Radikal keskin gorusleriniz olabilir ama benim durumum bu ben affedip devam etmeyi tercih etmisim. Evet onur kırıcı kotu kimsenin yasamak istemeyeceği bir durum ama istemesem de aldatildim. O an affetme kararı aldım ve bu kararın arkasını dolduramazsam hayatım zehir olacak ve oluyor da. Siz aldatilmayi kabullenemezsiniz o yüzden bana verecek tavsiyeniz yoktur. O zaman vermeyin
Empati kur ben yaosam ayni seyi dediğimde sacmalama diyor. Ben yapsam affı olmazdı kesinlikle..
Burdan ahkam kesmek kolay okudum tüm yorumları Üzgünüm cnm keşke kolay olsa ben yaşadım ben biliyorum unutulmuyor seni çok iyi anlıyorum acini ancak bunu yaşayan anlar şans verdim o unuttu ben 4 yıl geçmesine rağmen unutamiyorum terapi aldım hem tek hem çift ilaçlarla seni yarım ediyorlar yani bi nevi uyusturuyorlar konuşma bu konuyu açma dedi Dr ben yazarak mesajla bi şekilde Tutamıyorum kendimi ve belli ediyorum unutmadigimi inan aklından neler geçtiğini bile tahmin edebilirim ben ona söyle demiştim olseydin canım bukadar yanmazdi kısa kesimcem çünkü hala sinirleniyorum bi arkadas zamanla azalıyor demiş evet azalıyor ama bazen öyle bir anda aklına geliyor ki i an senin için ağzıyla kuş tutuyor olasabile lafını sokuyosun sonra hiç bir önemi kalmıyor ne onun ne senin tadın kalıyor Velhasıl böyle mutsuz bir hayatı yaşamak zorunda kalıyorsun keşke diyorsun bazen ilk duyduğumda bitirseydim ama bazılarına kokay geliyor dedimya ahkam kesmek belkide dedim kendimce unutabilirim ama olmadı ben beceremedim merak ediyorsan evliliğim sürüyor ama hiç birşey eskisi gibi değilHanımlar merhaba. Daha önce doğum sonrası cinsel yasam konusuna yorum yapmıştım esimle ilgili. Beni aldattığını anlatmıştım. O zaman boşanmak istedim ama eşim çok özür diledi boşanmak istemedi ben de bir sans verdim. Ama simdi hiçbirşeyi unutamiyorum sürekli her gün o olayları yüzüne vuruyorum. Daha önce yaptığı başka şeyler beni uzdugu konular aklıma geliyor sürekli. Kendime engel olamiyorum sürekli huzursuzluk çıkarıyorum istemeden. Asabi huysuz biri haline geldim. Nasıl yaparım da bunları dusunmem ya da düşünsem bile eşime yansitmam? Esim çok sabretti bu halime ama artik o da yeter bosanalim dedi. Bebegimle ikimiz yaşayabilir miyiz acaba babasız? Esimi seviyorum ama düşündükçe ofkeleniyorum ofkem herşeyin önüne geçiyor.
Mutlaka zor olacaktır ama ÇEMBERİ KAPAT.iyi güzel yanlarını düşünmeye bak.yada başka insanların başlarına gelen kötü şeyleri.düşün daha kötüsü de olabilirdi diye.Hanımlar merhaba. Daha önce doğum sonrası cinsel yasam konusuna yorum yapmıştım esimle ilgili. Beni aldattığını anlatmıştım. O zaman boşanmak istedim ama eşim çok özür diledi boşanmak istemedi ben de bir sans verdim. Ama simdi hiçbirşeyi unutamiyorum sürekli her gün o olayları yüzüne vuruyorum. Daha önce yaptığı başka şeyler beni uzdugu konular aklıma geliyor sürekli. Kendime engel olamiyorum sürekli huzursuzluk çıkarıyorum istemeden. Asabi huysuz biri haline geldim. Nasıl yaparım da bunları dusunmem ya da düşünsem bile eşime yansitmam? Esim çok sabretti bu halime ama artik o da yeter bosanalim dedi. Bebegimle ikimiz yaşayabilir miyiz acaba babasız? Esimi seviyorum ama düşündükçe ofkeleniyorum ofkem herşeyin önüne geçiyor.
Siz de mi cesaret edemiyorsunuz şimdi ayrılmaya? Boyle devam edersem psikolojim bozulacak korkuyorumBurdan ahkam kesmek kolay okudum tüm yorumları Üzgünüm cnm keşke kolay olsa ben yaşadım ben biliyorum unutulmuyor seni çok iyi anlıyorum acini ancak bunu yaşayan anlar şans verdim o unuttu ben 4 yıl geçmesine rağmen unutamiyorum terapi aldım hem tek hem çift ilaçlarla seni yarım ediyorlar yani bi nevi uyusturuyorlar konuşma bu konuyu açma dedi Dr ben yazarak mesajla bi şekilde Tutamıyorum kendimi ve belli ediyorum unutmadigimi inan aklından neler geçtiğini bile tahmin edebilirim ben ona söyle demiştim olseydin canım bukadar yanmazdi kısa kesimcem çünkü hala sinirleniyorum bi arkadas zamanla azalıyor demiş evet azalıyor ama bazen öyle bir anda aklına geliyor ki i an senin için ağzıyla kuş tutuyor olasabile lafını sokuyosun sonra hiç bir önemi kalmıyor ne onun ne senin tadın kalıyor Velhasıl böyle mutsuz bir hayatı yaşamak zorunda kalıyorsun keşke diyorsun bazen ilk duyduğumda bitirseydim ama bazılarına kokay geliyor dedimya ahkam kesmek belkide dedim kendimce unutabilirim ama olmadı ben beceremedim merak ediyorsan evliliğim sürüyor ama hiç birşey eskisi gibi değil
Bir şans daha veriyorsan yüzüne vurmadan durman gerekirdi sen de farkındasın.Benim de hep geliyor aklıma ama susuyorum nasıl zor bilsenHanımlar merhaba. Daha önce doğum sonrası cinsel yasam konusuna yorum yapmıştım esimle ilgili. Beni aldattığını anlatmıştım. O zaman boşanmak istedim ama eşim çok özür diledi boşanmak istemedi ben de bir sans verdim. Ama simdi hiçbirşeyi unutamiyorum sürekli her gün o olayları yüzüne vuruyorum. Daha önce yaptığı başka şeyler beni uzdugu konular aklıma geliyor sürekli. Kendime engel olamiyorum sürekli huzursuzluk çıkarıyorum istemeden. Asabi huysuz biri haline geldim. Nasıl yaparım da bunları dusunmem ya da düşünsem bile eşime yansitmam? Esim çok sabretti bu halime ama artik o da yeter bosanalim dedi. Bebegimle ikimiz yaşayabilir miyiz acaba babasız? Esimi seviyorum ama düşündükçe ofkeleniyorum ofkem herşeyin önüne geçiyor.