eşim boşanmak istedi

mhtptst

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
71
11
34
Hanımlar merhaba. Daha önce doğum sonrası cinsel yasam konusuna yorum yapmıştım esimle ilgili. Beni aldattığını anlatmıştım. O zaman boşanmak istedim ama eşim çok özür diledi boşanmak istemedi ben de bir sans verdim. Ama simdi hiçbirşeyi unutamiyorum sürekli her gün o olayları yüzüne vuruyorum. Daha önce yaptığı başka şeyler beni uzdugu konular aklıma geliyor sürekli. Kendime engel olamiyorum sürekli huzursuzluk çıkarıyorum istemeden. Asabi huysuz biri haline geldim. Nasıl yaparım da bunları dusunmem ya da düşünsem bile eşime yansitmam? Esim çok sabretti bu halime ama artik o da yeter bosanalim dedi. Bebegimle ikimiz yaşayabilir miyiz acaba babasız? Esimi seviyorum ama düşündükçe ofkeleniyorum ofkem herşeyin önüne geçiyor.

unutmak cok zor. ama madem bir sans verdiniz, o zaman unutacaksiniz. unutamayacaksaniz, sans filan veremezsiniz. cunku o zaman ikinize de hayat zehrolur

Madem sans verdınız unutmasanızda unutmus gıbı yapacaksınız

Yoksa hayat zehır olur ikinizede

Ayrıca esınden ayrılmıs bebegıyle yasayan bır suru anne var

Tabı kı yapabılırsınız ama maden sevıyorsunuz evliliğiniz için bişeyler yapın

Beceremiyorum onu da. Çok yanlış yaptın bastan biliyordum ben bunu kabullenemeyecegimi ama unuturum sandım affettim

Bunu oku istersen:)
Evlendiğimden beri annem evime ilk defa geliyordu. Daha önce eşya yerleştirmeye gelmişti ama bu başkaydı. Evimi güzelce temizleyip yemekleri yaptım. Öğleye 1 saat kalmıştı neredeyse gelir derken. Zil çaldı ve annem geldi.

Ev hediyesi diye birde hediye getirmişti. Paketi açınca şok geçirdim içinden kullanılmış sünger çıktı.

Sordum anneme senin yatak odandaki aynanın üzerinde duran sünger mı bu di...ye evet dedi. Evde temizlik bezleri vardı ama bunu da kullanırım dedim.
Annem bunu kullan diye getirdim ama temizlikte kullan diye değil dedi..
Yaa peki nasıl kullanacağım dedim geçmişe sünger çekmek için kullanacaksın dedi. anlamamıştım.

Anneannem ve dedem hep kavga ederlermiş anneanneme dedem geçmişe bir sünger çek dermiş ama anneannem bunu hiç yapamazmış. Dırdırları ile dedemi bıktırırmış.

Peki neden kadınlar geçmişe sünger çekiyor da erkekler çekmiyor dedim anneme annem çünkü erkekler unutkandırlar geçmişi hatırlamazlar kadınlar ise hassastır kendilerini üzen hiçbir şeyi unutmaz aklına geldikçe acı çeker ve etrafındakilere de acı çektirirler dedi.

Anneannem de hatasının farkında olduğu ama düzeltemediği için anneme nasihat amacıyla onun ilk evlendiği zaman ev ziyaretine bu hediye ile gitmiş.

Bize yaptığın taze kuru fasulyen ve pilavını afiyetle yedik karnımız doydu dedi.
Ama bayat yemeği önümüze çıkarsan keyifle yiyemez tam doymadan kalkardık dedi.
Evlilikte böyle bişey işte yavrum geçmiş konuları bayat yemek gibi ısıtıp getirirsen bir kaç ısıtmadan sonra tadı kaçar karın doyurmaz hale gelir. Ama geçmişe sünger çekersen tadınız hiç kaçmaz .

