşürmesin, ewlat için affediliyor işte..
Ama atlatamıyorsanız bu durumu ewet bitirin ewliliğinizi..
Yoksa en güzel günlerinizi kendinizi bu şekilde yıpratarak geçirirsiniz..

Son düzenleme:
bende böyleyim işte. canımı yakan hiç bir şeyi unutamıyorum... elimizde olan bişi değil ki :/

Bence evliliginizi cekilmez hale getirmeyin. Belliki eşiniz pisman olmus, her insan hata yapar kim kusursuz ki... onemli olan pisman olmak ve o hatayi tekrardan yapmamak. Bence herseyi tamamen bir kenara birakin ve evliliginizi kurtarin...

Bu yüzden gitti aldatmış öyle mi...
Cinsellik onun içinde ihtiyaçsa, sizin içinde ihtiyaç...
Sizinde mi aynı şeyi yapmanız lazımdı..
Düzelebilecek birşeydi sonuçta.
Tabiii aranızda büyük bir sewgi olsaydı, bu durumu sizinle düzeltirdi.
Gidip elin kadınıyla yatmazdı..
Allah kimseyi bu duruma düşürmesin, ewlat için affediliyor işte..
Ama atlatamıyorsanız bu durumu ewet bitirin ewliliğinizi..
Yoksa en güzel günlerinizi kendinizi bu şekilde yıpratarak geçirirsiniz..
Empati kur ben yaosam ayni seyi dediğimde sacmalama diyor. Ben yapsam affı olmazdı kesinlikle..

Empati kur ben yaosam ayni seyi dediğimde sacmalama diyor. Ben yapsam affı olmazdı kesinlikle..
Saçamlama diyo o saçmaladığının ne yaptığının farkında yanii.
Ne diyim umarım hakkınızda hayırlısı olur...

bende böyleyim işte. canımı yakan hiç bir şeyi unutamıyorum... elimizde olan bişi değil ki :/
Aslında bu kadar içimde tutmam zamanla unuturum yapılanları ama bunu kaldiramadim iste. Bir de bunun yaninda başka konularda da üstüme gelince hem suçlu hem güçlü misali. Daha da katlaniyor

Eşiniz sizi aldattığı kadınla hala görüşüyor olabilir.
Genelde hem suçlu,hem güçlü tiplerin gizlediği bişeyler çıkar.

Son düzenleme:
Eşiniz sizi aldattığı kadınla hela görüşüyor olabilir.
Genelde hem suçlu,hem güçlü tiplerin gizlediği bişeyler çıkar.
Su anda kimseyle görüsmediğinden eminim. Hesabını vermedigi bir dakikası bile yok. İsten çıkınca hemen eve gelir. İs yeri de sıkı denetimli bi yer mesai saatleri içinde kesinlikle uzaklasamaz. Tatil günlerini de hep bizimle geçirir. Su anda boyle bir durumdan suphelenmiyorum. Sadece daha önce olanı sindiremiyorum

Hanımlar merhaba. Daha önce doğum sonrası cinsel yasam konusuna yorum yapmıştım esimle ilgili. Beni aldattığını anlatmıştım. O zaman boşanmak istedim ama eşim çok özür diledi boşanmak istemedi ben de bir sans verdim. Ama simdi hiçbirşeyi unutamiyorum sürekli her gün o olayları yüzüne vuruyorum. Daha önce yaptığı başka şeyler beni uzdugu konular aklıma geliyor sürekli. Kendime engel olamiyorum sürekli huzursuzluk çıkarıyorum istemeden. Asabi huysuz biri haline geldim. Nasıl yaparım da bunları dusunmem ya da düşünsem bile eşime yansitmam? Esim çok sabretti bu halime ama artik o da yeter bosanalim dedi. Bebegimle ikimiz yaşayabilir miyiz acaba babasız? Esimi seviyorum ama düşündükçe ofkeleniyorum ofkem herşeyin önüne geçiyor.
Aldatma olayının üzerinden ne kadar süre geçti.

Su anda kimseyle görüsmediğinden eminim. Hesabını vermedigi bir dakikası bile yok. İsten çıkınca hemen eve gelir. İs yeri de sıkı denetimli bi yer mesai saatleri içinde kesinlikle uzaklasamaz. Tatil günlerini de hep bizimle geçirir. Su anda boyle bir durumdan suphelenmiyorum. Sadece daha önce olanı sindiremiyorum
Olanı sindirememeniz çok normal.
Genelde böyle aldatma olaylarından sonra kadın affettiğinde erkekler kuzu gibi olur enazından birsüre.Kadın ne yaparsa alttan alır.Kocanızın bu kaprisleride çekmeye niyeti yoksa boşasın,boşverin.Hem aldatılıp hemde alttan alamazsınız ki.

Siz Eşinizin sürekli böyle devam edeceğine inanıyor musunuz? Adam bir yerden sonra artık sikilacak ve hiç Umursamamaya başlayacak. Ya beni böyle kabul et ya da Güle güle artık sen bana guveneceksin diyecek. Hikayeni tahmin edebilmek zor değil benim için.

Şans vermişsen neden ısıtıp ısıtıp önüne getiriyorsunuz ki. Affettiğinize göre kabullenmişsiniz demektir o zaman susmanız gerekiyor. Sindiremiyorsanız boşanacaksınız.
Ayrıca ayrı şehirlerdeydik, cinsellik yaşamadık gibi bahaneler olamaz. Cinsellik sadece erkeklerin ihtiyacı olan birşey mi? Sizde yaşamadınız o süre içinde. ldatmaya bile kılıf uyduruyorlar pes ya. Aldatmış işte. Siz yapsanız neler olurdu kimbilir. Her zaman aklınızda olacak bu. O güven sarsılınca gelmiyor geri.

Siz Eşinizin sürekli böyle devam edeceğine inanıyor musunuz? Adam bir yerden sonra artık sikilacak ve hiç Umursamamaya başlayacak. Ya beni böyle kabul et ya da Güle güle artık sen bana guveneceksin diyecek. Hikayeni tahmin edebilmek zor değil benim için.
Evet farkındayım ben de kemdimdeki bu hali önlemeye çalışıyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum

X