Sonra anneanemi aradım senin anneme hediye ettiğin sünger artık bende ve onu yerine yatak odamdaki aynanın önüne koyacagım teşekkürler anneanne dedim gülmeye başladı.Sana bİr sır vereceğim ama annene sakın söyleme dedi.
Annen evlendiği zaman cok fakirdik hediye alabilecek paramız yoktu ona gideceğimi hediye almak istediğimi söyledim ama deden para bulamadı bende utancıma elim boş gitmektense evdeki az kullanılmış sungeri paketledim birde hikaye uydurdum annene anlattım aslına bakarsan pek hikaye degil ama annenin çok hoşuna gitti. O gün bugündür yatak odasında muhafaza eder onu. Şimdide sende sıra o süngeri odandan çıkarma ki yaşadığınız tartışmaları büyütmeyip üzerine sünger çek..

Esine sans vermissin, isitip isitip o hatasini onune sunmakla omur gecmez ama. Esinden bosanacak olsaydin o aciyla sicagi sicagina bosanirdin, madem bunca zamandir yinede birliktesiniz, ozaman esinin olanlari unutturmasina izin ver.

bi yandan boyle hayati zehir etmen aslinda cok iyi, esin en azindan bu zehrolmus hayati bidaha yasamamak icin belki aklini basina toplarda birdaha o hataya dusmez haha..

aslında çok zor bir durum dediğiniz gibi çok fazla sabır gerektiriyor.kendinize sorun gerçekten evli kalmak istiyor musunuz?eğer istiyorsanız psikolojik yardım alabilirsiniz..istemiyorsanızda boşanın..

Umarım öyle olur. Ama güvensizlik başladı bende bilgisayarla telefonla uğraşmasına katlanamiyorum. O da biliyor pek eline almıyor ya da ne yaparsa söylüyor bilgisayarda. Ama ben yine de güvenemiyorum. Psikolojik tedaviye ihtiyacım var sanırım. Esim çok cekeblicek bi insan değil. Suclasam hemen parlar o da. İdare edemiyoruz birbirimizi

Ozaman affetmeyecektiniz eşinizi madem yapamıyor musunuz düşünmeden...

Bebeğinizle ewet 2niz yaşayabilirsiniz bu gayet doğal, aileniz arkanızdaysa we çalışıyorsanız tabiii..

Ama eşiniz size karşı ilgiliyse ve ilgili olmasıda size yetmiyorsa ozaman aklınızda ki şeyi yapın boşanmasını kabul edin.

Çok güzel bir hikaye paylastiginiz için teşekkürler. Umarım basarabilirim bunu

aslında çok zor bir durum dediğiniz gibi çok fazla sabır gerektiriyor.kendinize sorun gerçekten evli kalmak istiyor musunuz?eğer istiyorsanız psikolojik yardım alabilirsiniz..istemiyorsanızda boşanın..
Esim bütün gün isteyken onu özlüyorum yaptığı güzel şeyler evine ilgisi aklıma geliyor bi daha uzmeyecegim diyorum içimden. Sonra aksam gelince ufacık bisey söylese bu zamana kadar olan olumsuz HERSEY aklıma geliyor boyle omur geçmez diyorum..

Ailemin pek ilgili olduğu söylenemez. Çalışıyorum. Tek basıma ayaklarimin üzerinde durmam gerekecek

işte bu yüzden destek almalısın..çünkü boşanıncada aklına yaptığı iyi şeyler gelicek..çok zor bir durum..büyük konuşmak istemiyorum ama ben affetmezdim..ama sen bir şans vermişsin..o yüzden psikolağa git baktın yine olmuyor ozaman boşanmayı düşünürsün.

Neden affettin peki, yaniii size nasıl kendini affettirdi neden yapmış?
Siz yeterli gelmemiş misiniz?
Ya da ne bilim başka birşey..
Ve çalışıyorsanız ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz ama ailenizin de destek olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…